sin mi ima nepunih 6 godina. Prije god.dana, bavljenjem sportom u kojem ima jedna vježba PRSTI-PETA-NUTRA-VAN počeo je hodati na prstima. U dogovoru sa tetom sporta pratili dal je to iz štosa ili če trebati ortopedu. Budući nije prestajao, otišli ortopedu koji nam je dao 4 vježbice da radimo doma. Nakon 3 mjeseca otišli na kontrolu.tetive su ada u redu, ali bedreni dio je prezategnut (dakle kraći). Počeli sa fizikalnom terapijom. Odradili 20 put. Doktor dolazi tek polovicom 10-tog mjeseca, a to mi je predugo čekati da se ništa ne radi, pogotovo što je rečeno "konstantne" vježbe i da bi bilo dobro upisati ga u taekwando. Upisat ga hoćemo, ali u velikoj sam nedoumici sada nakon pročitanih (slučajno) nakih izjava vezanih za Valekove cipele. Do sada kupovala samo papuče za vrtić kod njega......odlučila sada kupiti ortop.cipele ili uloške. Sada sam momental.izgubljena......nakon svega pročitanog. Negdje čula da postoji dobar doktor na Šalati-vezano za ovakav problem, ali neznam ime ili možda vi znate gdje bi se mogla javiti da se još jednom pogledaju noge djeteta i odluči što je najbolje, ortop.cipele, ulošci ili oboje (malo uloške, malo cipele nositi).....približava se vrtić, a voljela bi mu barem papuče osigurati--------ZAPRAVO, TREBA MI DOBAR DOKTOR za djete koje ima prezategnuti bedreni dio, a uz to i kralježnica dolazi na red. Uz sve ovo ima spušteno stopalo, visoki.....MOLIM POMOĆ na bilo koje pitanje. Zabrinuta mama Goga. Hvala unaprijed!