Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Tema je zaključana

Re: KAVA V

27 sij 2010, 10:38

NIšta se ti ne sekiraj, nosi nakit koji se tebi sviđa, učini kako ti je Plava rekla, a ona će ti oprostiti ako je tako kako ti kažeš, da je divna žena i da se dobro slažete. Ne vjerujem da vam sitnica poput narukvice može trajno pokvariti odnose. To je tvoj dan i zaslužila si da taj dan bude po tvome. :hug

27 sij 2010, 15:47

Lu, samo kratko, to je tvoj dan i nosi isključivo ono što ti želiš, bit će dana kad možeš prošetati i tu narukvicu i sve ostalo što će ti još pokloniti :p .

Tako me veseli ovaj predivan sunčan dan, je hladno ali je puno lakše izdržati kad vidim sunce, samo da je više takvih dana.

28 sij 2010, 00:42

nda..i meni se svidio danasnji dan iako sam bolesna..
u horoskopu mi pise da sam zimski tip i da vise volim zimu ali to j eistina samo dok sjedim u kuci,grijem se i gledam snijeg kako pada..i jos ono kratko vrijeme kad snijeg napada na ceste i posvuda,pa se mogu prosetati prije nego dodu ralice i pokvare mi dozivljaj..inace,ne volim hladnocu i najradije bi da je ljeto cijele godine..ovo vrijeme mi je presumorno,depresivno,mracno i hladno..a ja volim sunce! :)
bas sam si mislila kak bi bilo lijepo da na nas svadbeni dan..dan prije valentinova..bude ovako lijepo vrijeme..

inace,mislim da mi je jos losije odkad pijem sve ove lijekove nego mi je bilo prije :( sad me i glava boli,jos vise smrcam,natekle mi zlijezde na vratu i sva sam strgana..pih...

28 sij 2010, 00:44

a da ti to nije streptokok ak su ti otečene žlijezde...što kažu doktori?

28 sij 2010, 00:51

tek su mi sad natekle..do danas bilo sve ok..a pretrage nisam nikave radila,dokica me poslusala i rekla da je to neki sinusobronhitis..tak nes..dala mi hrpu sprejeva za nos i neke tablete fromilid jer sam joj rekla da mrzim tablete i da mi ne daje klavocin jer ja to nemrem progutat..a eto..i kao dat ce mi neke pilulice a kad ono-da konjske...jos i gore tablete..

28 sij 2010, 08:39

možda da ipak tražiš bris grla i nosa...

29 sij 2010, 21:28

Lu, nadam se da si bolje :buket .
Mi se upravo vratili iz posjeta muzeju, nema smisla da propustimo Noć muzeja tak lako :lol . Odlučili smo se za Arheološki i bilo je vrlo interesantno, hrpetina ljudi, mi sa kolicima i mic po mic, stignemo do famozne mumije - a ono neka mala mumijica (kažu moji dečki) i to još probušena na sredini :p , ali dobro, možemo reći da smo ju vidjeli. Ostatak interesantan ali prevelika gužva, morat ćemo se vratiti jedan drugi dan.
Osoblje muzeja zaslužuje svaku pohvalu, pomogli su nam unijeti kolica do lifta, odmah nas odvezli do drugog kata, L je dobio vrećicu sa nekim reklamnim materijalom, vratili nas dolje kad smo bili gotovi, stvarno lijepo organizirano.
A o posjetiteljima moram isto reći koju, mladi ljudi izuzetno obzirni, bilo je puno školaraca, puštali nas lijepo da prođemo, ali starije gospođe ni pod razno, jedna je stalno pokušavala preskočiti preko nogu mog L. i sva se uzrujala kak nemože, ma samo da sam kameru imala da ju snimim :angry .
Eto morala sam to podjeliti s vama jer stari ljudi stalno komentiraju kako mladi nemaju manire i tako, sad su se mladi stvarno pokazali kao full pozitivni.
:mah

30 sij 2010, 00:09

svaka čast faith :klanja. Možda si vidjela mog V.?
Ja danas odradila Vojtu u Klaićevoj + pismeni iz engleskog + lakiranje hrpetine slova = mrtva umorna

30 sij 2010, 00:58

Faith...ja sam jednom u Maksimiru poslala A po sladoled....bila je gužva oko onog friždera sa sladoledom jer su iz nekog razloga (sad se više ne sjećam zašto) djelili Ledo sladolede... i dandanas mi žao što nisam imala kameru da snimim...jedna bakica je uzimala kornete i preko leđa doslovno bacala drugoj u ruke i nikoga nije puštala blizu...izgurala je svu djecu...to je izgledalo ko u crtićima "zločeste bakice" :lol nismo znali dali bi se smijali ili plakali...morala sam ić urgirati da nam djeca dobiju sladoled....

30 sij 2010, 06:27

Lu, želim ti brzo ozdravljenje i da se nemoraš boriti sa sprejevima i tabletama i da ti što ljepše i ugodnije prođu pripreme za veliki dan :srca

30 sij 2010, 08:35

Plava, mogu samo zamisliti kako je to izgledalo :lol . Napisala sam ovo o bezobzirnosti tih starijih gospođa samo zato što se olako govori da mladi ljudi nemaju obzira, ali u svakodnevnim situacijama vidim da je drugačije.
Nadice, nisam vidjela V. zapravo nisam vidjela nikoga jer sam se proguravala kroz ogromnu gužvu s kolicima, onaj tko me povukao za rukav tog sam i pozdravila, previše ljudi na istom mjestu.

30 sij 2010, 15:01

Ja se uvijek uključim ko padobranac u bilo kakvu raspravu, pa tak i na kavu :mrgreen ...al s obzirom da je subota, ulovila malo vremena i ne mogu da se ne nasmijem na komentar
Plava je napisao/la:...jedna bakica je uzimala kornete i preko leđa doslovno bacala drugoj u ruke i nikoga nije puštala blizu...izgurala je svu djecu...to je izgledalo ko u crtićima "zločeste bakice" nismo znali dali bi se smijali ili plakali...morala sam ić urgirati da nam djeca dobiju sladoled
. Ha, ha ...morate znati da su stari ljudi ko i mala djeca, tako da u stvari i nema razlike - u redu za sladoled su bila samo djeca :lol
A komentar za preskakivanje kolica...to je neka druga škola, drugi svijet. Meni je svojevremeno neka starija gospođa "dobronamjerno" izjavila (kad me vidjela s mojim F u kolicima)...kak se to bogče muči, ne bi mu bilo bolje negdje drugdje...gdje su takvi slični, baš se i ti jako mučiš... :angry(na to nemam komentara), a ima i ljudi koji me stvarno iznenađuju pozitivom, a ne bi nikad rekla s obzirom na njihove godine...
Ko i uvijek...ima ljudi i ljudi...

30 sij 2010, 18:29

mi gledamo tekmu i urlamo iz sveg glasa

30 sij 2010, 20:14

Uf, i mi smo odgledali tekmu, svaka čast našim dečkima :zivili .
Sad malo PSa za kraj :p .

30 sij 2010, 21:13

Evo mene da se požalim. :ne
U četvrtak su nam provalili-u biti ušli u podrum kroz garažu i ukrali "špeceraj" + meso koje su moji dva dana prije dostavili sa sušenja.
Ušli su u podrumu u smočnicu ( ostali svi ulazi su bili zaključani u 20-tak minuta kad smo išli
po juniora u školu) I mi smo krivi jer smo do par mjeseci još imali psa i nije bilo šanse da netko uđe a da mi ne čujemo, pa
smo se opustili.
Postoji par katastrofa u priči: :angry
1¸ da te netko opljačka u 1230
2. da uzme " samo " hranu -znači da je gladan
3. i da je filing grozan jer ti je netko hodao po kući.
4. financijski gubitak

a najveća katastrofa da sam tek danas skužila da su pobrali i 3 velika paketa Hariba koje sam kupila na akciji 50%-kao nagardu za Juniora :strah :sealed

31 sij 2010, 01:01

:( :( :( ajoj,bas mi je zao..
a ako je netko gladan mogao je i pitati,vjerujem da bi se naslo hrane..neki dan je kod nas netko dosao,neka zena trazila hranu za neku drugu zenu kojoj je muz poginuo,na porodiljskom je i ima dvoje-troje djece..naravno da sam ima dala sto sam imala...

i imam jednu lijepu vijest..jucer se adrian prvi put u ovih 6 godina sam spustio na pod bez pridrzavanja :joy inace se uvijek drzi ili za stol,kauc za moje ruke..tako i ustaje i spusta se..a jucer smo bili kod fizioterapeutice i dok smo je cekali ja sam ga presvukla u strample..pustila ga da hoda sam do strunjace..a on je dosao,dotaknuo je stopalima i sam se spustio iz stojeceg i to pravilno!prvo iskorak pa sjeo na strunjacu..wow!

31 sij 2010, 07:47

Joj zmijac, baš mi je žao.Grozno mi je što su vas pokrali, ali stvarno je najodvratniji osjećaj da je netko šetao po vašoj kući. I da, po običnim kućama (mislim gdje nema silnih bmw 5 i 6, mercedesa, hrpetina zlata i sl.) obično kradu po danu, čekaju da ljudi odu van i to je to. Našim su susjedima pokrali sve aparate iz sobe u kojoj je bio otvoren prozor ujutro u 7, dok su oni pili kavu u kuhinji.

Lu, to su odlične vijesti, pogotovo sad kad je A sve veći i zapravo su sve rjeđa iznenađenja, lijepo je da se kreće u dobrom smjeru :kiss .

31 sij 2010, 18:21

zmijac - koma, uslijed bijela dana...nije toliko važan taj financijski gubitak, koliko osjećaj nesigurnosti. A ono misliš, nisi u velikom gradu, to se događa drugdje...kod mene je podrum uvijek otključan, eto dok sad nisam ovo pročitala uopće mi nije palo na pamet da bi mi netko mogao ušetati i odnjeti hranu iz škrinje i ostale stvari koje su mi u podrumu. Imali smo psa isto - malog ali bučnog, sad imam dva mlada, mala, zaigrana koji bi i provalniku mahali repom i igrali se s njim...
Lu - bravo za malenog...
Kod mene se dogodila super stvar u vrtiću gdje mi ide maleni- došla je nova teta (vanserijska) koja volontira u udruzi u radionicama gdje dolaze djeca i mladi s pp a ima ih i dosta sa LMR (čak ima i mladih 20-25.g. koje roditelji nisu uopće slali u školu i praktički su nepismeni ili su možda išli u onaj najlakši program gdje se igraju - ali bi ipak trebali neke osnove naučiti :conf )...uglavnom puno se bavi s maleckim - on je naučio reći DA i sad stalno kad nešto kažem kima glavom i govori da, da....onak važno, presladak je...
Bili smo kod genetičara na vađenju krvi - nalazi će biti u roku od 2mj.
Eto upadam kao padobranac i nadam se da vas ne gnjavim :D

01 vel 2010, 09:11

Lu :joy :joy :joy . To samostalno sjedanje je velika stvar!
Dory, super za novu tetu!
Zmijac, :hug . Ni ja se ne bih osjećala ugodno da znam da mi je netko bio u kući. I to za bijela dana :shock . Užas!

Ja sam s frendicama isto bila na Noći muzeja i to u muzeju antičkog stakla, imali su reviju staklenog nakita. Frendice mi sve imaju malu djecu i nikad nigdje ne idemo bez lkinaca pa smo odlučile ovog puta izaći solo i muževima ostaviti djecu. Bilo je lijepo, ali za moj ukus prevelika gužva. Volim muzeje, ali volim kad mogu na miru pogledati eksponate i kad uspijem vidjeti sve. Nekad davno sam ih sve obišla, ali sam pozaboravljala pa sam odlučila ponoviti iskustvo, ali običnim danom.

01 vel 2010, 10:33

Lu :joy
zmijac :hug ajme meni :strah
Dory, super za tetu
ja se bavila kreativom ovaj vikend :dada otkrila sam nove boje za porculan pa sam sa starijim sinom to radila za šalice i čaše - i izdrži u perilici, testirano :joy
Jučer radila trostruku dozu kiflica - tako ti je to kada nas ima 5 :lol
Denisa bolila glava ovaj vikend, tresla mu se dosta dugo ruka, ali srećom slabo i imao je 37,5 :loce

01 vel 2010, 11:45

Mammamia je napisao/la:Frendice mi sve imaju malu djecu i nikad nigdje ne idemo bez lkinaca pa smo odlučile ovog puta izaći solo i muževima ostaviti djecu.

Bravo, to meni fali...srećom ima ovdje :kavica
nadicab kakve su to nove boje, ja sam radila s onim za staklo, ali se isperu...da li su jako skupe?

01 vel 2010, 11:55

ahh, svaka boja je preko 20 kn i što je najbolje, radiš ih na foliji kao windows color. Poslije ih samo naljepiš na šalicu i tutneš u pećnicu.
Kupila za poečtak svega 4 boje, danas idem popuniti ostatak :joy

01 vel 2010, 12:08

Windows color sam radila i imamo slikice po svim staklima, sklopkama, lusterima .... - dugo drže, ići ću vidjet da li i kod nas ima toga ...zvuči zanimljivo - od dosadnih čaša napravih interesantne, bitno da mi se ne opere u perilici..

01 vel 2010, 23:11

odlicna ideja! ovo za slikanje po casama i prozorima..voljela bih to i sama napraviti al trenutno nemam vremena akasnije cu zaboraviti..hm..mozda da si zapisem negdje :)

02 vel 2010, 10:45

jučer sam otišla kupiti i flomastere jer je Denis izrazio želju da i on sam ukrašava - vidi koliko vremena i volje utrošima ja i brat mu, pa onda i on to želi.
Po svoj prilici ćemo sutra to raditi jer ja danas moram učiti za usmeni iz engleskog.
Slijedeće 3 dana smo bez tate jer on putuje u Skopje

05 vel 2010, 17:49

Evo odgledah dvije forumske mame u hrvatskoj uživo :mah o zubaru za djecu s pp, odličan nastup mama, nadam se da će ovo ipak nekoga potaknuti da pokrene stvari i da ubrza rješenje krarijesa kod naših klinaca.

05 vel 2010, 18:37

eto ja nisam gledala..nisam ni znala da ce biti..

ali..zato sam napokon nasla svoje cipelice :joy :joy :joy i predobre su..a buduci da ste svi na neki nacin sudjelovali u mojoj potrazi podijelit cu s vama koju slikicu :D
totalno su sljokicave..totally me :D osjecam se ko dorothy..samo sto nisu crvene :rolf
slika
slika
molim ne obracati pozornost na prljavi pod..u silnoj potrazi za idealnim cipelama nisam stigla bas ovih dana pospremati :oops:

05 vel 2010, 18:44

Baš su slatke i nadam se da ćeš u njima izgledati odlično :zivili

05 vel 2010, 18:48

Pete su mi prekrasne (ja stalno gledam visoke pete a nosim uvijek tenisice)...i cipike baš posebno i svečano izgledaju...

05 vel 2010, 19:41

wow...predobre su....baš mi se sviđaju....
Tema je zaključana