Sada je: 12 kol 2026, 22:30.
Moderator/ica: nadicab

purnaanna je napisao/la:Bok, evo opet mene. Ipak me malo ždere vjerska strana svega ovoga o čemu mi tu pričamo. Nisam neki zadrti vjernik, ali znam da crkva ne odobrava bioenergetičare, magičare, reiki, i šta ja znam šta još sve postoji na ovome svijetu. Činjenica je da su većina tih "majstora" najobičniji šarlatani koji su sposobni ljude dobro opaliti po džepu bez imalo grižnjje savjesti, ali zašto je crkva tako kategorički protiv toga? Da li se itko ikad to zapitao? Mislim, divno je za povjerovati da Mekki liječi i da to dolazi od Boga, ali opet...crkva kaže da je to neispravno. Zašto? Mislim, koliko znam on je jedini koji ne naplaćuje (barem koliko ja znam) i baš zbog toga čovjek pomisli da je to ono pravo. A ipak...koje je on u stvari vjere? Ma ne znam, malo sam zbunjena...danas smo vodili neke rasprave na tu temu i zapravo ne znam šta bih mislila. Da vas čujem?

svima,ja sam evo nova ovdje...pa baš neznam kako šta...ugl.imam jednu lijepu informaciju za sve nas ovdje

Patricija je napisao/la:hej pozzzsvima,ja sam evo nova ovdje...pa baš neznam kako šta...ugl.imam jednu lijepu informaciju za sve nas ovdje
Mekki dolazi u subotu 10.10. u Zagreb i terapije započinju u ponedjeljak 12.10.
pozzzzzzzzz svima vidimo se;)

Za sve iskusne koji ste vec bili na tretmanima imam par pitanja... Koliko dnevno Mekki prima pacijente, do odredjenog vremena ili primi sve bez obzira na vrijeme? Radi li vikendom? Sto se tice onog energiziranja vode, negdje sam procitala da je potrebno ponjeti vodu koju ce on dotaci tada kada si na redu, a negdje (ako sam dobro razumjela) da je potrebno ostati do kraja kada on energzira sve zajedno??
Bilo koja korisna informacija od vas iskusnih dobro ce doci svima koji smo novi u ovome.
HVALA

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.