Sada je: 13 kol 2026, 23:15.
Moderator/ica: nadicab

lulamae je napisao/la:dory,mislim da cu te morati razocarati sad..imam doma cd-e i priče sto je izdavao vecernji list..a price su od brace grimm...ugl ima jedna koju vise ne pustam adrianu a zove se pepeljuga..citirati cu ti zadnje recenice u prici.
"Kad su mladenci isli u crkvu, isla im s desne strane macehina starija kci,a s lijeve mlada- i tada golubice iskljuvase svakoj jedno oko.A onda kad su izlazili, nalazila se starija macehina kci s lijeve strane, a mlada s desne- i tada im golubice iskljuvase i drugo oko. I tako podle macehine kceri bijahu za svoju zlobu i podmuklost kaznjene sljepocom za sav ostatak zivota."
Eto..mislim da kuzis zasto ovo vise ne pustam adrianu..zgrozilo me to..

. A što se ovih klasičnih bajki tiče, ja sam (i vjerujem mnogi od nas) odrasla uz njih i tek kad je došao red na to da ih ja čitam svojoj djeci sam shvatila koliko su zapravo nasilne. Ja osobno nikad nisam imala nekih trauma i strahova zbog njih, jer su mi stalno govorili da su to samo bajke i da su izmišljene, ali sam ih ja zato kao i Dory uljepšavala i ublažavala svojoj djeci. A ovu "modernu" nikako ne bih pričala ni odraslima, kamoli djeci. 

ne znam sto drugo reci..kako netko moze i ima prava djetetu koje ima autizam dati ukor pred iskljucenje
a ako i roditelji tako misle,onda ne vidim tko bi se za dijete i mogao dalje zauzeti...
Zar nema tko popričati s tom mamom? Možda se samo ne zna nositi sa svime što ju je zadesilo, pogotovo ako ju je i muž napustio? MIslim, to nije nikakav izgovor, ali eto, da se malom i na taj način pomogne. 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.