Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
05 svi 2009, 13:11
dakle, na preporuku neuropedijatra Luka treba početi piti vitamin E i koenzim Q 10
ima li možda tko kakvu preporuku koji da uzmem za dijete, od kojega proizođača ....?
13 svi 2009, 02:17
koenzim mi dobivamo na recept, nas se zove sanomit i to je u kapima (makar postoji i u kapsulama kao ulje)
mislim da tu nema biranja kad ide na recept
13 svi 2009, 07:00
neuropedijatrica mi je rekla da nejde na recept pa sam ja kupila ( u kapima ) a sada ču za dalje pitati našu pedijatricu za recept
hvala za info
14 svi 2009, 15:09
niti ne ide na recept u biti....nego na uputnicu " za lijecenje " koenzimom
To se mora dobiti rjesenje od komisije za lijekove i onda bolnica za tebe naruci (naravno ako ti odobre).
I ti ih tamo podizes na uputnicu.
Koju dijagnozu ima Luka ?
Ustvari isti vrag...uputnica-recept
SAmo je bitno da dobijes rjesenje od komisije
15 svi 2009, 09:23
Renci je napisao/la:niti ne ide na recept u biti....nego na uputnicu " za lijecenje " koenzimom
To se mora dobiti rjesenje od komisije za lijekove i onda bolnica za tebe naruci (naravno ako ti odobre).
dg; ataxia- poremečaj ravnoteže i koordinacije pokreta i adhd sy.
a i neuropedijatrica nije spominjala nikakav recept - uputnicu ili pak naručivanje preko bolnice, več da kupim u apoteci i dala mi upute za količinu koju treba piti.....
za sada sam kupila a za dalje.... moram si još to sve prostudirati...
16 svi 2009, 20:51
predaj molbu, pa mozda ti odobre
preskup je za kupovanje, ako se dobro sjecam oko 1000 kn 100 ml