Switch to full style
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Lara kreće u vrtić

15 lip 2009, 23:13

Drage moje mame, evo došao je i taj dan. Moja Lara je upisana u vrtić. I to naš vrtić na kvartu, 2 minute od doma, engleska grupa, upisano ih je 15. Znam da ima puno mama koje ovdje muku muče s upisima naše djece u vrtiće, ali morala sam se pohvaliti, jer danas kad sam vidjela Larino ime na popisu sam se osjećala kao domi mama kad je domi upao u vrtić, tj.kao kad sam vidjela svoje ime na upisima na faks, najblaže rečeno.

Moram pohvaliti sve od reda u DV Vrbik na susretljivosti i razumijevanju i poštivanju naših želja vezano uz odabir grupe i svega, a ponajviše što se uopće nismo osjećalli neželjeni, dapače..........

Re: Lara kreće u vrtić

15 lip 2009, 23:18

super, bas mi je drago
:zivili

15 lip 2009, 23:56

:kiss

16 lip 2009, 00:30

pa to je uvijek super vijest! ;)

16 lip 2009, 01:00

cestitke lari na upisu u vrtic!!!! :dada
meni se ipak cini da je ovo puno veci uspjeh od upisa na faks. tu je sve ovisilo samo o nama. kod nase djece bi bilo super da ovisi samo o njima.

16 lip 2009, 15:41

Sretno Lari u novoj sredini! :srca

16 lip 2009, 22:16

Hvala svima na čestitkama, da nije Vas mama na forumu tko zna da li bi sve to upalilo. Puno ste mi Vi iskusnije, sa starijom djecom pomogle u svemu tome. :kiss

Mi smo jako sretni i ponosni na našu Laru, a sada odmor, pravac more, dobro se iskupati, nauživati sviježeg zraka i dobro Laru pripremiti za jesen kada kreću nove pobjede.

17 lip 2009, 23:54

Super Tanja,a bas sam si mislila kak sam te to zaboravila pitati kad smo se cule.Bravo,bravo!

18 lip 2009, 00:05

Lari i svima vama lijepo, dugo, toplo ljeto a nakon toga zanimljivu i uzbudljivu jesen u vriticu...
:mah

20 lip 2009, 07:48

Ma bravo i za tebe i za Laru, baš mi je drago da je upisana u vrtić, uživat će ona tamo :kiss :kiss

20 lip 2009, 23:21

oft, Faih, vratila si se :mah :kiss

21 lip 2009, 08:51

TalaB je napisao/la:Moram pohvaliti sve od reda u DV Vrbik na susretljivosti i razumijevanju i poštivanju naših želja vezano uz odabir grupe i svega, a ponajviše što se uopće nismo osjećalli neželjeni, dapače..........

ovo mi je jako drago procitati, pogotovo nakon mog iskustva sa njima u posljednjih mjesec dana ( a i iskustva jos nekih roditelja...)
cestitam na upisu !!!

21 lip 2009, 16:25

Plusić, zašto? Koliko ti dijete ima godina, kaj se niste uspijeli upisati? Nisam baš u toku, tvoje dijete je isto dijete s posebnim potrebama?

30 lip 2009, 12:33

Bravo Lara!!!!!
bas mi je drago :kiss

30 lip 2009, 16:07

Ni mi se nismo uspjeli upisati u DV Vrbik, objekt Cvjetno (montessori). Na razgovoru su mi rekle da su grupe popunjene i da neće biti mjesta, samo za stariju djecu. Moja malena će u 9.mj navršiti 4 godine. Mislim da je razlog za odbijanje ipak u tome što ne hoda dobro (loša ravnoteža), ne vidi dobro i govor koji je u razvoju. Ne znam ima li smisla žaliti se :dunno

30 lip 2009, 16:15

Cula sam da je u objekt Cvijetno uzasno tesko upasti :(
a nisu je primili u neki drugi objekt ?
navodno u objektu na gagarinovom nije tolika guzva za vecu djecu :dunno
Odgovori