Po čemu to zaključujem i kako si to dozvoljavam reći -upravo po veeeeelikom broju PM koji mi stižu vezano uz put u Maroko i Mekkija i to stalno jedno te isto što ukazuje kako se previše piše o svemu i svačemu pa i o taxiju po nekoliko postova umjesto da se to rješi putem PM kako ja to nastojim sa svim zainteresiranima a samo bitne informacije da se nalaze u temi (prije svega iskustva jer to je ono čemu GP služe) - vjerujem da bi svim novim i starim članovima to puno više pomoglo nego ovaj način pisanja i širenja teme postovima koji se bezbroj puta ponavljaju.
Za sve ostale pomoči i potpore imate forum.hr i tamo zaista možete na dugačko i široko o svima i svačemu i o svim ostalim dijagnozama, a velika većina nas koji smo na ovoj temi piše i tamo u temi Mekki torabi tako da možemo proširiti priču na toj temi.
Nadam se da me nečete sad krivo shvatiti i napasti al bilo bi ljepo da ovaj forum zadrži svoje okvire u koima su ipak najvažnija naša djeca i naša iskustva vezana na njih!

pozdrav svima,

i
pa taman me
A sada vidim da se uključio u humanitarnu akciju DOBRO JE ČINITI DOBRO. Kojeg li licemjerja.
. Valjda mi je danas takav da.
svim mamama

.