Ja se nisam dugo javila jer je vrijeme kod nas prebrza pojava i prodje nekoliko mjeseci da se niti ne okrenem.
Moja je djevojcica 2.raz po individ.programu i radimo vrijedno posting.php?mode=post&f=52# i uspijevamo i padamo i opet se uzdizemo.S uciteljicom imam odlican pristup, no, moja je narav valjda da ne idem u konflikte,ali imam puno primjedbi na situaciju u skoli.
Na pocetku,saznala sam neki dan da uciteljica nema izradjen ind. skolski program za moju kcer, pa kako onda radi s njom (2.r), nije ni u 1.r imala.
Daje im(svima ,pa i njoj) nenajavljene ispite, npr. "Zima" se zavrsavala na satu i isti sat pisao kontrolni(znaci nisu imali cijeli sat ).
Kad citam na netu o slucajevima individ. onda shvatim da je moje dijete u puno stvari " zaobidjena"(ustvari ja odradjujem tu individualizaciju doma, a ne uciteljica).
Matematika je ustvari ispala najveci problem zbog diskalkulije. Uporan rad satima, a problemi i dalje stoje.Ima pomaka, ali sporih.I naravno, sve zadatke mora rijesiti kao i druga djeca, tako da matematika je svaki dan po 2 sata obaveno na stolu, sto je za dijete pre,previse. Povremene poruke: Nije htjela nista raditi, kao da uciteljici ne pada na pamet da ona to mozda ne razumije ili joj je tesko pratiti frontalni rad.
I teacheru nista ne znaci sto je u pitanju individualizirani pristup, on tjera po svom.
Jesam li ja subjektivna i majka koja previse stiti svoju djevojcicu?

zar nema slobodnih učionica, to stvarno ne mogu vjerovati
ali napreduje zasad jako dobro i sve je bolji i bolji ali uz puno vježbanja truda strpljenja i ljubavi. imao je teškoća u grafomotorici i to je rješeno i negativizam u ponašanju također je nestao tako da me zasad muči njegov govorni razvoj i kako če se prilagoditi i pratiti program u školi