Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
13 tra 2010, 14:16
Samo za informaciju roditeljima koji idu u Klaićevu bolnicu na pregled ili vježbice, s automobilom. Ispred bolnice su označena parkirna mjesta koja su rezervirana za pacijente koji dolaze u bolnicu i tamo se
ne plaća parkiralište već morate na porti bolnice uzeti potvrdu da ste tamo na pregledu i staviti na vidljivo mjesto u autu, u protivnom vam pauk odnese auto, kao meni danas. Naravno da postoji znak na kojem to sve piše ali vožnja u koloni i traženje parkinga čine svoje. Eto možda sam nekome uštedila 500 kn.
14 tra 2010, 12:06
odlicno!hvala na obavijesti..iako mi jako rijetko idemo tamo,ali reci cu drugima..zao mi je da si to saznala na tezi nacin..
29 tra 2010, 11:00
A di su točno ta parkirna mjesta? Mada su vjerojatno stalno puna....
Gdje bi se još moglo parkirati u blizini klaićeve?Mi danas idemo (ja i mali) na pregled u 2 popodne, i već me znoj obljeva kako ću ja to izvesti s parkiranjem

.
Heeelp!
29 tra 2010, 11:09
mi smo obično parkirali ili u jukićevoj ili na početku Dežmanovog (u razini Gardena). Ponekad čak u prilazu Baruna Filipovića. Jest da ima za hodanje, al je 2. zona i nađe se mjesta. U samoj okolici Klaićeve je to nemoguća misija
Imaš i opciju garaže u Ilici 45, al i to je dosta daleko...
29 tra 2010, 11:51
u 14h se nađe parking, ali u 13

Ja se onda provozam dalje u Klaićevu pa do slijedećeg semafora nađem nešto
29 tra 2010, 12:05
Uzet ću kolica onda sa sobom za svaki slučaj ako ne nađem ništa blizu...mališa ima 14kila....