naravno da u CZSS pojma nemaju o cemu ja pricam

meni se cini da kud god krenem uvijek smo pioniri u necemu..
bila sam jutros na socijalnom pa su rekli da dodem poslijepodne..pa sam dosla poslijepodne..objasnila sto mi treba..imala sam i papir na kojem je sve tocno pisalo sto mi treba (to su mi poslali iz silvera)..ali zena nikako nije mogla shvatiti sto ja zelim..pa me ispitivala kao da sam prvi put tamo..pa rekoh-imamo vec i invalidninu i sve ostalo, i nalaz i misljenje i kod vas se vodimo vec neko vrijeme...ali i dalje ona ne kuzi..pa me odvede drugoj zeni u drugu sobu

pa njoj objasnjavam sve ispocetka,ma ni ona ne kuzi..kao budu zvali silver pa ce vidjeti sto to tocno treba..a oni ce joj reci isto i ja jer sam na pismeno imala od njih sto treba!! na kraju me odveli u trecu sobu,u prijamni ured,znaci skroz na pocetak,a isla sam drito u sobu kod nase soc.radnice koja vec poznaje nas slucaj misleci da je tako najbezbolnije..ali ne

i u prijemnom uredu objasnjavaj po stoti put...ali zasto bi bilo jednostavno kad moze biti komplicirano

trebam donijeti jos sto papira da bi oni zapoceli proces..dakle,traze potvrdu da sam ja na dopustu do 8.godine- kao da to vec nemaju u svom spisu!!pa imaju valjda milijun nasih papira,znaju da sam na dopustu

pa traze potvrdu od muza o njegovim primanjima u zadnja tri mjeseca

kakve to veze ima s icim?pa kad je saznala da mu to nije otac,e onda jos hoce i potvrdu koliko otac doprinosi za uzdrzavanje..kao da i to vec nemaju

u cemu je fora?ja ne kuzim..imaju nas spis,tamo je kod njih,nisam otisla u drugi grad..sve tamo pise,imaju sve potvrde ali neka,nek se jos toga skuplja i nek mi roditelji jos malo nahodavamo kad nam vec tak dobro ide

dala mi je i cijelu neku skriptu koju moram ispuniti i potpisati..o ukucanima,dijagnozama i ne znam sto..jos je nisam ni prelistala jer nemam snage.. pa to je da nekoga udavis! i sad ja moram sve to skupiti,pa donijeti pa ce oni to rijesavati i rijesavati i kako to vec ide..
no..uffff....
od silvera sam doznala da ne moram cekati to rjesenje vec da posaljem papire koje imam..i tako sam ja danas poslala cijelu hrpu njegovih papira za silver

ajd to je bar nesto lijepo..krenuli smo..
adrianu jos necu nista govoriti jer ce me izluditi ovisno koliko cemo cekati..kad pocnemo dolaziti u silver onda cu mu reci...mislim,on vec zna da ce jednog dana dobiti psa jer smo mu rekli ali nismo mu rekli da smo krenuli u postupak..mislim da bi njemu to predugo trajalo..ne znam..ali tako sam uzbudena..heehehe..
eto,samo da znate,oni koji se odluce krenuti za CZSS