Sada je: 07 lis 2026, 11:54.
Moderator/ica: nadicab

di su naši peseki? 

Veterinar mi je radi kukića tj u mladosti smo imali kontuziju od divljanja nam je kuk izletio, savjetovao neku specijalnu hranu sa vitaminima upravo za tu namjenu, međutim to zadovoljstvo košta 670 kuna 

!
jer je izgledao grozno, sav mi je bio čudan i bez veze. Ljepši mi je ovako dugodlakavi
, on je baš tip kicoša i voli se šepiriti kad ga fino počešljamo i onda mi je baš prava faca
. 

.
veterinarskoj apoteci vidjela neki električni trimer košta nekih 195 kuna i kažu da ljudi ful kupuju i da su jako zadovoljni.Izvlače podlaku jako dobro.Moram tu spravicu isprobat.Meni osobno nesmetaju dlake ali se jako bojim alergotesta na kojeg furam malca jer ako bude alergičan na dlake, ma neželim mislit

)

i cijeli dan sam zbog toga tako uzbudena kao da cu dobiti drugo dijete
oprostite ali ja nisam dobar znalac tih pasmina i ne znam koji je retriever a koji labrador iako sam guglala..labrador je svijetli?a retriever tamni duge dlake,hm?ja bi radije psa kratke dlake i to svijetle..crni me tak nekak odbija..zapravo crna boja u zivotu me odbija u svemu..mozda zvuci smijesno, a kaj sad..naravno da ne bi odbila crnog psa da ga nadu da bas pase adrianovim potrebama..ali radije bi svijetlog..
na njihovom profilu?

stvarno se vidi koliko uziva...jako mi je drago vidjeti ovako nesto..a cula sam i od drugih roditelja kako dijete s autizmom lijepo reagira na psa dok takve emocije skoro da i ne pokazuje prema roditeljima..
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.