Switch to full style
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

dr. Bosnjak

08 tra 2008, 14:56

Je li netko bio kod nje? Idemo u petak u Klaicevu kao njeni pacijenti (prijem u bolnicu) pa zelim znati sto mogu ocekivati.

Re: dr. Bosnjak

09 tra 2008, 08:31

mi smo njezini :mah
Ha, čula sam i negativne i pozitivne stvari od drugih roditelja, s time da je pozitiva prevladala.
Meni je ona sjela jer je humanist i jer je dokazani stručnjak. Vrlo je suzdržana, pa ćete morati postavljati podpitanja.
Veoma cijeni roditelje i njihovo mišljenje.

09 tra 2008, 09:17

ja imam brdo pitanja o svemu, znaci mogu je slobodno sve pitati? znam da neki lijecinici to ne vole.
Mm je bio s njom na prvom pregledu i sve je bilo prilicno opcenito jer on nije znao nista pitati, samo je slusao sto ona kaze :roll:

11 tra 2008, 19:19

Ajme Nadice kak ste to postigli. Iako dr. Bošnjak nije naša dr. s njom imam samo loša iskustva i veliki broj ljudi oko mene u zadnje vrijeme. Meni se čini da je nju pojelo vrijeme (u pozitivnom smislu) i da se ona okrenula znanstvenim radovima, predavanjima i sličnom te da bi u klaićevoj bila izvrstan mentor al za pacjente pogotovo ove "nezanimljive" sa prepoznatljivim i lakšim dijagnozama nema živaca. Iako sad ono pozitivno ak je pacjent tj. Roditelj čvrstog stava zaista je spremna odgovarat na pitanja. Ja ju nevolim osobno jer joj je moja Lea poslužila u "znanstvene svrhe" te ju je tako pustila u seriju naopada od 130 trzaja kako bi sve kolege stigle doći i vidjete atipične napade. Pitam se da li bi svoje djete pustila u setiju od 130!
Sorri nisam htjela bacat drvlje i kamenje al obzirom da ju dosta hvale nek se ćuje i loša. :(

11 tra 2008, 20:43

da, kao što rekoh, i ja sam čula i crno i bijelo. Ali neki izbor u CRO baš i nemaš; mi smo prvo bili kod dr Barišić s Rebra koja je isto izvrsna, ali je više po kongresima i nije ti na raspolaganju kada je frka.
Ona mi je bila skoro uvijek tu, pomogla je nama tj Denisu kada je zbilja trebalo. Znači, prijem u bolnicu, hitne pretrage itd. Za uobičajeni neurološki pregled mene više nije briga jer mi smo uglavnom stabilni što se tiče motorike i nema tu nekih pomaka. Sada mi je najvažnija pumpica i njegovi epi.
BTW ona je bila prva osoba koja me je uputila u Denisov problem preuskih komora, a neurokirurzi su samo na to odmahivali rukom (na Rebru).
Kao stručnjak je napravila puno u području neurokirurgije, a da je s vremenom se i umorila - vjerujem da jest. Ali, za sada nema na obzoru nekog nasljednika osim onog zgodnog mladog (oženjenog) dr Krakara.

12 tra 2008, 07:55

Ha Ha HA a ja sam mislila ka je dr. Krakar samo meni upal u oko. Al nisam znala da je i on neuropedijatar obzirom da on uvjek samo tamo baulja. Nama je radio snimanje spontane motorike i to očitanje nikad nismo dobili. A sad nam se samo smješka. Što se tiče klaićeve dr. Sabol je spomenuo našeg neuropedijatra dr. Tomislav Gojmerac kao tamo najveći potencijal. Ukoliko ga sistem ne pojede mislim da će on biti nasljednik dr. Bošnjak konačno ak sam dobro shvatila ona mu je i mentorica. :bye

12 tra 2008, 09:41

Ja sam cula da je dr. Jurlin najbolja. Nama fala Bogu ne treba (bar nesto), ali je jedna moja prijateljica vodila sina kod nje i kaze da je super.

16 tra 2008, 23:56

:mah Mi smo bili neko vrijeme kod prof.Bošnjak nemogu tvrditi da
nije dobra liječnica ali mi strašno smeta što se njen pregled svede
na to da sjediš i slušaš kako ona razgovara na telefon ili
ispituje studente pa na kraju istekne vrijeme
pregleda a ništa neuspiješ ni pitati a kamoli saznati,takvo je naše iskustvo sa
njom.Sada smo kod dr.Marušić Della-Marina i super zadovoljni jer
imamo vremena za sva naša pitanja i dobijemo konkretne odgovore. :mah :3srca

17 tra 2008, 10:18

Ivons@ nama se dogodilo obrnuto :mah
Zadnja izmjena: dupin; 17 tra 2008, 12:58; ukupno mijenjano 1 put/a.

17 tra 2008, 12:18

:mah Pa neznam valjda smo upali u termin baš kada je gužva oko tih ispita,
ali sada smo zadovoljni kod ove dokice pa ćemo vidjeti šta dalje,jer mi još uvijek
idemo u Klaičevu na kontrole i prof.Bošnjak . :bye :3srca

19 svi 2009, 14:36

Znam da nije tema o dr. Gojmercu al bi imala nekaj za nadodati na sve to zajedno. Došla sam sa sinom 4 tj. starim u Klaicevu kod dotičnog doktora koji mi je nakon ultrazvuka rekao da mi dijete ima nerazvijen mozak.....?????? Nastala je panika s moje strane jer nisam znala o čemu se radi a ni on se nije previše trudio objasniti mi... otišli smo kuci neznajuci kaj nam je sa sinom... 4 tj nakon toga ponovimo pregled i sve je u redu a za onu nerazvijenost komentar je bio da nisu dobro vidjeli.... pa molim vas lijepo.... narednih 7mj smo dolazili i odlazili iz Klaiceve sa takvim grcom u zelucu i u cijelom tijelu jer svaki pregled je donosio novi problem i novu komplikaciju koju mi nismo primjecivali.... bilo je toga svega: od da mi je dijete gluho na desno uho, da se ne rotira na desnu stranu, da ne reagira na nikakve podražaje, da mora psihologu, da sam ja imala rubeolu u trudnoci, da mora operirati lubanju (ok priznajem to je bilo opravdano jer mu se ranije zatvorila fontanela pa smo obavili 2 neurokirurška pregleda i sve je ok, glavica raste itd), da je previše privržen majci (pa kaj je to neuro problem?????), a komebi trebao biti kad je suprug cijeli dan na poslu od jutra do mraka pa je dijete bilo samo samnom i plus to kaj samga dojila 11mj. ja neznam tko je tu lud tko je zbunjen a tko normalan. evo HVALA BOGU dijete mi ima 14 mj prohodao je 2 dana prije prvog rođendana, apsolutno sve cuje vidi dohvaca, prica (naravno to su slogovi jops uvijek ali svakim danom ih sve više i više složi), trci, propuzao je i poceo sjediti malo i ranije nego njegovi vrsnjaci i sta da vam pricam... jako ruzno iskustvo i da nakon tog zadnjeg pregleda smo odustali u potpunosti od Klaiceve i tog doktora... u meduvremenu mu je dijagnosticiran obostrani refluks 3 stupnja na bubrezimai to mi je sada veca briga i obaveza nego one gluposti o nerazvijenom djetetu.... Veliki pozdrav svima.....
Odgovori