koliko mi vas se javilo i ponudilo sasvim konkretnu pomoć na tom polju,ja sam u šoku
Ronin, po tome je ovaj forum poseban

Sada je: 11 kol 2026, 02:37.
Moderator/ica: nadicab
koliko mi vas se javilo i ponudilo sasvim konkretnu pomoć na tom polju,ja sam u šoku

, logopedicu koja je zeljela raditi s mladjim od tri, i psihologinju u privat klinici za kontrole. jel sam onda krivo informirana da sad prakticiraju Sonrise metodu?

, tu smo ako što treba. Još jedan "glas" za erf, puno znači kada ti se obraćaju kao prema čovjeku i barem će te savjetovati kamo dalje.
....ako bilo kako mogu pomoci, tu sam

I nije problem saao u tome koliko si ti spremna dati za svoje dijete (novaca, vremena, rada) nego da nađeš adekvatnu metodu koja je svjetski priznata i koja će zbog toga izvući maximum iz djeteta.

ronin je napisao/la:na stranicama ERF-a sam pročitala da mi kao roditelji troje djece ne plaćamo
ma nije bitno
Glori divne i inspirativne riječi

obavezno probaj porazgovarati s prof.Jasminom Škrinjar. Žena o autizmu zna jako puno, a uz to je topla i komunikativna, ne robuje predrasudama kao mnogi.

elizabeta je napisao/la:
Vidjela sam da ti curica voli Baby TV. Samo naprijed, ovaj kanal je jako utjecao na kreativnost moje A. I dandanas (sa 7 god.) ga jako voli, prati, crta te likove, pjeva pjesmice, naučila je dosta engleskog, brojeve ...svašta
ma prava cura...
naša djeca imaju jednak(tj,manje)pravo na logopeda od djece koja nemogu izgovorit slovo "LJ"...pola sat tjedno jednima i drugima...
erf je dobar za obradu, timsku obradu - od kabineta za poremecaje autisticnog spektra, psihologa, logopeda... i dobri su za uputiti te kamo dalje. osim toga, to je, nazalost, jedina ustanova u kojoj su s nama razgovarali kao s ljudima i nisu nas tretirali kao brojeve i kao da smo na traci. to je jedino mjesto koje meni i mom djetetu ne izaziva nelagodu i danas kada odlazimo tamo smrdo kaze da ide u igraonicu. i prostor i osoblje su topli. oni ne nude terapiju, osim sporadicnu, ali strucnjaci su im izvrsni i upute odlicne.
dozvoljavam da se iskustva razlikuju, dozvoljavam da je ponekad nemoguce odrediti dijagnozu na osnovu jednog dolaska u kabinet, kao i da dijagnoza moze biti kriva, ali to i nije toliko vazno, a jos manje presudno, jer erf je, ionako, tek prva stanica u nizu i s djetetom ce se baviti jos niz strucnjaka.
Oni koje bih zaobilazila u sirokom luku je Suvag.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.