Sada je: 12 kol 2026, 00:50.

pomoć Krapinske toplice

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

pomoć Krapinske toplice

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 08 vel 2009, 18:14

Molim da mi se jave majke koje su bile u krapinskim toplicama . Molim opis kako je bilo i sve što mislite da je bitno
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: pomoć Krapinske toplice

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 20:45

Mi smo bili dosta davno, imali smo tri terapije dnevno - logo,radnu i fizio. Možeš se još dogovoriti za vježbe u kadi, mi probali pa nije išlo, derali su se ko volovi tako da smo odustali. Meni su njihovi svi terapeuti ostali u jako pozitivnom sjećanju.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 08 vel 2009, 23:49

Molim te možeš malo opširnije gdje ste bili smješteni ako se još sjećate (šala mala), i što mislite da li mogu upast u polikliniku sobzirom da tamo nemogu biti ja smještena kako sam skontala ako nisam molim te ispravi me
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 09 vel 2009, 07:06

Mi smo bili na dječjem odjelu, bila sam ja i moja mama s njima, dječji odjel je bio lijepo uređen, friško pofarban, ugodno me iznenadio. Hranu su nam donosili u sobu. Vježbice su bile u sklopu te zgrade. Za koju polikliniku pitaš?
Uglavnom, pretpostavljam da tamo idete poslije one operacije o kojoj si pričala, mislim da ti je vrlo važno da budeš uz sina, uvjeti na dječjem odjelu su stvarno ok i neće vam tamo ništa faliti.

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Pink-os » 12 vel 2009, 14:27

mi idemo u 7 mjesecu,a vi?abegi?
možeš biti sa djetetom,tražiš odobrenje kad i za djete,uputnica od tvog doktora!
Zrinka 13.06.2007.
Klara 10,08.2010

http://public.fotki.com/PinkOS/
Pink-os
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 12 vel 2009, 15:49

Ja sam im poslala mail ali nitko mi se nije javio ali morat ću ih malo kontaktirat telefonski. Nisam stigla jer smo bili na operaciji koja je super prošla. Za tjedan dana skida gips i kad doktor bude vidio da ga definitivno ništa neboli ćemo nastavit sa svojim vježbama za početak dok čekamo krapinske toplice.
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 12 vel 2009, 16:46

Drago mi je da je operacija dobro prošla, ljubi malog hrabrog čovjeka :srca .
Samo ti njih nazovi, tko zna kada čitaju mailove i da li ih čitaju uopće, mislim da nakon operacije ima pravo odmah ići u toplice.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la breg » 12 vel 2009, 21:20

Pazi neka mu rana dobro zacijeli jer mi smo s tim imali problema.
Super kaj se tak brzo skida gips.
Samo zovi, budi dosadna
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la Beppa Joseph » 13 vel 2009, 10:57

Moja sestra koja danas ima trinaest godina nakon prometne nesreće u kojoj je dobila kompliciran lom noge pa nije smjela nositi ni gips i provela je šest tjedana u bolnici otišla je u Krapinske na mjesec dana na rehabilitaciju.
Majka je odlučila provesti to vrijeme s njom i plaćala je tada (prije 4 godine) sobu s kupaonicom 200 kn dnevno, bez kupaonice bilo bi 150 kn. Hranu su dobivale u sobu kao i inače u bolnici.
K. je bila cijelo vrijeme s njom, a mi ostali iz obitelji smo mogli dolaziti u bilo koje vrijeme. Terapije je imala ujutro i popodne, a imala je i školu tamo (ocjene su se priznavale u redovnoj školi).
Nakon tog iskustva, svakom bismo preporučili da barem neko vrijeme bude s djetetom jer sestre koje se brinu o djeci jednostavno nemaju vremena uz svu onu djecu koja imaju puno veće teškoće, pa se na kraju ni jedina ne mogu posvetiti u potpunosti.
Mama je iskoristila vrijeme dok je K. bila na svojoj terapiji pa je i ona uzela uputnicu za fizikalnu da malo popravi i svoje zdravlje.
:luv Post 21,6
Beppa Joseph
normalna mama

PostPostao/la Beppa Joseph » 13 vel 2009, 11:02

Edit:skoro ni jednome se na kraju ne mogu posvetiti u potpunosti
:luv Post 21,6
Beppa Joseph
normalna mama

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 13 vel 2009, 12:38

Hvala Vam puno na informacijama budem ih zvala a što se tiče gipsa on je samo kao analgezija da se razumjemo nama kukići nisu dirani nama je bilo samo popuštanje tetivica kako bi dobili bolje sjedenje i bolju rotaciju u trupu u utorak smo operirani već danas vidim da ga manje boli, a svakako na vježbanje krećemo kad dobijemo zeleno svjetlo.
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Pink-os » 30 lip 2009, 23:29

Curke ako je netko bio u zadnje vrijeme tamo ili zna kakva su kućna pravila,obzirom da će i mm ići s nama,idemo idući tjedan,zanima me koliko su strogi što se tiče izlalzaka iz bolnice,da li je slobodno kretanje kao na Goljaku,tamo smo poslije vježbi mogli gdje hoćemo pa me zanima jel tako i ovdje,vidim da nose hranu u sobu,a s oproštenjem ja bi možda i utekla odmah poslije vježbi ako se nužno nemora biti u bolnici??? zna neko???
Zrinka 13.06.2007.
Klara 10,08.2010

http://public.fotki.com/PinkOS/
Pink-os
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la pepita » 29 srp 2009, 14:00

Evo web stranica Dječjeg odjela u Krapinskim Toplicama http://www.krapinske-toplice.t-com.hr/djecji/djecji.html a imaju i forum na kojem ima jako puno korisnih stvari,od stuke -logoped odgovara na pitanja http://www.krapinske-toplice.t-com.hr/djecji/phpBB3/index.php
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.
pepita
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.