Molim savjet od roditelja s iskustvom s ortopedskim cipelama I ulozcima.
Dosao ovdje u vrtic ortoped iz privatne ordinacije u Zagrebu (Dr. Cvijeticanin) i napravio svima pregled (uzeo otisak stopala od djece i gledao kako hodaju) pa onda pozvao oveci broj roditelja na konzultaciju jer je uocio nepravilnosti kod odredeni broj djece. Svima nama je preporucio da kupimo od njega za 160 kn kozni ulozak za ispraviti nepravilnosti. Kaze on nama da od HZZO se dugo ceka doznaka za ulozak I da su njihove plasticne I bezvezne, a da su ove njegove kozne i kvalitetne.
Meni je to sve smrdilo, jer je malo previse gurao da kupimo te uloske, a s obzirom da radi privatno ima konflikt interesa ocito.
Ako mi mozete reci: Koja je razlika izmedu ortopedske uloske I ortopedske cipele?
I DRUGO - da li se preko HZZO stvarno dobiva samo plasticne I jesu li stvarno bezveze? Do sutra popodne moram se odluciti da li da uzmem od njega ili ne….
S kcerkom (3 god I DS) ionako sam namjeravala ici uskoro kod ortopeda na pregled cim dodemo na red preko uputnice.
HVALA!

čeka se otprilike minutu kolko treba da ti je ortoped napiše i to je to. i za uloške i za cipele.