Sada je: 12 kol 2026, 23:26.
Moderator/ica: nadicab

Dory je napisao/la:Prstene sam ja odabrala - od MM stoji u kutijici, imao ga je samo tu večer. Budući sam znala da će biti tako nije imao pravo na biranje - samo na plaćanje.
. Ja sam se udavala u 11. mj. i imala sam haljinu boje šampanjca. Naravno da nigdje nije bilo cipela te boje, kao ni krem, ni bež, ni zlaćanih, ni bijelih, jer "to su vam proljetne boje, dobit ćemo ih u 3. mj.!"
(Prethodno sam rekla prodavačicama zašto mi trebaju, ali bože moj, tko je tako lud da se udaje u kasnu jesen, umjesto na proljeće???) Na kraju sam nekim čudom našla jedan par bijelih koje nikad poslije nisam obula, jer jednostavno nisu po mom guštu, ali se bar nisam morala udati u crnim štiklama.
Pošto su za doček nove godine u dućanima ipak vjerojatno nabavili malo više vrsta cipela, nadam se da ćeš naći nešto što će ti se svidjeti!

lulamae je napisao/la:ma to si i ja mislim da bum ih tesko nasla..sad je u ponudi samo nesto crno-smede i slicno..
ako gdje vidite..javite

ali valjda će mi moderatorice oprostiti
bit će sve u redu....

, imaš punu podršku od mene, vremenom će sve sjesti na svoje mjesto. A mali se mora navikavati na još nekoga u životu, sigurno da će biti teško ali nije nemoguće. Želim ti svu sreću u tome 

gdje si nestala?

Žao mi je da se patite s boleštinama, nadam se da idu konačno kraju.
stavrno si nevjerojatna! Ja sam bila sretna kad sam našla suknju za 130 kn i mislila sam da sam jeftino prošla! 

Nadam se da ćete ubrzo dobiti dijagnozu pa samim tim i krenuti na adekvatno liječenje. 

i da ćete znati točno što je pa da lječenje krene.
. Samo da se što prije otkrije što je na stvari i da krene teerapija ako treba i da se rješite neizvjesnosti.
ti znas kako se to radi
stvarno si unbelievable
a onda sam doma shvatila da me zuljaju za prste a ionako sam uzela broj veci jer nije bilo mog broja..sad ne znam da li mi treba jos veci broj ili su to takve cipele..ako jesu,izludit cu jer to znaci da neremem cijelu noc plesati u njima..a plesati moram
..i da potraga nije gotova
ali sam si zato nasla neke druge cipele isto za 100kn,koje su fakat dobre,i nemaju veze sa svadbom
i da..jedan slatki preslatki bijeli kaputic..za svadbicu
i to stvarno povoljno..250kn..i moze se nositi i za svaki dan..a totalno zenstven..
, sve nešto po malo, po malo, ali ide....
, u kombinaciji suknje i kreme stvarno nije puno potrošila!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.