Sada je: 17 tra 2026, 11:54.

elektrostimulacije-podlivi?

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

elektrostimulacije-podlivi?

PostPostao/la Jullishka » 22 vel 2012, 20:21

ok, ne znam kako da postavim naslov tacno sa opisom,ali bih pitala iskusne...
sofiji su uveli elektrostimulacije (kao akupunktura ali sa nekim elektrodama),pa masaze pa vojtu.
na rukicama ima sitne tackice kao podlive od tih stimulacija. ono, bas kao tackice modre.
ispucani kapilari u oku i na obrascicu od dranja :ajme to ce se povuci, tako?
a ovi podlivi? ja cu sutra pitati doktorku,ali sada mi je nasa pedijatrica unela buvu u uvo, bili na kontrolu,pa se malo cudila posto kaze da nije imala takvog iskustva.
ok,rekla je da nije imala tog iskustva sa decom, pa nije komentarisala, jedino je napomenula da sutra ja pitam dr.
dali imate iskustva i kakva su vasa?
hvala!
Vanja 18.10.2006
♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪
mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela
Sofija 03.08.2011
Jullishka
老师

Re: elektrostimulacije-podlivi?

PostPostao/la Fantasy » 23 vel 2012, 20:09

Nemam iskustva s tim elektro stimulacijama, ali sam vidjela na vježbačima da to spominješ. Ja iskreno prvi puta čujem za to, a mi smo vježbači već tri godine. Gdje vi to radite?
Žao mi je da imate problema, nadam se da će za koji mjesec vježbanje biti iza vas.
Fantasy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Jullishka » 24 vel 2012, 09:25

to je akupunktura sa elektrodama, da podstace periferne zivce.
to je bila reakcija, dr je pogledala juce, sve je ok.sofija ima osetljiviju kozu, pa tako...
inace, ona je vec pokazala napredak, pocela je da se okrece sa ledja na stomak i jako sam sretna i ponosna na lenjstinu :luv
Vanja 18.10.2006
♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪
mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela
Sofija 03.08.2011
Jullishka
老师

PostPostao/la Fantasy » 24 vel 2012, 17:33

Aaaaa, super i čestitam, drago mi je da nije ništa, sigurna sam da ste vi uskoro bivši!!! Sretno i dalje!
Fantasy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Jullishka » 25 vel 2012, 15:38

hvala Fantasy!
vezbamo svaki dan po 2 do 3 puta (koliko uspemo da se uskladimo), danas sam pocela kuci i masaze da joj radim, ne voli ih (te ledjne,gde je njen glavni problem) a kad se spustim dole, uziva :luv
Vanja 18.10.2006
♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪
Sofija 03.08.2011
Jullishka
老师

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.