Switch to full style
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Tema je zaključana

Mala djeca sa Down sindromom

25 svi 2008, 23:57

Ja sam mama jedne male princeze koja ima Down sindrom i uskoro će proslaviti svoj prvi rođendan.
Ona je naše prvo i toliko željeno dijete.Nismo znali da ima Down sindrom dok se nije rodila, bio je to svojevrstan šok, ali odmah samo shvatili da život ide dalje i da nas naša princeza treba najviše na svijetu.Na početku smo bili u nekoj nevjerici kako ćemo mi to sve,ali vrlo brzo smo se snašli i uhodali.
Puno vježbamo i svi doktori su jako zadovoljni s njezinim napretkom.
Voljela bi razmijeniti iskustva sa roditeljima koji također imaju malu djecu s Down sindromom.

Pozdrav.......sretna mama!!!

Re: Mala djeca sa Down sindromom

26 svi 2008, 00:18

dobro nam dosla i pozdrav tebi i princezi :3srca

26 svi 2008, 06:35

veliki pozdrav i dobrodoslica tebi i tvojoj klincezi :mah

26 svi 2008, 07:13

Hvala vam na dobrodošlici! :mah

26 svi 2008, 07:21

Dobro nam došla :3srca

26 svi 2008, 16:23

Pozdrav i dobrodosli! Nasa mala Aina sada ima 7 mj i isto smo jako sretni, fizicki je jaka, ima dobar imunitet (nije jos nista pokupila kada su brat i bratic kasljali i imali temperaturu) i voli se igrati i smijesiti se. U kojem se gradu nalazite? Bilo bi lijepo da se svi mi s malom djecom koja jos neidu u vrtic skupimo svako malo da se djecu pocinju druziti! Mi smo malo u Zagrebu i malo u Osijeku.

26 svi 2008, 23:01

Bog curke,i mi smo još majušne imamo 28 mjeseci,sada smo u fazi prohodavanja i puno brbljamo,i jako smo bebaste. :bye

27 svi 2008, 00:12

Pozdrav i od nas malo vecih. Mi imamo 7 godina i krecemo na jesen u skolu.

27 svi 2008, 09:21

Bokic!!!
Nas Dodo ima 2g8mj i trenutno je u vrticu...
Prohodali smo... brbljavi smo... volimo "gljedati" crtice i "cita(ti)" knjige ("cige")... i crtati ("pisi") i igrati se sa starijim bracom...

27 svi 2008, 10:07

Mi živimo u Zagrebu.Sviđa mi se ova ideja da se mi s manjim kikičima povremeno nađemo i da se oni druže.
Leticija je samostalno počela sjediti sa 10 mj., sada trenutno uči puzati.Fizički je zdrava i do sada nije bila ozbiljno bolesna.
Jako je znatiželjna i vesela.
:proljece

27 svi 2008, 10:11

sretnamama32, vidjeli smo se nedavno na Danima beba, mama i trudnica.
Velika pusa Leticiji.

27 svi 2008, 10:24

Naravno, sjećam se!
Možda dođemo i večeras u Novinarski dom!

Pozdrav!

27 svi 2008, 10:46

Pozdrav i od nas malo većih, ali meni još malih mazastih. Lucija (nekad Lulu a sada Jaja) ima 5g i ima bracu Petra(Kiki) od 1g. I mi smo se upoznali na sajmu, Leticija je preslatka. :proljece

27 svi 2008, 12:53

Brzinski pozdrav svim malima i od nas :proljece
Moj je Janic (8,5 g) vec fakin i manje se mazi ali zato imam dvije manje mazilice.....davilice :cool

04 lip 2008, 02:09

pa veliki pozdrav... Toma ima dvije godine i tri mjeseca ali je još tatina i mamina mala maza.. a imamo i još jednu malenu curicu od 10 mjeseci tako da nam je uvijek veselo.. Puno sreće i uspjeha... :3srca

04 lip 2008, 16:00

Pozdrav i od nas.. Ivan ima 4 godine i pravi je veliki dečko koji svašta zna, ali maženja nikad dosta... :mah

10 sij 2011, 17:49

:srca Evo i nas da se smjestimo na svoje mjesto.Naša najdraža se zove Gabrijela, ima dvije g. i tri mj.Prekrasna je,vesela,umiljata i jednom riječi sreća-najveća.Ima dvije velike seke koje obožava kao i one nju.Osim DSy nema poteškoća sa zdravljem. :ljubav

10 sij 2011, 18:48

gabica zabica - nemamo mi tu neka posebna mjesta za male i velike downiće - imamo dounice ( npr) i to već V. nastavak - male će zanimati što rade veliki - veliki će pomoći malima..i prisjetiti se "kad su bili mali" ...
A svima nam je mjesto na cijelom forumu mama i beba (za neke od nas uskoro i baka i unučadi... :ajme ) .. dobro smo došli svugdje..
Stoga ključ-ključ - da se ne razvodnimo u zilijun malih podtema...
Tema je zaključana