Sada je: 18 tra 2026, 12:57.

kad ste skinule pelene?

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: kad ste skinule pelene?

PostPostao/la lulamae » 21 lis 2008, 19:10

moj adrich jos uvijek piski u krevet :cry: ne znam vise kaj da radim..stavim ga suhog i ujutro je mokar i takav spava..ili kaze da oce piskiti,ja odmah skocim a on vec poceo :roll:
to traje vec cijelo ljeto..pa to nije normalno..kad ce prestat?
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 22 lis 2008, 09:09

Lu, žao mi je da se još s tim mučite, proći će samo treba izdržati :hug .
A da li piški samo po noći, preko dana je ok?
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 22 lis 2008, 09:27

prije par dana piskio je i tijekom dana..nekoliko puta sam ga morala presvlaciti..i ovi u vinko beku i ja po putu..desilo mu se i da se pokaka i suti..ponekad kaze da oce piskiti i vec pocne prije nego ga stavim..ali inace preko dana nije piskio,vec dugo..a kad ga stavim u krevet uvijek ista prica..prije kreveta ide na wc,stavim ga i par puta se popiski a nece reci i svaki put ga presvlacim..i njega i posteljinu itd..i onda napokon zaspi suh i ujutro njacesce mokra,ne uvijek..danas npr je ujutro bio suh al se zato nocas prije nego je zaspao popiskio dva puta..on kaze da hoce piskiti kad vec pocne..
tijekom dana najcesce isto nece reci da bi na wc nego ga ja odvedem ponekad i unatoc njegovom protestiranju..jer se ipak popiski kad ga stavim..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 22 lis 2008, 14:25

Neznam što reči, mi smo preko dana bez pelene, osim za spavanje. Preko dana je suh ali ne traži na wc, ja ga stavljam ako prducne :mrgreen: i onda se pokaka, a za piškanje ga stavim svaka 3-4 sata, primjetila sam da kad treba na wc da se primi za pimpija :cool . Preko noći isto ima pelenu. Nakon spavanja po danu je skoro uvijek suh ali zna biti i jako popiškan, a preko noči ista stvar, ponekad je suh a ponekad nije. Uglavnom nakon spavanja ga uvijek stavim na wc bio on suh ili ne. Nadam se da ćemo uspjeti. U vrtiću uopće ne piški niti kaka ali kad dođe doma odmah sve obavi :mrgreen:
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.