whow!!!UNA&TIN je napisao/la: 4 ( ČETRI) ZUBA su mu izbila u ovaj vikend.
roka- hvala. sve jasno.
Sada je: 11 lip 2026, 05:12.
Moderator/ica: nadicab
whow!!!UNA&TIN je napisao/la: 4 ( ČETRI) ZUBA su mu izbila u ovaj vikend.

Fantasy je napisao/la:Bili su zadivljeni kak je to još izdržala, ipak smo od 5 do 7 bili tam uz 10min
Fantasy je napisao/la:ovo je najbolje što sam ja dosad od nje vidio - tj. bio je ugodno iznenađen

nema žurbe, kak ti veliš polako ali sigurno! Još moramo vidjet kak bu to doma išlo. Kad smo oboje doma, nema frke, jedan zabavlja, drugi radi, ali se pribojavam ovo kad smo same- znači do pol 4, već je prevelika za takve pasivne stvari i još to na leđima- a to mrzi. Baš mi je žao kaj nismo startali kod njih još pred više od godinu dana- onda je takve stvari bilo milina s njom raditi jer je samo lice proučavala, a sad ju zanima sve i svašta i dosadno joj je bez zabave. Šta je tu je, budemo dali sve od sebe da radimo čim više a kvalitetno. Za feštanje je još rano, ali bude i to došlo! E, da, jadnu Ž. je doktor potjerao da ide u subotu s nama i s još jednom njihovom baš Halliwick instruktoricom na bazen, tako da obje jako dobro prouče Maju u vodi i svi skupa onda odluče da li da hodamo i dalje i radije zasad to izbaciti. Baš se veselimo!
Jel vi i dalje radite i Vojtu i ovak vježbe ili samo Vojtu? Imaš koji savjet da mi mala ne plače na vježbama- zasad nam samo Tv hipnoza pada na pamet- ali ni to ju ne zanima predugo?

. Vidjet cemo, mm se posvadjao sam sa sobom cim sam mu procitala tvoj post, a nisam uopce imala namjeru (jos) ugurati tapisone u dnevnu sobu
. Ali ako vidim da nam nejde i da smo zapeli na tome, onda cu vec nesto smisliti.
. Za zabavljanje nemam bas neke ideje jer je Maja ipak dosta zrelija od Tome, a i nase vjezbe su bile pasivne samo u prva 3 mjeseca pa je to sasvim drugacije, no pada mi na pamet muzika ili onaj projektor sto projicira likove na strop (ne filmove nego samo svjetlo i sjena), ne znam koliko bi to dugo palilo.

, ma perzijaner je nula spram mog tapisona, puzački must have. Kaže mm francuski bordel, ali nije crveni, sivi je. A prije nego smo našli sivi, vidjeli smo neki zeleni ko trava za 19 kn. Spasio nas ovaj sivi

. Oko mene jos uvijek skoro svi misli da je T bolestan samo u mojoj glavi i da se ja glupiram s vjezbanjem
Samo neka na tome zauvijek i ostane, necu se zaliti 

- tak je mm njegova mama vezala 

, a kad mi kcer od 8 godina okrene nogu prema van dok sjedi, onmah mi dodje da i nju ispravljam
.

).Stopalo opet zeza, a mislila sam da smo to riješili, počela se dizati na koljena, i to plazi po meni hoće me grliti, a diže se i uz nogu od stolca, moram ju sprečavati. Ma vas par prošlo je tu fazu, puzanje olakšanje, pa onda opet natrag vježbanje. Pisala sam već da mislim kako je to psihički najteža faza vježbanja, tu si nadomak cilja,a nije još gotovo, sljedi veliko i važno finale i lovi te strah da li će sve dobro ispasti. I smješno je zapravo zašto kukamo,koliki bi bili sretni da dođu do toga. Zato od sutra idemo po starom vježbanje, ispravljanje, navikla sam na to, ko magarac na batinu, pa mi fali. A i neću imati vremena za ovakve misli uzaludne.
potpisroka470 je napisao/la:Znate i same pod kolikim smo pritiskom da li će na kraju sve dobro ispasti, i željno očekujemo trenutak da dođe kraj vježbanja, sa što boljim ishodom.
i to otkad je posao puzač na duže staze i otkad je postao brži. idem za njim i ispravljam ga koliko mogu.
. Plivanje nam zabranili jer se ipak previše koči, čak i kad je aktivna, tako da zasad ništa više od toga. Nadam se da ste svi nam svi zdravi i veseli! Ja odoh polako u krpe, već i mene hvata umor, samo od vozikanja do Zagreba i nazad- makar smo skužili muž i ja da u zadnje vrijeme mala zaspi oko 9, a mi se ne damo još skoro do ponoći i blejimo u tv ili komp. samo zato jer ustajanje ionako nosi opet istu rutinu i neprestano ispravljanje i vježbanje male, baš smo grozni...S jedne strane nije nam teško za nju ništa napraviti ni žrtvovati, a opet si čovjek poželi malo spontaniji ritam života...Kužite me?
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.