Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
25 ožu 2011, 20:37
Pozdrav drage mame,molim vas za pomoć i par savjeta.U uži izbor su ušla ova dvoja kolica za moju Petricu.Vi koji imate takva,molim vas javite se svojim mišljenjem jer se ne mogu odlučiti,naime,premalo znam o njima,a bitno mi je da su Petrici udobna i kvalitetna.Obadvoja izgledaju odlično,iako mi se Patron čini mrvicu bolja ili griješim

Pozz i javite mi vaša iskustva!
26 ožu 2011, 17:37
zar nitko???
27 ožu 2011, 00:14
http://www.reha.patron.eu/en/katalog/junior-program-rehab-strollers/item-t4xyk0yyyhmm, prema slikama i opisima izgledaju jako slična New Bug-u. Tom se čini jako Ok, ima sve podesivo, dijete možeš polegnuti, nagib cijelog sjedećeg dijela se da mijenjati - meni se zbilja čine OK
27 ožu 2011, 12:47
fala...i meni se čine ok!
27 ožu 2011, 18:56
Ja sam tri puta do sada za moju djevojčicu uzimala New Bug od Ormese i mogu reći da sam oduševljena i bili smo prezadovoljni.
No,ove godine (dijete nam je sada 14 godina) , opet smo htjeli uzeti New Bug ,no shvatili smo da je prevelika, i ne stane više u ta kolica.Posebno zato jer sada postoje samo u dvije veličine , a prije su bile u četiri. Tako da smo se morali prebaciliti na Patron , jer oni imaju veličinu koja nam treba.
Ali da mogu birati , uvijek sam za Ormesu i New Bug , dizajn-funkcionalnost-kvaliteta-izdržljivost-održavanje-sve super , posebno sada imaju u ponudi sa prekrasnom ljubičastom presvlakom , baš za djevojčicu......
28 ožu 2011, 14:29
BLUE ANGEL,HVALA! Sad ste me tek bacili u dilemu..
28 ožu 2011, 15:03
na kraju ti se sve svede da ćeš izabrati ono što možeš platiti
20 tra 2011, 18:59
Mi imamo ova
http://www.reha.patron.eu/img/e-shop/ob ... -r40-3.jpg I bas takvog i dezena. prelepa su. Odlicna su. Samo su malo teza, ako imas puno stepenica i sl. - nezgodno je.
21 tra 2011, 19:37
takvih sam se danas nagledala u Ljubljani