Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
07 vel 2009, 22:01
Lidija ,nemoj se srditi nisam znala gdje ovo staviti pa ti to sredi
Didaktička igraonica
http://www.jump.com.hr/comfy.php
08 vel 2009, 01:27
wow..izgleda predobro!vec sam pomislila da se nes takvo otvorilo u zagrebu..
ovo sto pise da ima nes u avenue mall-u..jel to samo za proslave rodendana il sto?da li se placa ako usput dodemo u avenue mall pa se malo tamo poigramo?da li imas to zgodno tam za nasu djecu s pp?
i samo jedna opaska..cijena onog rockasa sto traje 2 sata,samo mi je da ne velim preskupa nego prepreskupa..sve sam to i ja imala na adrianovom rockasu..ok nije bio spiderman

i nisam ni priblizno toliko platila,a k tome jos,druzili smo se cijeli dan..kuzim da je to ipak najam prostora i tako dalje,al ko si to ovdje moze priustiti?
08 vel 2009, 07:19
Izgleda odlično, nadam se da će netko otvoriti franšizu u nekom zatvorenom prostoru. U Avenue Mallu ima igraonica, lijepo je uređena, nisam ziher ali mislim da se ne plaća, ili se barem u početku nije plaćala, ali meni se ne sviđa što je to otvoreni prostor.
Na ovom linku ima puuuno dobrih igračaka, meni se naravno najviše sviđaju glazbene, npr. onaj ksilofon i zvonca na zidu.
08 vel 2009, 07:28
da, igraonica je prekrasna.... a kakva je ova u Avenue Mallu?
meni u jednoj igraonici nisu htjeli uzeti Luku kada sam rekla da je dijete sa pp, vjerojatno iz straha da mu se nešto nedogodi što je opravdano...
08 vel 2009, 07:48
Moje nisam niti probala ostaviti u igraonici u AM jer imaju igračke samo za manju djecu, njima to više nije zanimljivo. Ono što sam ja prije radila je da sam njih ostavila u igraonici i čekala sa strane, negdje gdje oni mene ne vide ali vidim ja njih i teta je tako bila sigurnija ako bi se slučajno nešto desilo.
08 vel 2009, 07:55
kuda bi mogli otiči tj. koju preporučuješ za šestogodišnjaka, da i ja probam tako izvesti...
08 vel 2009, 08:30
Nama igraonica nije blizu ali su mi ovo zgodne ideje jer se neke stvari mogu i napraviti....malo šperploče ,boje....kao npr. ormar iznenađenja,ploča s igrom memorije,pa onda onaj Teddy bi se mogao napraviti za osjetilo dodira , spoznajno razmišljanje ,finu motoriku...
08 vel 2009, 10:32
flipper je napisao/la:kuda bi mogli otiči tj. koju preporučuješ za šestogodišnjaka, da i ja probam tako izvesti...
Mojim dečkima je najdraža igraonica Bibo na Velesajmu, tamo moraš biti s djetetom ali ako se sam zaigra možeš popiti kavu u sklopu igraonice i malo odmoriti. Imaju dio za manju i veću djecu, kako moji nisu skroz samostalni netko mora stalno biti uz njih i pomagati im ali jako je zanimljivo i stvarno se naigraju. Uvijek sam dolazila preko tjedna jer vikendom bude velika gužva i bojim se da bi ih pregazili.
U igraonicu sa tetom sam ih vodila u Ententini na Poljanicama, prvi put mi je teta rekla da budem u blizini ali odmah su se skompali sa tetom i decom i ostali se igrati više od sat vremena. Išli smo još par puta, prestali zbog nedostatka vremena.