Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Tema je zaključana

Re: iscjelitelj MEKKI TORABI

06 lip 2009, 22:03

Još zgodnih podataka možete naći ovdje:

http://www.zajedno-do-zdravlja.hr/forum ... .php?t=180

Dajte ekipa koja je bila u Maroku pomozite trebam detalje o hotelu i opremljenosti iznutra
- kakva je soba
- jel stane sklopivi kindić
- ima li soba mikrovalku ili nekaj............

tak mi je muka kak pripremit stvari koje ponjet za Leu jer njen boravak od 30 dana zahtjeva dosta toga kako bi se ona osjećala ugodno pa sam na sto muka :conf

08 lip 2009, 10:35

Lea Marijela,
možda ti pomognu moje informacije.
Sobe su dvorevetne, a može stati i treći krevet i opet nije tijesno. I kupatilo je stvarno veliko, ima veliku kadu, bide, wc, umivaonik i dosta je novo i uredno.
Sobu obavezno uzmi u prizemlju, jeftinija je ,a i zgodnije je s djecom.
Soba ima hladnjak, stol, stolice, TV, klimu i noć. ormariće. Ujutro imaš za doručak mlijeka. ćaja, kave, med maslo, krosane i razna peciva. Mi smo za ručak jeli piletinu, ribu(fileti), ponfrit, salate i povrća. Odmah kraj ulaza imaš mali kiosk gdje možeš kupiti mlijeko, jogurte, sir, kruh, vodu, slatkiše i sl.
Ne znam šta tvoja jede, ako možeš ponesi nešto za prvu ruku (čokolino, i sl). Možete se dogovoriti sa Mustafom (taxistom) da vas odvede u supermarket. Tamo ima svega (taxi 50E, pa je bolje ići grupno).
Eure mjenjaj na recepciji, samo s njima uvijek oprez. Inače su jako su ljubazni, sve će učiniti.
Još jedan savjet iz moga iskustva. U ručnu prtljagu ponesi ljekove i neophodne stvari, nama je prtljaga kasnila tri dana.
Ne pada mi na pamet više ništa, ako te još šta interesira, viči.
PS. Ja li to idete oko 20-og?

08 lip 2009, 12:31

Aneta veliko veliko hvala :hug ovakve su stvari od pomoči jako. Lea ne jede na žlicu i za nju nažalost moram nosit sve od doma. Plus kaj nemože spavat u krevetu ni sama ni s nama pa i kindić moram ponjet i kad sve zbrojim mislim da će ovo biti poprilično kompliciran put no znam da vrijedi pa dajem maksimum.
Nezna tko će me pustit u avion sa ti svim :znoj

Krećemo 30.06. avion je rezerviran al još nismo dobili potvrdu za hotel. Malo sam se iznenadila visinom cjene hotelske sobe no navodno kak su mi rekli da se cjenkat - da li je zaista tao točno? TAkođer mi se čini da je cjena taxi usluge poprilično skupa pa sam se sad malo uplašila obzirom na financije. Jel to tamo zaista sve tako papreno? Mi ostajemo 4 tjedna pa sad polako zbrajam i računica se opasno povečava.
Jel se hotel može platit Masterom?
Da li ste ručali u hotelu ili ima nekaj zgodno negdje?
Koliko se uopće može čovjek tamo uputiti u kakavu šetnju i razgledavanje?

Joj sad ću malo privatizirat temu no obečajem vrlo iscrpan izvještaj kad se vratimo :bonk

08 lip 2009, 13:48

:oft vidjela te jutros u DJH :mah

08 lip 2009, 15:50

jel mi moze neko reci kad ce od prilike doci mekki u hrvatsku jer cuo sam tu po forumu da treba doci oko 10,11 mj...neznam je li to tocno ..

jel neko zna kad ce tocno doci u hrvatsku...,jer radje cu pricekati da dodje u hr,ako ne dodje onda moram u maroko...

08 lip 2009, 16:04

Lea pošalji mi mail da ti pokažem slikice! :zivili :mah

Navodno će doći u 9.om mjesecu no to nikad nije ziher. Zato je bolje reći doći će u jesen! :dunno

08 lip 2009, 18:23

hvala puno jos cemo se dog preko foruma bit cemo u kontaktu hvala

09 lip 2009, 09:46

Lea marijela,
nemoj da te hvata panika, jer sve će to ispasti dobro. Najvažnije je da se vi vratite sretne i zadovoljne.
Što se tiče prtljage, daj višak nekome iz grupe da ti ne prelazi kilažu, jer se višak plaća. Hotel je u sezoni skuplji, pokušaj tražiti popust na 30 dana, iako bi to trebalo definirati unaprijed.
Ne znam je li ti to što znači, krevete možeš micati, tako da ga gurneš do zida da Lea ne može pasti.
Sam hotel je van grada, priroda je predivna, zrak čist, tako da je samo to lječenje. Mi smo bili u 1. mj. i vratili smo se preporođeni, nema viroze ni bolesti. Uz sami hotel je ocean i stvarno mislim da će ti dani preletjeti.
Ručali smo uvjek u hotelu, za 10-akE (svaki dan plaćaj, a ne na kraju) iako sam čula da ima u blizini neki restoran. Vjerovatno još radi jedan konobar, JUNIS, koji govori engleski i on bi nam pomogao kad nešto treba.
Hotel možeš platiti karticama Zabe.
Pozzz :cheer

29 lip 2009, 07:07

Samo kratko javljam da sutra letimo. Obzirom da mi je MM opeeriran i leži u bolnici odlučeno je da nas dvije idemo same. Uopće neznam kako ću tamo stići jer govorim slabiji engleski, torbe su mi 10 kg preteške a imam milion stvari no vjerujem u pomoć odozgo i valjda bu sve nekak prošlo. Pozdrav svima :mah

29 lip 2009, 09:15

SRETNO I VRATITE NAM SE V :joy
:mase :mase :mase :mase :mase

29 lip 2009, 10:20

:mah :cheer

29 lip 2009, 11:20

Sretan put vam želim cure, izbaci neke stvari van iz torbe i želim da vam put bude uspješan :kiss

29 lip 2009, 13:05

Sretan put. :hrvatska

30 lip 2009, 12:51

Sretan put cure. Pozdravite Mekkija i pitajte ga kad ponovno dolazi tako da možemo organizirati godišnji.

30 lip 2009, 21:52

ajme lea.marijela..bas te snaslo..ja ne bi imala hrabrosti sama..ali zato bravo za tebe..drzimo fige da bu sve ok..i nadamo se svem najboljem..bye bye

02 srp 2009, 10:25

Pozdrav svima.
Kao što vidite nova sam.
Kasno sam saznala za gospodina Mekkia i kasno sam saznala da je u Zg. Tri dana prije njegova odlaska. A nismo iz Zg. Prijatelj mi je bolestan i ne diže se iz kreveta, inače bi možda sad bio otputovao u Maroko.
Htjela sam vas zamoliti ukoliko je netko od vas u kontaktu s gospođom Leom marijelom ili s nekim ko je SADA u Maroku kod gospodina Mekkia, da li mi može poslati njihov kontakt, mobitel ili mail. Naravno ako oni pristanu na to, da im se prvo javi. Poslala bi im mail ili poruku. Hitno mi treba, dok su još tamo.
Da sam se bar prije sjetila pitati dok još nisu otputovali...
Molim vas svih koji nekog znate ko je sad tamo, pitajte ih da li ih mogu kontaktirati pa mi javite.
Unaprijed puno vam hvala.

04 srp 2009, 01:40

imam ja br od lee.merijele pa cu ju pitati..ali ne znam da li ce tam dobiti poruku..

04 srp 2009, 10:01

Hvala. Puno hvala. Nadam se da mogu primati, da ima signala.

04 srp 2009, 23:17

Kako je teško doći mi do neta moratiću na jednu brzinsku!

Kontakt već dadoh od hotela pa sve za LEU... šaljite na njihov mail i zamolite ih da im ga predaju ili pitajte njih direktno!

Lea može primati pozive no imajte na umu da i njoj skidaju novce stoga budite obzirni judi!

Bit će sve ok, ekipa je tamo već na TI sa Horvaškim jezikom!

Puno pozz, En :drink :srca :zivili

05 srp 2009, 00:20

Ne, nebi zvala, znam da skidaju kune i onome koga se zove kad je preko granice. Zato sam napisala da bi poslala poruku ili mail. Možda bolje sms.
Molim vas, ako ste se čuli sa nekim ko je tamo i ako su potvrdili da im se mogu obratiti, molim vas da mi javite broj - na privatnu poruku. Svaki trenutak je važan.
Hvala vam.

05 srp 2009, 00:46

evo ja sam dobila br od hotela i br sobe..saljem na pp..

06 srp 2009, 19:12

Ajde molim vas onda pitajte kad mekki dolazi u HRVATSKU...sretno da sve bude ok...nemojte puno potrositi puno pozdrava...

jel mozda zna ko ciji je ovo broj-098 315 215....citao sam tu na forumu ,mislim da je to broj od mekki-a menadzer ali nisam siguran probao sam zvati taj broj ali neuspjesno niko se ne javlja..pozzdrav :mah :)

14 srp 2009, 22:50

:mah Halo ekipa šta ima u Zg. stigo muž sa kompom i eto mene. Ovdje je raj na zemlji iako problemčića ima no sad sam već ko doma. Uspjeli su mi izgubit kofere tak da smo lea i ja bile dva dana bez prtljage no zg. ekipa je uskočila i nije mi iš falilo. Sad je super i da ne mislite kak ovdje nema niš novog Lea se danas uspjela sama podići na noge uhvatila se za rub kindića i stala na kratko. I da nebude stvar slučajnosti nakon nekoliko minuta ponovila je isto.Svi smo bili u šoku uključujući i nju :naughty
Meki sigurno dolazi u zg. samo se još nezna točan termin, za sad stoji deveti mjesec i ostat će 2 mjeseca. Točan termin javim čin budem znala. Ako ko ima kakvih pitanja samo pucajte, nebum baš puno na netu al eto javit ću se.
Gracija slika je u tretmanu ne brini mislimo na Vas.
Veliki pozdrav svima :kiss

15 srp 2009, 04:13

Draga LM pa to su prekrasne vijesti :kiss :kiss , uživajte i napredujte, :mah

15 srp 2009, 10:16

Super!! Hvala L.M. :) Pozdrav i uživajte!

15 srp 2009, 20:13

Pa to je odlicna vijest ako ce gospodin mekki doci u hrvatsku ,jos 2 mj.ako ce ostati pa to je fenomenalno...ajd bas super sto je lea ozdravila puno pozdrava...bog vas blagoslovio...

27 srp 2009, 21:44

Sinoć smo sretno sletjeli i danas smo već odradili eeg i kontrolu neuropedijatra sa poboljšanjem u svim aspektima, s posebnim naglaskom na većem poboljšanju vida i pomakom prema bolje u eeg-u koji se obzirom na dijagnozu i stanje nije nikako očekivao. Sretan doktor a sretna i ja samo ja znam a on nezna :mrgreen:

28 srp 2009, 08:33

Draga LM sretna sam zbog vas što ste napredovali.Ima li novih vijesti o dolasku Mekija?

28 srp 2009, 17:27

ajde bas super,bas mi je drago..puno pozdrava

07 kol 2009, 02:10

wow!lea.marijela..pa to je super!! :joy odlicno..daj molim te napisi vise detalja o tome kako vam je bilo..sto je mekki radio..koliko cesto ste bili na tretmanu..sto je mekki rekao..da li jos trebate dolaziti..sto on prognozira..
Tema je zaključana