moj doktor opce prakse je naturopat i specijalizirao je ajurvedsku medicinu
postoji jedno more preparata, roditelji uglavnom tvrde da se vidi poboljsanje ali moje je iskustvo da nekako ti kao mama mora na temelju svojih osjecaja pokusavati
nama jako pomaze probiotik hylak forte, mali mi je nakon 3 mjeseca odbijanja hrane (ja jos dojim pa se tako hranio) doslovno isti dan poceo jesti
osim homeopatskih preparata nasoj djeci pomaze organska hrana jer pesticidi sadrze metale i lupaju nase klince
isto je tako da nasi klinci trebaju jesti meso iz bio uzgoja, jer kad te zivotinje u zivotu nisu vidile sunde, kad su ih redovno punili antibioticima i onim stocnim brasnom koje se navodno radi i od mrtvih zivotinja ja nemrem vjerovati da je to nasim klincima ok
vecina nase djece treba vitamin b12, i treba zapravo citav kompleks vitamina b, nedotaje im magnezij, prepuni su metala
masovno imaju broblema sa candidom jer su najcesce primili antibiotike oralno. tu se dakle treba pozabaviti ciscenjem od candide
kad ulovim vremena pokusat cu postavljati linkove sa homeopatskim preparatima
u medjuvremenu puni dijete cesnjakom i origanom, koristi vodu filtriranu riverziilnom osmozim, mi imamo i filtere za zrak
(ali zato necemo nikud na ljetovanje jer za to nemamo novaca

)