Sada je: 14 kol 2026, 19:30.

JESEN STIGLA DUNJO MOJA ........ (iz dana u dan)

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: JESEN STIGLA DUNJO MOJA ........ (iz dana u dan)

PostPostao/la nadicab » 03 vel 2010, 17:17

hmm, naslov topica nam je nešto kriv :lol
Denis od subote lošije: glavobolja, nagon za povraćanjem i mioklonizmi koji su iz dana u dan sve primjetniji. Jutros mu je naročito bilo loše, jako mu se dizao želudac :place Nemam pojma što da radim :loce
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Plava » 03 vel 2010, 17:58

:hug
možda nam moderatorica popravi u neki proljetni naslov :dada
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mammamia » 04 vel 2010, 09:19

Nadice :hug . Velika pusa Denisu :kiss da mu što prije bude bolje!
Mi smo dobili nove cipelicei jako sam zadovoljna. Mislim da joj baš to treba, a uz to su i lijepe. Nemaju cvjetić kao valekice, ali su zato puno bolje. U subotu smo bili gledati dinosaure - došetali su konačno i u Zadar. Čak smo i dvije karte dobili besplatno, jer su organizatori ponudili vrtiću za one koji su zainteresirani besplatne karte za dijete i jednog roditelja. Lijepa gesta. Dinosauri su super, ali po mom mišljenju ih je bilo malo i zapravo su samo micali rep, glavu i prednje šape. Ja sam to nekako zamislila da će malo i šetati. Možda sam prezahtjevna? Ili su im dali premali prostor? Ipak, bilo je lijepo i drago mi je da smo pošli. :dada
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plava » 04 vel 2010, 09:24

ovo trebate ići pogledati...ja idem sa starijom djecom...

http://www.tportal.hr/showtime/film/226 ... Areni.html
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mammamia » 04 vel 2010, 09:51

Hm, da, i ja sam našla taj link prije nego što smo išli pa sam očekivala nešto takvo. Umjesto toga bili su izloženi dinosauri (nekih desetak, možda malo više) koji su mrdali repom i glavom, neki su i treptali, glasali su se i uz njih je pisalo kad su živjeli, čime su se hranili i neki podaci o njima. Bilo je dobro, ali ja sam očekivala onaj spektakl s tog linka.
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 04 vel 2010, 10:30

jutros isto - povraćanje + miklonizam.
Ako mu se ne sredi stanje do subote, onda idemo na CT
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Dory » 04 vel 2010, 11:32

nadicab :hug nek što prije ozdravi...
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plava » 04 vel 2010, 11:40

Mammamia je napisao/la:Hm, da, i ja sam našla taj link prije nego što smo išli pa sam očekivala nešto takvo. Umjesto toga bili su izloženi dinosauri (nekih desetak, možda malo više) koji su mrdali repom i glavom, neki su i treptali, glasali su se i uz njih je pisalo kad su živjeli, čime su se hranili i neki podaci o njima. Bilo je dobro, ali ja sam očekivala onaj spektakl s tog linka.

taj link nije vezan za ovo što si ti išla...ti si išla na izložbu dinosaura a ovo ti je kazališna predstava i nije još bilo kod nas...bit će u zagrebačkoj Areni i nisam sigurna za još koji grad u Hrvatskoj...

ti si bila na ovome...? http://metro-portal.hr/vijesti/zagreb/n ... -na-jarunu
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la juhu-juhu » 04 vel 2010, 15:44

Nadice nadam se da će biti bolje i da nećete morat na CT, a mi od sljedeće srijede krećemo na Halowick(valjda sam dobro napisala ali mislim da nisam),i ful se radujemo.
juhu-juhu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 04 vel 2010, 19:14

vau, pa gdje to kod nas ima???
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la nora28 » 04 vel 2010, 22:25

mammamia, bili smi i mi u subotu na Visnjiku. Isto sam ocekivala puno vise s obzirom na cijenu ulaznice, za odrasle 60 a djecu 40 kn, 200 kn za nas cetvero (vodili sa sobom i necakinju). Desetak dinosaura i smrad po plastici, gumi, stogod, jos plus sjedenje na dinosauru 10 kn, sokic 15 i tako. Ja sam je nazvala dino-pljacka :lol Curama je bilo dobro, jos su se najvise razveselile onim skakaonicama na napuhavanje :dada
nora28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mammamia » 05 vel 2010, 08:58

Da plava, to je bilo to. Djeca oduševljena, samo smo mi odrasli bili malo razočarani, ali što MM veli, da si u gradu odveo dijete da se sat vremena iskače na tim skakonicama na napuhivanje i da se voza vlakićem, prošao bi znatno skuplje pa se na kraju opet isplati. Hranu i piće nismo kupovali, to je poznato da na tim manifestacijama pljačkaju. Sokić u torbicu i kud koji mili moji. A tih 10 kn za pola minute jahanja je doista pljačka :baba , ali kad će mi dijete opet moći jahati dinosaura? Morala sam pljunuti lovu. :drink
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plava » 05 vel 2010, 09:13

Domi je postao pravi dječak..u vrtiću se druži samo sa dečkima ali dok idu spavati curama daje puse - pravo muško...Neki dan je stigao sa velikom ogrebotinom iz vrtića-tete nisu vidjele što se dogodilo pa je pretpostavka da je to slučajno u igri...Puno se ljepše igra sa djecom....autićima, sastavljaju prugu za vlak, slažu kocke, crtaju, ma svašta radi.... :kiss
Govor se i dalje razvija, sad ga i drugi razumiju (oni koji su više sa nama), može reči da se zove "Dodo" (to sam već napisala)...
Jako je vezan za svoju obitelj, a posebno za starijeg brata sa kojim se vrtoglavo igra po kući...moramo ih smirivati da se Domi nebi ozljedio, ali povezao se i sa sekom koja je u pubertetu pa nema baš "živaca"....ali sad se i njih dvoje druže...i naravno Kiki i Gita su mu jako važni i dalje...Svako malo zove Gitu i mazi se sa njom, kotrljaju se i trče, bacaju i nose loptice ili što je već pri ruci ili šapi, izgubili smo daljinski i iskreno se nadam da ga Gita nebude jednom pokakala...Kiki je sasvim druga priča...on promatra iz prikrajka i onda kad se njemu zaželi došeta lagano sa uzdignutim repom i pomazi se prvo kod Gite i Domija a onda kod nas redom dok mu ne dojadi.... :dada
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dory » 05 vel 2010, 09:39

napisala sam jedan poduži post i onda se moj B. probudio i stisnu neku tipkicu i ode sve...
kratko ...u ponoć se probudio u panici i doslovno zalijepio za mene (spava sa mnom) i plakao i plakao...probala sam uho...nije, grčio se..možda trbuh :conf , ne znam sad izgleda sve ok.
Ona teta iz vrtića koja je super i koja volontira u udruzi mladih s LMR, pa je i jako lijepo i puno s njim radila - odlazi- vlasnica vrtića smanjuje zaposlene i kako je ona zadnja došla - prva ide van :dunno , a stvarno je super, čak sam razmišljala da nazovem vlasnicu i ukažem joj na njene kvalitete, a opet...možda je moje mišljenje subjektivno....
Plava - imamo i mi psića, zapravo dva - mlada - jednog bigla (i ona mi je danas uljepšala dan uneredivši se u kući) i jednog čistokrvnog uličara....klinci ne daju bigla van pa je unutra....svi ga obožavaju, ali naravno ja čistim...mali se voli s njim igrati, baci se dolje i hoda četveronoške, onda ide vuuu..
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mammamia » 05 vel 2010, 13:31

u vrtiću se druži samo sa dečkima ali dok idu spavati curama daje puse - pravo muško

:lol :5 Skužio čovjek kako svijet funkcionira.

Dory :hug . Možda je samo ružno sanjao? Nadam se da će sve biti u redu. A za onu tetu u vrtiću, probaj reći ravnateljici, nemaš što izgubiti.

Nadice, kako je Denis?
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 05 vel 2010, 17:01

izjutra, kada ga podignem iz ležećeg položaja, zbog promjene tlaka u glavi, ide mu jako na povraćanje :/
Mislim da ću sutra na Rebro na CT
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 05 vel 2010, 17:14

:kiss Denisu, možda je najbolje tako, da se vidi što nije u redu.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 05 vel 2010, 18:51

plava..tako mi je drago da domi tako napreduje.. :) ja cekam kad ce se adrian tako igrati sa svojim deckima..
a za daljinski sam riknula od smijeha :rolf

nadice..zao mi je sto denisu i dalje nije dobro :( javi sto je bilo na rebru..

dory..bas koma..to za vrtic...
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 05 vel 2010, 19:38

Nadice ~~~~~~~~za Denisa....
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži