Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

05 pro 2007, 15:34

Swnamia vec zna no za druge, bit ce nesto i od Slav. Broda, promocija bi mogla biti u sijecnju.

Re: "Down sindrom-vodič za roditelje i stručnjake"-pro

11 lip 2008, 09:54

Promocija prirucnika dana 11.06.2008. u 17.00h u Krizevcima.

http://www.krizevci.info/

12 lip 2008, 00:07

Draga Dinka,vidiš li ti kakav je ovo grad(Slav.Brod),Cekin nije prstom maknuo da organizira promociju,ja sam nudila par puta pomoć i raspitivala se...ma nemam riječi,jako su neozbiljni,žao mi je. :cry:

12 lip 2008, 07:57

Mogu reci kako je jucer poslijepodne bilo ugodno druzenje. Ono sto je dobro jest prisustvo predstavnika lokalne vlasti koji nisu bili samo formalni gosti.

12 lip 2008, 09:25

Jucer navecer se cula s Dinkic i ona pohvalila Krizevce, bas naglasila ovo prisustvo predstavnika lokalne vlasti koje nije bilo samo formalno...
I bas mi je nekako zvucala optimisticno :proljece ..no zasigurno ce se i ona javiti kad nadje vremena sa svojim dojmovima...
Meni zao sto poradi ove moje popisuljke ne mogu na dulje negdje otici :cry:

12 lip 2008, 22:46

Sve pohvale i s moje strane Krizevcima, od udruge preko Centra za odgoj i obrazovanje, a posebno kao sto i Bosancero napisa lokalnoj vlasti. Bio je s nama cijelo vrijeme Procelnik za zdravstvo, socijalnu skrb i na kraju je dosao i sam Gradonacelnik.
Promocija je bila na prijedlog gdje K. koja ide na specijalisticki studij rane intervencije i koja je nas prirucnik dobila preko Splicana, jer ih nekoliko iz Splita je na tom studiju i s promocije u Splitu su joj donijeli prirucnik. Potom je ona razgovarala s lokalnom udrugom za osobe s mentalnom retardacijom pa sa skolom i tako smo organizirali promociju prvu izvan mjesta u kojima su DS udruge. Osjecala sam se prekrasno s njima, toliko pozitivnih misli i razmisljanja, pokazali su mi njihovu skolu kako se kaze od podruma do tavana, prostore udruge i prostore u kojima su radionice za mlade poslije 21. godine kad vise nisu u skoli. Dobila sam i njihove radove, morat cu ih poslikat, prekrasni su.
Ako kad idete u Krizevce svakako navratite na super kolace, nisam mogla odoliti i doma sam nekoliko ih uzela.

Bilo mi je prekrasno vidjeti Bosancera i odmah sam se jos ugodnije osjecala u gradskoj vijecnici. Filip je veliki decko, nadam se da uziva u svim ovim pobjedama nase repke. A decki i cure iz Krizevaca su bili super, izdrzali su 1,5 sat vremena slusajuci nas i gledajuci film.

Velika hvala Krizevcanima i mislim da ce me skoro ponovo vidjeti, jer stvarno nisu daleko, a kraj je bas lijep, a oni su tako otvoreni za nove ideje sto se vidi.

A Brodjani, e nista nova, ....steta no tako je,....

13 lip 2008, 09:57

Kako niti moje mjesto nije toliko daleko od Krizevaca mozda uspijemo jednom nesto iskemijati za obilazak podravine i prigorja.

13 lip 2008, 21:39

Bosancero, svakako se javim jer moram priznat da me je sramota jer dalje od Vrbovca (ok sad Krizevaca) nisam isla niti sam bila u Podravini iako znam dosta dragih ljudi iz tvog kraja i okolice.
Samo da nam bude vise lijepih dana i stizemo, prvo Vrbovec i Pirakovec, a onda preko Krizevaca prema tvom kraju.

07 kol 2008, 13:23

Ne znam da li ste primjetili tekst u časopisu "Bebe" - izdanje za kolovoz, autora Prof.dr. Ante Dražančića- str. 90 cit. "...Najčešća od svih kromosomskih anomalija je Downov sindrom. Njihov izgled lica podsjeća na mongoloidnu rasu pa su zato i dobili naziv mongoloidne idiotije, alu us to imaju često druge anomalije, npr. prirođene grješke srca. Ta su djeca zaostala duševna razvoja, njihov intelektualni razvoj ne prelazi 70% prosjeka za dob života....", mislim da je riječ o velikoj sramoti na koju bi trebala i udruga službeno reagirati. U tekstu se nadalje daju podatci od dr. Ljiljane Zergollern-Čupak iz 1994 god, i nadalje sve ide u tom tonu...

Ovo je sramotno.

07 kol 2008, 14:30

katastrofa! :(
slazem se da bi trebalo reagirati u ime zajednice...

08 kol 2008, 06:28

OBAVEZNO REAGIRAT :stup
Odgovori