Sada je: 12 kol 2026, 01:30.
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Moderator/ica: nadicab
Postao/la lulamae » 01 sij 2009, 02:33
adrian mi je danas bio bas super..toliko se trudio izvesti vjezbice s lijevom rukom..i uvijek je dobio nagradu

pusa mu je najveca nagrada od svega
bas sam vidjela koliko je napredovao..tako da s lijevom rukom dotakne desno uho al na pravi nacin..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
-

lulamae
- Ovisna sam

-
Postao/la briznamajka » 11 vel 2009, 12:51
"Zapravo sam vas htjela pitati je li tko čuo za fizioterapeuta Nikolu Samardžiju u Mandaličinoj, Corporeus Validus d.o.o.? Nekoliko mi je roditelja-vježbača reklo za njega, da dobro radi, da koristi EMG BFB (biofeedback), da intenzivno vježba s djecom, ali i da je hiperkritičan prema svakom tko radi drugačije. Čudi me što nigdje na webu nisam našla ama baš ništa o njemu, a on kako čujem od roditelja koji vode djecu k njemu ima za sebe samo riječi hvale.
Ako tko što znade o njemu, bila bih vam zahvalna da to podijelite."
O njemu mogu reci zaista sve najbolje. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx.
Edit: Lidija - neprimjerenost teksta
-
briznamajka
- Samo sam naišla

-
Postao/la Lidija » 11 vel 2009, 13:06
Briznamajka - dobrodosla na forum. Editirala sam tvoj post jer ne smatram primjerenim iznositi sumnju na neciju djelatnost. Sve ostalo je OK.
-

Lidija
- Ovisna sam

-
-
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.