Sada je: 12 kol 2026, 00:45.

Didaktička igraonica-COMFYLAND EXPERIENCE

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Didaktička igraonica-COMFYLAND EXPERIENCE

PostPostao/la pepita » 07 vel 2009, 22:01

Lidija ,nemoj se srditi nisam znala gdje ovo staviti pa ti to sredi ;)

Didaktička igraonica
http://www.jump.com.hr/comfy.php
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.
pepita
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Didaktička igraonica-COMFYLAND EXPERIENCE

PostPostao/la lulamae » 08 vel 2009, 01:27

wow..izgleda predobro!vec sam pomislila da se nes takvo otvorilo u zagrebu..
ovo sto pise da ima nes u avenue mall-u..jel to samo za proslave rodendana il sto?da li se placa ako usput dodemo u avenue mall pa se malo tamo poigramo?da li imas to zgodno tam za nasu djecu s pp?
i samo jedna opaska..cijena onog rockasa sto traje 2 sata,samo mi je da ne velim preskupa nego prepreskupa..sve sam to i ja imala na adrianovom rockasu..ok nije bio spiderman ;) i nisam ni priblizno toliko platila,a k tome jos,druzili smo se cijeli dan..kuzim da je to ipak najam prostora i tako dalje,al ko si to ovdje moze priustiti?
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 07:19

Izgleda odlično, nadam se da će netko otvoriti franšizu u nekom zatvorenom prostoru. U Avenue Mallu ima igraonica, lijepo je uređena, nisam ziher ali mislim da se ne plaća, ili se barem u početku nije plaćala, ali meni se ne sviđa što je to otvoreni prostor.
Na ovom linku ima puuuno dobrih igračaka, meni se naravno najviše sviđaju glazbene, npr. onaj ksilofon i zvonca na zidu.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la flipper » 08 vel 2009, 07:28

da, igraonica je prekrasna.... a kakva je ova u Avenue Mallu?
meni u jednoj igraonici nisu htjeli uzeti Luku kada sam rekla da je dijete sa pp, vjerojatno iz straha da mu se nešto nedogodi što je opravdano...
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 07:48

Moje nisam niti probala ostaviti u igraonici u AM jer imaju igračke samo za manju djecu, njima to više nije zanimljivo. Ono što sam ja prije radila je da sam njih ostavila u igraonici i čekala sa strane, negdje gdje oni mene ne vide ali vidim ja njih i teta je tako bila sigurnija ako bi se slučajno nešto desilo.

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la flipper » 08 vel 2009, 07:55

kuda bi mogli otiči tj. koju preporučuješ za šestogodišnjaka, da i ja probam tako izvesti...
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la pepita » 08 vel 2009, 08:30

Nama igraonica nije blizu ali su mi ovo zgodne ideje jer se neke stvari mogu i napraviti....malo šperploče ,boje....kao npr. ormar iznenađenja,ploča s igrom memorije,pa onda onaj Teddy bi se mogao napraviti za osjetilo dodira , spoznajno razmišljanje ,finu motoriku...
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.
pepita
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 10:32

flipper je napisao/la:kuda bi mogli otiči tj. koju preporučuješ za šestogodišnjaka, da i ja probam tako izvesti...

Mojim dečkima je najdraža igraonica Bibo na Velesajmu, tamo moraš biti s djetetom ali ako se sam zaigra možeš popiti kavu u sklopu igraonice i malo odmoriti. Imaju dio za manju i veću djecu, kako moji nisu skroz samostalni netko mora stalno biti uz njih i pomagati im ali jako je zanimljivo i stvarno se naigraju. Uvijek sam dolazila preko tjedna jer vikendom bude velika gužva i bojim se da bi ih pregazili.
U igraonicu sa tetom sam ih vodila u Ententini na Poljanicama, prvi put mi je teta rekla da budem u blizini ali odmah su se skompali sa tetom i decom i ostali se igrati više od sat vremena. Išli smo još par puta, prestali zbog nedostatka vremena.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.