Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Re: terapijski pas II

16 pro 2009, 22:38

martina mama je napisao/la:marta se jako raduje seki. vec radi pozivncie za svoje prijatelje da joj dodju vidjeti seku. radi nje mi nije zao. inace, stvarno mislim da sam stara, opecena i nisam neki briljantan kandidat za majcinstvo.

Samo nek se marta raduje seki ( u nedjelju Jan svoju seku odveo na WC- POSJEO je na WC- oma se popiskila i onda ju je obrisao sa pir( tako Gita kaže za papir) i oboje su nam ponosno došli reči kak su "sve" obavili...)
A na ovo boldano ti samo velim :" Ma nemoj!!??" :p
I ja glasam za najbolje godine... :)

17 pro 2009, 22:56

da, znam da ce to sto kazem za sebe, zasvrbiti i neke od vas. ovdje sam mislila samo na sebe. inace, ovih godina nisam bas imala puno vremena misliti o sebi i o promjenama koje sam ja kao osoba dozivjela. sada, silom prilika moram jer stvarno osjecam ogromnu razliku na sebi kad se usporedjujem s onom koja sam bila kad sam prvi put bila trudna ( a ni tada nisam bila cvjetic).
i kako rekoh, na dane mi je stvarno tesko naci drugi dobar razlog, osim martine radosti. no, kako sam vec svoj zivot, svjetonazore, misljenja poprilicno prilagodila svojoj prvoj kceri, radujem se novim promjenama koje ce druga uvesti u moj i nas zivot. :dada

19 pro 2009, 00:06

Martna mama čestitam od sveg srca na skorašnjoj prinovi,i koliko sam uspjela čitati vidim da si jako hrabra mama
i nesumljam da si savršen kandidat za majčinstvo.A Marta neka se veseli tako i treba,malo promjene za sve
i neškodi. :kiss

19 pro 2009, 11:48

mislim da ste malo :oft :mrgreen:

19 pro 2009, 15:11

Plava je napisao/la:mislim da ste malo :oft :mrgreen:

Znam, ali malo samo :mrgreen:
Sory!! :kiss

19 pro 2009, 15:28

:mrgreen: niš strašno samo sam primjetila....bolje da ovo preselimo na "kavicu"....pa tam možemo čavrljati :sajkosnjesko

20 pro 2009, 00:12

ja imam ružnu vijest, tj. tari smo slikali prednju desnu nogu i ima grdu artrozu, baš grdu. sad smo promijenili hranu, uveli caniviton i neke lijekove za artritis s analgetikom. odmah je bolje, jer je ne boli, ali veterinarka u koju baš imam vjere, predlaže odlazak u sloveniju na pregled i ako i taj dok veli da, onda operaciju. :/
sad :/ ćemo pričekat dok se smiri ovo vrijeme pa ćemo se otputit tamo, a i moramo se prethodno financijski zbrojit jer sumnjam da je to baš ultra jeftino.
žalosno ju je bilo gledat, cijele dane je samo ležala i nije mogla gore po stepenicama. aj bar joj ti lijekovi pomažu.

20 pro 2009, 01:30

joj, Tara :kiss
mi smo to prošli u 3. mjesecu i moji ukućani su se baš napatili noseći je po stepenicama.
Od kumova je Ronda u 10. mjesecu išla u Maribor na operaciju. Udruga je snosila troškove operacije, a oni put.

20 pro 2009, 07:20

Nadam se da će Tari biti bolje :kiss .

20 pro 2009, 14:53

A joj jadan peso nadam se da će Tari biti bolje uskoro!!!! :kiss

20 pro 2009, 22:19

slika
I Lacky se priprema za blagdane!!!! :kiss

21 pro 2009, 01:08

sandra, kod vas nema kraja. jadna nasa tara. zanima me koju ste joj hranu davali do sada. mi smo bili na royal caninu pa na eucanubi koju je spoki nerado jeo. sad smo na hillsu. kakva su vasa iskustva? spokiju se svidja hills ali on je jeftiniji od eucanube pa mene nekako stalno mori je li dovoljno kvalitenta cijena ili kod eucanube placas i marku.

21 pro 2009, 01:26

mi pretplaćeni na bolnice :lol
mi smo mijenjali hranu, ali iskreno nisam njoj primjećivala ikakve razlike ni na dlaci ni na ponašanju. zadnje dvije godine jede royal canin, sad nam je dala veterinarka posebnu hranu hillsovu, ali ta bogami nije nimalo jeftina, vreća je 700 kn. :| da ne kažem da su joj lijekovi 300 kn za dvadeset dana.

21 pro 2009, 08:43

mi smo jeli eukanubu pa royal canin pa smo sad na nekoj bez žitarica taste wild ali Gita se ne prestaje grebati i gristi i lizati šape....sve su joj crvene ispod...mislim da ćemo i mi sada dobiti neku medicinsku hranu....zbog tog grebanja i čini mi se da ju opet uha bole...da poludiš...dobro joj je bilo kad je dobila tbl za alergiju...

21 pro 2009, 12:57

pa Plava, baš bi mogla nešto i kuhati a ne da svi jedete pseću hranu :lol
šala, šala
Naša isto jede fine stari tj skupu hranu. Probala sam mm-a nagovoriti da pređemo na nešto jeftinije, ali se on ne da. Pa sam u Lidlu kupila neku hranu i to sada miješam s njenom eukanubom.
Inače, Tia totalno izluđena sa snijegom

21 pro 2009, 13:10

Nama su rekli u udrugi da mu dajemo eukanubu jer je i tamo isto tu hranu jeo,
pa mu mi to i dajemo i zasada sve štima,a da vas pitam koliko vaši psi jedu mislim
količinski,Lacky jede 2 i pol mjerice jednom na dan,kada je tek došao jeo je tri za ručak
i jednu navečer jer je bio onako malo mršav,a kada je Minja bila zadnji puta rekla mi da mu smanjim obrok
na 2 i pol mjerice i ukinem večeru jer se fino popunio. :kiss

21 pro 2009, 16:54

Gita jede 3 mjerice...

Nadice....zato nas i ima kad pojedemo psu hranu :lol :sajkosnjesko

21 pro 2009, 18:36

ujutro 1 mjerica jogurta + 2,5 dcl jogurta
večera: 2 mjerice + jabuka
sveukupno: 34 kg

21 pro 2009, 21:52

ova hillsova koju sad koristimo je bas za retrivere. spoki odmah smaze cijeli obrok, a ove do sada je gulio cijeli dan i ne bi pojeo. 10kg=300kn. :hrvatska :cizmica :bor :roll: :sajkosnjesko :D

21 pro 2009, 22:07

Ha a ovaj naš ima 45 kg :conf i sada izgleda pravo fino kada je stigao vidjela su mu
se rebra.A zašto jogurt?Ja našem nedajem ništa takvo samo ovu hranu za pse :dunno

21 pro 2009, 22:35

joguirt je dobar za probavu i dlaku
voće isto tako; kada pojede krušku ili puno jabuja, ne izvodi kerefeke oko lokacije za drekeca - juri do prve trave :lol
Naša Tia uvijek jako brzo pojede cijeli obrok, bez obzira koja hrana bila - obožava i lubenice :dada Tako da mi je čudno čitati da postoje labradori koje ne jedu :shock:

21 pro 2009, 23:08

labradori koji ne jedu :conf ...mi ne da nemamo više mrvica i ostataka hrane po kući po podu već nema u 500 metara oko kuće ništa.....sve pojede...čak i muhu ako je uspije uhvatiti...sve....
nadice pa kaj vi ne dajete pseću hranu psu?samo čašice jogurta :lol :lol (vratila sam ti)?
i nama je lubenica poslastica a u krađi sladoleda smo profesionalci.....ponekad imam osjećaj da bi mogla mm-u i bambus maznuti kad ga nebi držao u ruci....a Kiki(mačak) on jede na vešmašini jer nam je to jedina visina na koju Gita nemože jezikom....

21 pro 2009, 23:33

Eh super ako budemo imali frke sa probavom dakle jogurt!!!!
A sada sam zbunjena :dunno , dobro jede Lacky sa Ivonom grice kojekakve ali mu ništa drugo ne
dajemo a najmanje voće a jel bi trebali možda :conf
dok štima ovako kako su nam preporučili u centru tako ću mu davati,a to grickanje
i lizanje šapi jel to od hrane im dođe ili......

22 pro 2009, 00:40

nama je to Zoran preporučio - lgg jogurt (ali kako su postali preskupi, pije Clever jogurt) i obavezno voćka

22 pro 2009, 11:03

Uf, i nama je hrana opsesija :sajkosnjesko , ali kako je Aron stigao u takvu familiju sve je prihvatljivo, sad nam je i mačka proždrljivica :roll: .
Obožava voće, jabuke su najvažnije, za kruške mi je vet rekao da nisu baš dobre jer jako napuhavaju pa mu to ne dajem. Za lubenicom je lud ali mu baš ne dajem često jer onda mora stalno piškiti.
Od ostaloga, dajem mu friški sir i vrhnje kad klincima ostane uz njegovu suhu hranu, i jogurtiće kad se sjetim.
A mrkva, joj, mrkva mu je prava opsesija, kad donesem mrkvu s placa sjedi ako treba cijeli dan pred kuhinjom samo da dobije koju :) .

02 vel 2010, 10:30

vise vas ne virkam sa pomisli "kad budemo imali terapijskog psa :oops:" jer vec jedno mjesec dana imamo terapijskog psa :nana
privikavanje polako napreduje..milina ga je vidjet kako odrzava paznju sa molly a ona je tako strpljiva polako kuzi njegove mote :) , mazi je kad se mi pravimo da ga ne gledamo..u ovo malo vremena primjetili smo kako je dobio na samopouzdanju kad smo vani uglavnom svi smo skupa :joy :joy :joy

02 vel 2010, 10:43

vau, super :joy Kako se zove, koje je boje? Tko joj je alfa, ti ili tm?
Ja sam jučer Denisa položila da s glavom leži na Tijinom boku, pa su se međusobno mazili. Ona što je starija, sve je veća maza

02 vel 2010, 10:44

Dupin, super, samo uživajte i bit će sve ok. Terapijski pas je tolika radost za djecu da bi naše društvo iz Udruge trebali kandidirati za neku nagradu :zivili

02 vel 2010, 14:23

nadice, zove se molly, zenka crne boje..zbog moje zdrastvene situacije :/ alfa je mm
faith, imas pravo terapijski pas za nasu djecu je nesto posebno...dobra ideja, drustvo iz Udruge je stvarno :5

02 vel 2010, 20:43

bas lijepo...
Odgovori