Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
22 tra 2013, 10:13
nadice, odličan tekst!
i super za školu, a posebno za smanjene parcijalne napade!
25 tra 2013, 09:05
jučer mi je logopedica potvrdila moje sumnje - ima recidiv u gibljivosti jezika, ne može više plaziti jezik

sada opet to trebamo vježbati,
ne znam zbog čega je to došlo
25 tra 2013, 09:10

budete sa vježbicama popravili.
27 tra 2013, 19:46
Problem je sto ova logopedica to ne zna
Potrebne su specificne vjezbe, a ne znam kome da se obratim
27 tra 2013, 22:37
Ne znam točno o kakvim vježbama pričaš, ali znam da postoje masaže po Masgutovoj koje bi možda pomogle. U Zagrebu mislim da trebaš pitati def. Jasnu Primorac s Goljaka, a u Varaždinu je prof. Tatjanu Novosel koja je logopedica i završila je te edukacije.
27 tra 2013, 22:44
nadice, s kim ste to ranije vježbali?
jesu li to sad dodatno specifične vježbice i zbog regresije?
(mislim u odnosu na period kad ste to učili)
28 tra 2013, 16:23
Prijasnja logopedica koja je to s njime radila je na porodiljnom, a i sadasnja zamjena je u visokoj trudnoci, pa nemam nikoga za terapije
28 tra 2013, 21:05
a zamjena koja dolazi?
18 srp 2013, 13:25
imali smo upoznavanje nekih novih odjela u Pulskoj bolnici i to je prošlo loše

Srećom da je pedijatrija u OB Pula još uvijek dobra.
Denis je i opet imao jake bubrežne kolike, srećom je sada OK, jedino što ga i opet tankamo tekućinom. Mi dobili još koju sijedu u kosi od šokova
08 lis 2013, 22:07
Dugo nisam ovdje pisala..nekako je sve manje vremena..Uglavnom moj B. ima sad 7.g..dobili smo odgodu polaska u školu, na žalost još smo u pelenama ali napredujemo i nadam se da će to riješiti do proljeća..Motorika gruba mu je puno, puno, puno bolja..sad ne da hoda -on trči..A ono što je novo i uvijek me iznova iz dana u dan ushićuje i daje nadu da će se i druge stvari posložiti je da PRIČA..Unazad par mjeseci je krenulo, jednostavno se otvorilo...Nije to bilo na način da govori po par riječi, nego je jednostavno počeo govoriti cijelim rečenicama...pa sad možemo čuti od njega izjave tipa - Baš sam zgodan i lepi

ili - Tu piše da je B. jako dobar...gramatički govori gotovo pa u većini slučajeva točno..ima padež, broj , rod...Nema nekih slova (l,r..) Polazi na radnu terapiju..nekad suradjuje više, nekad manje..fina motorika je jako loša...ali ja vjerujem i nadam se...Obožavam to malo čudo...i volim čuti kad mi kaže - Ja sam tvoja ljubav i sunce..
11 lis 2013, 09:57
Dory prekrasne novosti kod vas!!! Ogroman skok i napredak, čestitke malom brbljavku!!! Sigurna sam da vas čeka još puno ugodnih iznenađenja!
14 lis 2013, 11:53
Sto volim ovako nesto procitati
Gospodjica je nekidan imala priredbu u vrticu, naucila je pjesmicu dosta brzo, i sva vazna stala i pjevala. Mater je cmizdrila u cosku i zaboravila snimiti

Nos mi je do oblaka
14 lis 2013, 20:51

bravo za gospodjicu

i mamu naravno...
17 lis 2013, 20:15
Gledam 8. kat i slušam kako hvale nasu Dinkic
Bas mi je drago da se na 1. programu govori o djeci s pp u udarnom terminu.
19 lis 2013, 08:42
nadicab je napisao/la:Gledam 8. kat i slušam kako hvale nasu Dinkic
Bas mi je drago da se na 1. programu govori o djeci s pp u udarnom terminu.
22 vel 2014, 04:53
Mi doma, bolesni. Kaze asistent da ih je 9 djece bolesno.
Slijedeci tjedan 3 testa pise, a dok ga trese 39, ne mozemo uciti.
Za zadacu je dobio da pise osobni dnevnik kroz tjedan dana i to ga jako veseli.
03 tra 2014, 12:21
naša ekipa starijih cheerleadera snimila je poseban video za dan osoba s autizmom
http://youtu.be/YYh1XXrP-To
03 tra 2014, 12:28
Nadice želim brzo ozdravljenje!
24 tra 2014, 11:33
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovako-hzzo-uredjuje-sustav-ukidaju-besplatne-baterije-za-slusne-aparate/741486.aspxda kopiram s weba udruge
"Osobe s invaliditetom jedna su od najsiromašnijih kategorija građana, a naknade koje im se osiguravaju s osnova njihovog invaliditeta ne pokrivaju niti trećinu stvarnih potreba, kazala je pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak."
A ipak, država najlakše i najbrže krene na smanjivanje njihovih prava, ne birajući pritom riječi objašnjenja: službeno daju jedno objašnjenje, a onda na televiziji čujemo sasvim drugo. Ovo drugo objašnjenje je čak pokušaj da NAMA, roditeljima djece s teškoćama, nabijaju krivnju jer eto, neke druge dijagnoze će ostati bez potrebnih pomagala ... Vrlo nizak i sramotan potez.
02 lip 2014, 19:41
Baš tako - specijaliziranim metodama opismeniti našu djecu .. kroz primjenu specijaliziranih metoda bilo kroz redovne škole bilo kroz " specijalne " škole. Od nikoga odustati !