Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Tema je zaključana

Re: JESEN STIGLA DUNJO MOJA ........ (iz dana u dan)

03 vel 2010, 17:17

hmm, naslov topica nam je nešto kriv :lol
Denis od subote lošije: glavobolja, nagon za povraćanjem i mioklonizmi koji su iz dana u dan sve primjetniji. Jutros mu je naročito bilo loše, jako mu se dizao želudac :place Nemam pojma što da radim :loce

03 vel 2010, 17:58

:hug
možda nam moderatorica popravi u neki proljetni naslov :dada

04 vel 2010, 09:19

Nadice :hug . Velika pusa Denisu :kiss da mu što prije bude bolje!
Mi smo dobili nove cipelicei jako sam zadovoljna. Mislim da joj baš to treba, a uz to su i lijepe. Nemaju cvjetić kao valekice, ali su zato puno bolje. U subotu smo bili gledati dinosaure - došetali su konačno i u Zadar. Čak smo i dvije karte dobili besplatno, jer su organizatori ponudili vrtiću za one koji su zainteresirani besplatne karte za dijete i jednog roditelja. Lijepa gesta. Dinosauri su super, ali po mom mišljenju ih je bilo malo i zapravo su samo micali rep, glavu i prednje šape. Ja sam to nekako zamislila da će malo i šetati. Možda sam prezahtjevna? Ili su im dali premali prostor? Ipak, bilo je lijepo i drago mi je da smo pošli. :dada

04 vel 2010, 09:24

ovo trebate ići pogledati...ja idem sa starijom djecom...

http://www.tportal.hr/showtime/film/226 ... Areni.html

04 vel 2010, 09:51

Hm, da, i ja sam našla taj link prije nego što smo išli pa sam očekivala nešto takvo. Umjesto toga bili su izloženi dinosauri (nekih desetak, možda malo više) koji su mrdali repom i glavom, neki su i treptali, glasali su se i uz njih je pisalo kad su živjeli, čime su se hranili i neki podaci o njima. Bilo je dobro, ali ja sam očekivala onaj spektakl s tog linka.

04 vel 2010, 10:30

jutros isto - povraćanje + miklonizam.
Ako mu se ne sredi stanje do subote, onda idemo na CT

04 vel 2010, 11:32

nadicab :hug nek što prije ozdravi...

04 vel 2010, 11:40

Mammamia je napisao/la:Hm, da, i ja sam našla taj link prije nego što smo išli pa sam očekivala nešto takvo. Umjesto toga bili su izloženi dinosauri (nekih desetak, možda malo više) koji su mrdali repom i glavom, neki su i treptali, glasali su se i uz njih je pisalo kad su živjeli, čime su se hranili i neki podaci o njima. Bilo je dobro, ali ja sam očekivala onaj spektakl s tog linka.

taj link nije vezan za ovo što si ti išla...ti si išla na izložbu dinosaura a ovo ti je kazališna predstava i nije još bilo kod nas...bit će u zagrebačkoj Areni i nisam sigurna za još koji grad u Hrvatskoj...

ti si bila na ovome...? http://metro-portal.hr/vijesti/zagreb/n ... -na-jarunu

04 vel 2010, 15:44

Nadice nadam se da će biti bolje i da nećete morat na CT, a mi od sljedeće srijede krećemo na Halowick(valjda sam dobro napisala ali mislim da nisam),i ful se radujemo.

04 vel 2010, 19:14

vau, pa gdje to kod nas ima???

04 vel 2010, 22:25

mammamia, bili smi i mi u subotu na Visnjiku. Isto sam ocekivala puno vise s obzirom na cijenu ulaznice, za odrasle 60 a djecu 40 kn, 200 kn za nas cetvero (vodili sa sobom i necakinju). Desetak dinosaura i smrad po plastici, gumi, stogod, jos plus sjedenje na dinosauru 10 kn, sokic 15 i tako. Ja sam je nazvala dino-pljacka :lol Curama je bilo dobro, jos su se najvise razveselile onim skakaonicama na napuhavanje :dada

05 vel 2010, 08:58

Da plava, to je bilo to. Djeca oduševljena, samo smo mi odrasli bili malo razočarani, ali što MM veli, da si u gradu odveo dijete da se sat vremena iskače na tim skakonicama na napuhivanje i da se voza vlakićem, prošao bi znatno skuplje pa se na kraju opet isplati. Hranu i piće nismo kupovali, to je poznato da na tim manifestacijama pljačkaju. Sokić u torbicu i kud koji mili moji. A tih 10 kn za pola minute jahanja je doista pljačka :baba , ali kad će mi dijete opet moći jahati dinosaura? Morala sam pljunuti lovu. :drink

05 vel 2010, 09:13

Domi je postao pravi dječak..u vrtiću se druži samo sa dečkima ali dok idu spavati curama daje puse - pravo muško...Neki dan je stigao sa velikom ogrebotinom iz vrtića-tete nisu vidjele što se dogodilo pa je pretpostavka da je to slučajno u igri...Puno se ljepše igra sa djecom....autićima, sastavljaju prugu za vlak, slažu kocke, crtaju, ma svašta radi.... :kiss
Govor se i dalje razvija, sad ga i drugi razumiju (oni koji su više sa nama), može reči da se zove "Dodo" (to sam već napisala)...
Jako je vezan za svoju obitelj, a posebno za starijeg brata sa kojim se vrtoglavo igra po kući...moramo ih smirivati da se Domi nebi ozljedio, ali povezao se i sa sekom koja je u pubertetu pa nema baš "živaca"....ali sad se i njih dvoje druže...i naravno Kiki i Gita su mu jako važni i dalje...Svako malo zove Gitu i mazi se sa njom, kotrljaju se i trče, bacaju i nose loptice ili što je već pri ruci ili šapi, izgubili smo daljinski i iskreno se nadam da ga Gita nebude jednom pokakala...Kiki je sasvim druga priča...on promatra iz prikrajka i onda kad se njemu zaželi došeta lagano sa uzdignutim repom i pomazi se prvo kod Gite i Domija a onda kod nas redom dok mu ne dojadi.... :dada

05 vel 2010, 09:39

napisala sam jedan poduži post i onda se moj B. probudio i stisnu neku tipkicu i ode sve...
kratko ...u ponoć se probudio u panici i doslovno zalijepio za mene (spava sa mnom) i plakao i plakao...probala sam uho...nije, grčio se..možda trbuh :conf , ne znam sad izgleda sve ok.
Ona teta iz vrtića koja je super i koja volontira u udruzi mladih s LMR, pa je i jako lijepo i puno s njim radila - odlazi- vlasnica vrtića smanjuje zaposlene i kako je ona zadnja došla - prva ide van :dunno , a stvarno je super, čak sam razmišljala da nazovem vlasnicu i ukažem joj na njene kvalitete, a opet...možda je moje mišljenje subjektivno....
Plava - imamo i mi psića, zapravo dva - mlada - jednog bigla (i ona mi je danas uljepšala dan uneredivši se u kući) i jednog čistokrvnog uličara....klinci ne daju bigla van pa je unutra....svi ga obožavaju, ali naravno ja čistim...mali se voli s njim igrati, baci se dolje i hoda četveronoške, onda ide vuuu..

05 vel 2010, 13:31

u vrtiću se druži samo sa dečkima ali dok idu spavati curama daje puse - pravo muško

:lol :5 Skužio čovjek kako svijet funkcionira.

Dory :hug . Možda je samo ružno sanjao? Nadam se da će sve biti u redu. A za onu tetu u vrtiću, probaj reći ravnateljici, nemaš što izgubiti.

Nadice, kako je Denis?

05 vel 2010, 17:01

izjutra, kada ga podignem iz ležećeg položaja, zbog promjene tlaka u glavi, ide mu jako na povraćanje :/
Mislim da ću sutra na Rebro na CT

05 vel 2010, 17:14

:kiss Denisu, možda je najbolje tako, da se vidi što nije u redu.

05 vel 2010, 18:51

plava..tako mi je drago da domi tako napreduje.. :) ja cekam kad ce se adrian tako igrati sa svojim deckima..
a za daljinski sam riknula od smijeha :rolf

nadice..zao mi je sto denisu i dalje nije dobro :( javi sto je bilo na rebru..

dory..bas koma..to za vrtic...

05 vel 2010, 19:38

Nadice ~~~~~~~~za Denisa....
Tema je zaključana