Sada je: 11 lip 2026, 04:47.
Moderator/ica: nadicab

(to naravno nije nas poklon)
da se pojavi druga osoba i da joj ne dozvolis rad na silu, vjerojatno bi sve krenulo drugacije. dobro, to bi mozda nekad znacilo da ces morati doci 3x umjesto 1x (+financijske posljedice istog), ali mislim da dugorocno ne moze biti dobro za J da na vjezbama uvijek place i da se ti trebas postaviti da ona ne smije tamo plakati i da oni to moraju postivati.
na pocetku se covjek ne snadje i dozvoli to urlanje prvi put i kasnije to postane zacarani krug

mamabina je napisao/la: postavila bi se na vrh glave kao da će kolut naprijed i onda više nije dala
, ne znam da li ju bole ruke ili je skužila da ona to i ne mora ako neće, tu ju ne mogu prisiliti.Ma ja ti isto napravim max do 10-ak koraka rukama ako ide, pa par puta u jednom satu, pa opet uz predstavu ispred nje, pa u funkciju kroz igru, taktiziram maksimalno.BTW, super mi je kad opisuješ kaj sve Sara može, ja se tak veselim kada će Jelena doći u tu fazu.
. Stvorila je neku averziju prema vježbanju u poliklinici, jedno vrijeme je bilo super, a onda nakon pokazivanja rotacija već 2 mj plače.Nudi se terapeutica i da dođe doma, ali ne znam, strah me da zamrzi i doma vježbe.
Nudi se terapeutica i da dođe doma, ali ne znam, strah me da zamrzi i doma vježbe.

tin ne plače, pa je jedno vrijeme plakao i evo sad opet sve ok. on to jednostavno mora napraviti. makar plakao. nažalost. nama je pomoglo da ja nosim svoje igračke od doma jer na strane nije htio reagirati.

UNA&TIN je napisao/la:Svaka čast Jeleni ak prehoda 1,20 m

moj TIN je zakurio

Tih 1.20 m, pomnoži sa 7 ( danas je 7 puta pretačkala dužinu puzli s fizio), i toliko ona pretačka u 10-ak min.

roka470 je napisao/la:Una i Tin
KoBorMia još jednom dobrodošla među vježbače.Baš sam danas s MM komentirala da si ti još jedna mama koja je govorila pedici da nekaj ne štima s djetetom, umjesto da je to ona skužila.Da te i ja malo ugnjavim, da li se Mia rotirala, da li se sama posjela ili si ju ti stavila da sjedi.Vjerojatno znaš da zdrava djeca ne moraju puzati, i da neki jednostavno samo sjede i počnu se dizati na noge, ali ipak bi doktori između ta dva slučaja trebali razlučiti tko je zdrav a tko ima neki motorički problem.
Inače, super da ti je teta čuvalica fizioterapeut, puno će to za Miu značiti

, nadam se da će mu ubrzo biti bolje.
i to na obje strane (jedna je prije malo štekala). danas se počeo odizati trupom u zrak, kao da radi trbušnjake. što je to sad? tako napravi par puta pa kao da se predomisli i okrene na trbuh.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.