Switch to full style
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Esref Armagan

23 lip 2009, 00:03

ne znam da li ste culi za njega..ja sam prvi put danas vidjela filmic o njemu..to je slijepi slikar..
gledajuci filmic o njemu na youtube-u osjetila sam takvo uzbudenje ko da skacem sa 5.kata zgrade ..ne mogu vam opisati..pogledajte pa recite sto mislite

http://www.youtube.com/watch?v=L3AgO6H0H98

na njegovoj stranici mozete vidjeti slike..

http://www.armagan.com/paintings.asp

ja ne mogu vjerovati!..to bi znacilo da moj adrian moze dozivjeti stvarno sve sto i ja..toliko toga se moze predociti dodirom..nisam ni znala..mislim znala sam,ali ne bas ovako doslovno kao da vidi..kad se samo sjetim kako sam razmisljala 'zasto on slika kad ne vidi?'..nikad mi to nije bilo potpuno jasno..mislila sam,u redu je da osjeti kist i radi poteze kistom,da osjeti vlaznost i maljavost boje i tako..ali nisam imala pojma da se ovo moze..ja sam zapanjena!!

Re: Esref Armagan

23 lip 2009, 10:15

Prekrasno! Stvarno nešto posebno. Nisam znala da je to moguće. Uljepšala si mi dan. :srca

23 lip 2009, 11:12

Stvarno fascinantno. Slike su super.

23 lip 2009, 17:43

aj k vragu. ja po naslovu mislila da je opet neki iscjeljitelj. :lol

pogledala film. nevjerojatno, nevjerojatno. samo potvrđuje moja razmišljanja da o mozgu ne znaju apsolutno ništa, odnosno samo jedan mizeran djelić.
sigurna sam da tvoj adrić sve vidi, kao što i ova moja sve zna. :zivili

23 lip 2009, 22:02

[quote="alexandra"]aj k vragu. ja po naslovu mislila da je opet neki iscjeljitelj. :lol

joj ja isto kao Alex. Jos sam pomislila: Boze koliko ih jos ima :lol

24 lip 2009, 00:21

Filmić je odličan,stvarno nešta posebno,ulijeva mi nadu i kao i vama mi je uljepšao dan! :)

24 lip 2009, 18:07

bas mi je drago da vam je svima uljepsalo dan :D
meni je nevjerojatno to kako se kod njega u mozgu aktiviraju sva ona polja dok slika kao i kod ljudi koji vide..bas sam pricala danas nekome o tome..
nevjerojatan je nas mozak i sto sve moze a ni nismo svjesni toga..
toliko mi nade daje da taj adrianov 'nedostatak' bas i nije neki veliki nedostatak buduci da izgleda da moze doziviti sve sto i mi ostali :srca

24 lip 2009, 23:55

nevjerojatan je nas mozak i sto sve moze a ni nismo svjesni toga..
toliko mi nade daje da taj adrianov 'nedostatak' bas i nije neki veliki nedostatak buduci da izgleda da moze doziviti sve sto i mi ostali :srca[/quote]
E to sam isto pomislila i ja gledajući taj filmić,i nadam se da će moja Ivona biti u mogučnosti doživjeti sve iako slabo vidi,stvarno
ohrabrujući film!
Odgovori