Tomijev i Larin tata je napisao/la:hmmm... vec dugo razmisljam hocu li ista ovdje postati, ali... uz duzno postovanje svima koji vjeruju - ja sam odlucio da necu ici. A zivim 5 minuta od zetre. Imam cak i gdje parkirati tamo. "Stelu", kako mi kazemo. Previse mi nekonkretnih primjera ("jedan prohodao", "onaj iz crne gore progledao", "pravo pozitivno", "jedna zena iz kaknja ozdravila"... I nisam sklon onome "roditelj ce probati sve za svoje dijete". Necu. Samo ono sto ima smisla. A nakon sto sam gledao Mekija na TV nedavno - nema smisla. On suti, njegov pratilac (prevodilac, manager, sta li) prica li prica. E jebes ga.
Sve ostalo bi mi bila jos jedna serija razocarenja, nadanja i sumornih misli.
e sad me objesite...
Iskreno mi je žao što nisam prije vidjela tvoj post i što se nisi odlučio otići do Zetre ako ništa bilo bi mi drago da smo se upoznali. Kažeš da ima previše nekonkretnih primjera - rado bi te upoznala sa svojom Leom! Već dvije godine upravo zahvaljujući Mekkiju nema napade (vjerujem da znaš sy. west). Njena priča poznata je većini, napredak u odnosu na dijagnoze nevjerojatan a nalazi doktorima neobjašnjivi.
Zaista, mi je žao no dolazi on opet u Sarajevo 25.04.2011 i ostaje 2 mjeseca pa valjda bude prilike da se barem vidimo. Istina da kad je tv Meki nema prilike pričati zbog vremena kojim je emisija ograničena dok za razliku od njega Asad to odrađuje..... no ne tretira Asad već Mekki a to je jedna druga i duga priča.....
Usput zavidim ti na lokaciji gdje stanuješ ja bih rado bila u toj blizini, u oktobru sam bila smjštena na 30 min vožnje od Zetre i to je bio kaos. Ako imaš kojeg susjeda da možda renta stan slobodno pošalji telefon.
Pozdrav iz Maroka i usput za one kojima će ova info dobro doći, u hotelu su napravili posebnu cijenu za goste koji dolaze radi Mekkija tako da je i to sada puno pristupačnije.