Pa, jasno mi je da mi možda ne žele dati putne troškove, ali zar cijena pregleda nije ista u Zagrebu i u Splitu? Za HZZO je cijena uputnice ista ...
što da radim?
Sada je: 11 kol 2026, 18:42.
Moderator/ica: nadicab

Sa uputnicama nikada nismo imali frku,ja tražim za taj i taj pregled

enđi je napisao/la:Ako postoji preporuka od specijalista koji traži da idete u drugi grad na pregled,tada nije bitno dali tih specijalista ima u Zagrebu ,tada je pedijatrica dužna dati i putni nalog.

danas nam pedijatrica nije htjela dati uputnicu za neuropedijatra u Splitu kamo idemo na preporuku naše neuropedijatrice za pregled zbog davanja botoxa.

nikakvo cudo koliko je Lana bila u JILD-u 

nadicab je napisao/la:ne, neuropedijatrica nam nije ništa napismeno napisala niti to neće (zvala ju danas). Srećom, zvali su me iz HZZO-a da mi potvrde ovo što je Đeni napisala: pedijatrica mi treba napisati uputnicu za najbližeg pedijatra, a svaka bolnica u Hrvatskoj to treba prihvatiti jer je djetetovo pravo da se liječi. Pedijatrica mi ne spije napisati SPlit jer bi onda imala pravo i na putne troškove![]()
Idemo kod dr Radenke Kuzmanić-Šamlije u Split.

nadicab je napisao/la:pregled odradili, sada nam ostaje problematika kako nabaviti botox i tko će to platiti??? Mi trebamo 4 ampule, a jedna košta preko 1600 kn i navodno da se čak niti ne može nabaviti u zagrebu

nadicab je napisao/la:dosadašnji uvoznik je izgubio pravo na uvoz i distribuciju. Novi uvoznik će početi s radom tek u svibnju (ako). Zadnji roditelji su nabavili botox u Njemačkoj

Borim se sa svim i svačim poput vas. Ovoj temi bi dodala samo da imamo divnu pedijatricu koja nam daje od uputnica i naloga sve što zamolim. Draga Irena, pretpostavljam da znaš, ali moram dodati da se botox za uljepšavanje razlikuje od botoxa (botulinum tokxin tip A) koji služi za "naše" liječenje, tj. smanjenje spastičnosti. Pozdrav od sveg srca. 

prolom oblaka je napisao/la:moram dodati da se botox za uljepšavanje razlikuje od botoxa (botulinum tokxin tip A) koji služi za "naše" liječenje, tj. smanjenje spastičnosti
abegi54@htnet-dsl je napisao/la:a zašto Nadice niste probali sa Rijekom. Kod nas tu rade ili su radili mogu se raspitat ako želite?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.