Eto jedno pitanje od mene...možda više iznašanje našeg problema. Naime, imam dijete s posebnom potrebom, u malom gradu blizu Zagreba gdje živimo bilo je sve super,bar se tako činilo, do danas....Danas je naša djevojčica priznala da ju djeca gnjave, ružno se odnose prema njoj, izjegavaju je iz tko zna kojih razloga, ljute se na nju jer ima individualnizirani pristup (gluha je) i danas je moje dijete puklo. To nije nitko primijetio osim nas da se nešto događa. Razrednica tvrdi da je u školi sve super, kada sam nazvala psihologinju da malo prokomentiramo ocjene, ono čisto, kraj je godine pa da vidimo što bi moglo bolje, kako sve to izgleda nastavnicima, ona ne vidi nikakav problem. Nemam pojma, ali samo vidim da je moje dijete nesretno...Čak razmišljam da nađem neku školu u Zagrebu da ju tam prebacim, samo nemam pojma što mogu očekivati u drugim školama. Vi koji imate djecu s posebnim potrebama kakve su Vam škole, jel imate pozitivna iskustva, kako to Vama sve skupa izgleda??? Svi savjeti, preporuke i primjedbe su dobrodošle! hvala unaprijed