Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
12 ruj 2013, 21:31
Nazovi dječju ambulantu na 021 / 556-362 bilo kad kroz jutro, naruči se kod jednog od 4 neuropedijatra koji trenutno rade: dr. Marušić, dr. Kuzmanić-Šamija, dr. Tomasović i zaboravila sam ko je četvrti... Na žalost, čeka se po par mjeseci na termin pa ako je šta hitno jednostavno si prisiljen ići privatno.
13 ruj 2013, 23:08
Ja imam curicu s epilepsijom,vodi nas dr Samija u Splitu s kojom smo prezadovoljni,mi se ne narucujemo vec nakon obavljenog eeg dolazimo kod nje s uputnicom,radi obicno utorkom i arijedom,ali treba uvijek par dana prije provjerit.Ona nas je vodila kad smo bili u bolnici i tako smo nastavili.Neznam za prvi pregled kako je,osobno znam da neki dolaze bas naruceni,a neki samo cekaju red kao i mi.inace dr samija dolazi mislim 2 puta mjesecno u polikliniku vlasic,tel. 317320, mi bili ovo ljeto jer sam imala nekih nedoumica,bila je jos na godisnjem i nije mi se dalo cekat,pogotovo jer nam je predvidila kontrolu s nocnim eeg u 11 mjesec.
29 lis 2013, 22:24
Pozdrav svima,
naš tromjesečni mališan će trebat ići na vježbe pa bi vas zamolio da nam pošaljete na PP listu s doktorima i brojevima u ST (privatni i državni, što god imate).
Hvala puno

,
Velebit.