Switch to full style
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

RTL pomaze djeci

07 lip 2010, 08:33

ne znam gdje bih otvorila topic...
uglavnom, jucer smo gledali akciju na TV i mnoga poznata lica smo vidjeli :)

i naravno da smo sudjelovali i donirali. i bas me veseli kad vidim gdje je sav taj novac otisao :dada

nadice :zivili
a i jos sam neke prepoznala :zivili

Re: RTL pomaze djeci

07 lip 2010, 12:17

Gledala sam. Nadice :mah
Donirala sam i proplakala sve priloge. Ne znam što mi je u zadnje vrijeme, čim vidim prilog o djeci, bilo da se radi o djeci s pp, bilo o djeci bez roditelja ili bilo što slično, samo mi suze krenu. Valjda su mi se živci malo stanjili... A prilozi su bili stvarno dirljivi, pogotovo iskrena radost djece! :srca

07 lip 2010, 20:32

svi telekom operateri su se odrekli svog dijela kolača, ali vlada ne :ne

07 lip 2010, 20:41

nadicab je napisao/la:svi telekom operateri su se odrekli svog dijela kolača, ali vlada ne :ne

sramotno, ali više me ni ne čudi...

07 lip 2010, 21:29

E Državo - maćeho!
Velik dio skupljenih sredstava će ići u svrhe onoga što je sama Država trebala napraviti.
Centar u Zajezdi - pa sramota što se vidjelo u kakvim uvjetima su držali tu djecu ( i zaposlenike) tamo - samoj Državi na sramotu ! I na to što su RTL i gdje.humanitarke skupile, su ubrali porez. Ma fuj -nikad još nisam na ovom forumu uporabila bljujućeg smajlića ali sada hoću - odnosno neću -nemrem ga naći ( al ko da jesam).
Klanjam se do poda mamama djevojčica sa CF i CP koje su priču o sebi i svojim predivnim djevojčicama "dale" za dobrobit preventive - za one koji tek dolaze.
:klanja

08 lip 2010, 21:24

ja nisam gledala jer nisam ni znala a kad sam prebacila vec je bilo gotovo al sam uspjela vidjeti sebe i adricha na jahanju :) i ono..gledam-kaj je sad to? ..al to da drzava ubire porez na takve stvari je tako sramotno..katastrofa!a to su stvarno trebali oni sami napraviti..kako ih nije sram na to ubirati porez!pa jel to normalno? :baba

08 lip 2010, 22:00

Mi smo isto gledali i donirali.
Ma kakva je ovo država da to oporezuje, sramota! Ne mogu vjerovati :ne

10 lip 2010, 08:29

Mene više ništa ne može začuditi što se države tiče, jedino me neizmjerno žalosti... :ne

10 lip 2010, 09:00

Gledala sam i ja, Nadice, baš si zmaj. :srca
Odgovori