Sada je: 12 kol 2026, 22:46.

grupa potpore udruge OKO

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

grupa potpore udruge OKO

PostPostao/la nadicab » 06 lip 2008, 22:34

... će se održati u utorak 10.6. u Šubićevoj 12a (vrtić Vedri dani) od 17,30h.
Dođite :mah
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: grupa potpore udruge OKO

PostPostao/la lulamae » 07 lip 2008, 14:28

iskreno se nadam da cu moci..da ce se naci netko da pricuva adriana..jos imam i ispit taj dan,pa ako prodem,bit ce feste :mrgreen: al ako dodem namrgodena,nemoj me nis pitat ;)
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MaMi » 17 lip 2008, 23:44

Nadice, jučer sam te počela ispitivati o grupi potpore u udruzi no skrenule smo na drugu temu.
Koliko sam pročitala imate i psihologa? Kako radite s roditeljima?
Ako uhvatiš vremena napiši koju riječ, ta mi je tema jako zanimljiva jer mi se čini da je velika potreba za potporom roditeljima, a u službenim institucijama je nema (kao niti drugih brojnih stvari).
U Sloveniji se za roditelje gluhe djece jednom mjesečno organizira sastanak roditelja s djecom, sastanak roditelja bez djece, grupna terapija, obiteljska, individualna terapija - sve pri zavodu za gluhe i nagluhe (kao naš SUVAG). A jednom godišnje imaju i školu za roditelje gluhe i nagluhe djece.
:mah
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 18 lip 2008, 09:33

nama već 2. godinu za redom drži grupu mr sci. Marina Grubić koja je završila dodatnu edukaciju kod Jaspera Juula baš za obitelji kronično bolesne djece (u tu grupaciju upadaju sva djeca s pp-om). Prije nje smo imali 2 godine mladu psihologicu Juliju, a prije nje su nam 2 defektologice držale grupu 2 godine (hm, gle, sve po dvije godine).
Nekada radimo na temu koju velimo da nam je zanimljiva, a nekada trenutna situacija nam diktira grupu. Dolaze nam neki roditelji u parovima i uglavnom je vrlo vedra atmosfera, iako ponekad bude i koja suza (sve rjeđe).
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 18 lip 2008, 14:53

uglavnom,na sastancima je tako lijepo :3srca i nasmijati se a i pustiti koju suzu ako kome dode..drustvo je ugodno i super je cuti i podijeliti iskustva..dosla bi svaki put da imam kome adricha ostaviti :( ovako dodem kad mogu..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MaMi » 18 lip 2008, 22:22

Baš mi je drago da postoji mjesto gdje se roditelji mogu uputiti po potporu. I svaka čast onima koji im to pružaju u vašoj udruzi već više godina (pa neka su i 2x2x2).
Ja sam se odavno uvjerila - grupa liječi. I drago mi je da je suza sve manje.
Još jednom - sve pohvale. :3srca
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 15 ruj 2011, 23:30

kad ce opet grupica?
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 21 ruj 2011, 10:11

slijedeći ponedjeljak, psihologica nam je u Grčkoj (ili Malti :da?)
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Fantasy » 21 ruj 2011, 10:54

To je još uvijek Marina Grubić? Znači, to je samo za roditelje? Mora se biti član udruge? Zvuči zanimljivo i korisno, dođe mi da preselim u Zg kad čujem kaj sve tam imate na raspolaganju (naravno zahvaljujući trudu Nadice i drugih roditelja) :dada .
Fantasy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 21 ruj 2011, 11:14

je, to je naša Marina :up
uvijek se možeš učlaniti u našu udrugu :mrgreen mi primamo sve roditelje djece s pp :kisichagic
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Fantasy » 21 ruj 2011, 11:37

Hvala, budemo razmislili, nažalost u pon ne možemo doći :/ . Ali hvala puno :luv !
Fantasy
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.