Sada je: 12 kol 2026, 22:30.

iscjelitelj MEKKI TORABI

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: iscjelitelj MEKKI TORABI

PostPostao/la sunflower » 22 ruj 2009, 13:27

Draga frezija, šta misliš pod bioterapijom? Probala sam i homeopatiju pa i nije baš dala rezultate!
sunflower
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 22 ruj 2009, 14:18

[quote="sunflower"]Mislim na bioenergičare koji rade po metodi zd.
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la purnaanna » 22 ruj 2009, 23:37

Frezija, želim ti reći da sam i ja tako nekako zamišljala naš odlazak Mekkiju, kad je škola u jutro, pokupim ih na brzaka i jurimo na velesajam, a kad je popodne, ujutrro smo među prvima. Ipak, muče me neki detalji. Kako si ti uvjerila svoju djecu da idu i čekaju u redu? Mislim da će to kod mene biti ako ne nemoguća misija, onda barem veoma teška. Radi čega si vodila djecu Mekkiju? Kakvi su bili rezultati? Ja sam sa svojima malo razgovarala o tome, i moram priznati da nisu nimalo zainteresirani. Sinek mi je čak rekao da se klonim "takvih stvari" jer su oni na vjeronauku učili da se to kosi s katoličkom vjerom. Pa se ja pitam kako da ih navedem da odu barem jednom, pa možda i promijene mišljenje. Ne bih željela koristiti silu i prijetnje i ucjene, ali ako drugačije ne bude išlo, i to ću pokušati, jer tko zna kad će Mekki opet doći.
purnaanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 23 ruj 2009, 09:33

purnaanna,Nije ih bilo lako nagovoriti.Imali smo dogovor da idu par dana a nakon toga neka sami odluče iz onoga što će tamo vidjeti.Oni na sreću nisu ozbiljno bolesni ali rekao je Mekki da ako dođe netko zdrav kod njega da nikad neče oboliti od karcinoma.Pošto sam ja imala karcinim i moja djeca su nažalost imala prilike vidjeti kako izgleda borba sa tom opakom bolesti nije ih trebalo dugo nagovarati.Rekli su da karcinomi idu češče po ženskoj strani obitelji.Sa sinom je već bilo teže se dogovoriti jer je pubertetlija ali kad ide seka ide i on.Saznala sam za Mekkija slučajno tako da smo uspjeli otići samo 16 dana.Ja sam moram priznati isto razmišljala kao vaš sin ali ipak samo otišla vidjeti tko je taj čovjek i kako radi.Posjećivala sam bioenergičara i mogu reći nakon posjeta Mekkiju da je on doista poseban čovjek.Imala sam prilike biti u neposrednoj blizini kad prima energiju,to što taj čovjek proživljava,kako se savija od boli,pa tko bi to radio i tako par puta dnevno 30 dana samo u zgb, i primiti tolike ljude svaki dan potpuno besplatno.Mi koji čekamo u redu teško nam je stajati a njemu nije za nas teško sve to učiniti.Vidjela sam da su i neki ljudi plakali isto kao i ja,suza je lovila suzu, jednostavno to ne možeš kontrolirati, emocije prorade.Mekki je rekao da može pomoći samo onima koji vjeruju.Kčer je u to vrijeme boljela ruka( nekroza) nakon tretmana bol je nestala, imala je prištiće po licu i leđima koji su potpuno nestali,kosa je prestala padati.Mama ima godinama problema sa venama, a ruke su joj suhe i ispucale.Nakon njegovih tretmana sve je nestalo,(ruke je prala tom vodom).Moji su nalazi svi bili dobri,i malo sam se iznanadila kad je Mekki rekao"svaki dan" ali on sigurno vidi ono što mi ne. Ja sam se bolje osječala,svi koji me poznaju rekli su da zračim nekom pozitivnom energijom,noge su mi bile "lake",mogla sam sve zadatke obavljati sa lakočom.Ima još nekih stvari koje su se meni dogodile ali ne bi o tome ovdje pisala.Mekki je dosta poseban čovjek i on može sve ali samo ako smo mi spremni se mjenjati, jer ako ne uvedemo promjene u naš život ostat ćemo sa svojim bolestima i ni Mekki nam neće moći pomoći, pozdrav i vidimo se uskoro kod Mekkija sa našom dječicom.
Zadnja izmjena: frezija; 09 lis 2009, 08:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la .Ana. » 23 ruj 2009, 11:16

Da li znate smiju li k njemu dojilje? Pročitala sam na nekoliko mjesta da ne smiju, neki pak tvrde da smiju... pa sam malo zbunjena. A naravno, ako ne smiju, zanima me i razlog.
.Ana.
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la sunflower » 23 ruj 2009, 14:11

drage mame, ima li ikakvih informacija kad Mekki dolazi? Zna li iko hoće li navraćati u Sarajevo?
sunflower
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la purnaanna » 23 ruj 2009, 22:03

Draga Frezija, puno ti hvala na odgovoru, učvrstila sam svoju odluku da sa svojom djecom pod bilo koju cijenu idem kod Mekkija kadstigne u Zagreb. Tebi želim puno sreće i da potpuno ozdraviš uz njegovu pomoć, ja vjerujem jer sam pročitala puno iskustava. Za druge mame nemam odgovor kad dolazi i da li će doći u Sarajevo, mislim da to najbolje zna LeaMarijela, i vjerujem da će nam na vrijeme javiti, zadnja informacija je oko polovice 10-tog mjeseca, ako se ne varam.
purnaanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la punisher » 23 ruj 2009, 22:30

Draga ferezija nadam se da će vam gospodin mekki pomoći...samo treba vjerovati..nemote gubiti nadu..samo vjera spašava...to govorim i za sebe jer znalo mi je doći puno puta da izgubim vjeru pa da se pomirim sa tim,ali opet ne mogu kada se pogledam u ogledalo...i opet ona stara slika o meni...i onda me to motivira sto sam cuo za mekkia i sto lječi ljude svojim darom od boga nadam se da ce nam mekki svima pomoci..

ps.ja imam alopeci aretu totalis ..kosa mi odpada,obrve,trepavice,dlake po tijelu...isto sam probao sve sto sam čuo i roditelji su mi se trudili da mi pomognu ali uzalud...čak sam uzimao bio energiju ali ni to nije...pa mi je jedan svećenik rekao da je to opasno...da se to ne slaže sa strane od boga..ali isao sam ono ako bude bit ce bolje ali nije...Puno pozdrava...draggi ljudi drzite se.. :D :mah :mah
punisher
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la purnaanna » 24 ruj 2009, 21:05

Bok, evo opet mene. Ipak me malo ždere vjerska strana svega ovoga o čemu mi tu pričamo. Nisam neki zadrti vjernik, ali znam da crkva ne odobrava bioenergetičare, magičare, reiki, i šta ja znam šta još sve postoji na ovome svijetu. Činjenica je da su većina tih "majstora" najobičniji šarlatani koji su sposobni ljude dobro opaliti po džepu bez imalo grižnjje savjesti, ali zašto je crkva tako kategorički protiv toga? Da li se itko ikad to zapitao? Mislim, divno je za povjerovati da Mekki liječi i da to dolazi od Boga, ali opet...crkva kaže da je to neispravno. Zašto? Mislim, koliko znam on je jedini koji ne naplaćuje (barem koliko ja znam) i baš zbog toga čovjek pomisli da je to ono pravo. A ipak...koje je on u stvari vjere? Ma ne znam, malo sam zbunjena...danas smo vodili neke rasprave na tu temu i zapravo ne znam šta bih mislila. Da vas čujem?
purnaanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Andjela2 » 24 ruj 2009, 23:35

Pozdrav svima,
Bila sam na velesajmu prošli put i moram priznati da sam malo dvojila u ispravnost svog dolaska zbog toga što bi to moglo biti kontradiktorno sa katoličkim vjerovanjem. Ali nakon nekoliko dana spoznala sam mir, spokoj, ljubav prema bližnjem. Vidjeli ste tamo nas je bilo stotine, rezlicitih vjera, boje kože... Ja samo znam da sam u jednom trenutku dok sam bila u redu shvatila da sam izrazito mirna, sretna, nije mi smetala gužva, nisu me nervirali svi ti silni ljudi nego naprotiv svi su mi bili dragi, svima bi bila rado pomogla.... I tada su moje dvojbe nestale. Objasnila sam si to ovako:ako neka osoba može u drugoj osobi pobuditi sve ono što je dobro, plemenito, sve ono što je ispravno po nauku moje vjere onda tu nema ništa loše. Jedan put sam nakon tretmana dok sam sjedila u dvorani molila krunicu, gospođa do mene je molila neke molitve iz kurana i sve je to ok. Mislim da je upravo to uvažavanje druge vjere i upražnjavanje svoje ono što bi po nauku katoličke crkve bilo ispravno.
Zato mislim da nema potrebe za dvojbom jer ja sam nakon tretmana ostala ista osoba, vjerujem jednako u svoga Boga, samo sam sada malo zdravija. A što se tice zdravlja po katoličkoj vjeri svaki ljudski život jednako vrijedi i svi smo dužni spasiti svaki život jer to je dar od Boga.
Andjela2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 25 ruj 2009, 14:26

andjela2, slažem se s tobom.
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 25 ruj 2009, 14:36

purnaanna,žao mi je što si preko noći promjenila mišljenje.Jednostavno trebaš otići Mekkiju i nakon toga poslušati svoje srce.
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la purnaanna » 25 ruj 2009, 22:34

Andjela, hvala na objašnjenju, zbilja umirujuće zvuči sve što si napisala. Ma nisam ja u stvari promijenila mišljenje, ali je činjenica da ti milion pitanja prolazi kroz glavu kad počneš dublje razmišljati o tome. Uvažavanje drugih vjera je prava stvar, jer moje je mišljenje da postoji samo jedan bog, i on je bog svih ljudi, samo ga različite vjere doživljavaju na različite načine i nema ničeg lošeg u tome. Tako da i Mekki, ako liječi od Boga, nije važno koje je zapravo vjere, važno je samo to da JE vjernik i da smatra da mu je taj dar poklonio Bog kako bi pomagao ljudima. Uglavnom ne odustajem od odlaska i čekam najnovije vijesti o terminu Mekkijevog dolaska, bilo bi dobro krenuti od početka kad još ne nastanu nemoguće gužve, jer u početku neće baš cijeli Zagreb znati za njegov dolazak, zar ne? Lea Marijela, jesi saznala šta novo?
purnaanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 1stEn » 02 lis 2009, 16:12

Dragi nam svi znani!
Kao roditelj vas molim ne gubite nadu i borite se. Jedna lasta ne čini proljeće stoga nemojte se oslanjati na nečiji neuspjeh. Iskreno ću vam reći da sam stjerana u kut,ali da mi je mogućnosti i potpore definitivno ne bih odustala ko što moram.
Hvala svima na potpori i neka vas Bog blagoslovi!

:mah
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la suzaks » 02 lis 2009, 16:20

purnaanna je napisao/la:Bok, evo opet mene. Ipak me malo ždere vjerska strana svega ovoga o čemu mi tu pričamo. Nisam neki zadrti vjernik, ali znam da crkva ne odobrava bioenergetičare, magičare, reiki, i šta ja znam šta još sve postoji na ovome svijetu. Činjenica je da su većina tih "majstora" najobičniji šarlatani koji su sposobni ljude dobro opaliti po džepu bez imalo grižnjje savjesti, ali zašto je crkva tako kategorički protiv toga? Da li se itko ikad to zapitao? Mislim, divno je za povjerovati da Mekki liječi i da to dolazi od Boga, ali opet...crkva kaže da je to neispravno. Zašto? Mislim, koliko znam on je jedini koji ne naplaćuje (barem koliko ja znam) i baš zbog toga čovjek pomisli da je to ono pravo. A ipak...koje je on u stvari vjere? Ma ne znam, malo sam zbunjena...danas smo vodili neke rasprave na tu temu i zapravo ne znam šta bih mislila. Da vas čujem?

Svaki put je drugačiji i jedan jedini nije ispravan...crkva nema ekskluzivno pravo na jedini put do istine...
....a svako bira svoj put...
...ja smatram da je je Crkvi i bioenergija i reiki i bilo koji način samopomoći smetnja ko što je i medicini...
...jer tu oni gube svoj primat...materijalni primat...štetno je ako čovjek ne radi nešto u duhu - štogod to bilo...
...sve tehnike samoizlječena su načini samospoznaje, razvijanje čovjekove duhovne duše, a ne samo prtljanja po fiizičkom...
....i tko god krene na taj drukčiji put s takvim ciljem - dobit će što je trebao... :srca
To su samo moja razmišljanja!
suzaks
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Dada.V » 02 lis 2009, 23:29

Pozdrav svima!!!
Usli smo u X mjesec, ima li nekih novosti, kad dolazi Mekki? Kakve su šanse za dolazak u Sarajevo? Nestrpljenje raste, ali svakako je najbitnije da dodje, prije ili kasnije. Nadamo se najboljem!
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 03 lis 2009, 14:20

Bog u kojeg vjeruješ nalazi razne puteve da te dotakne i pomogne ti.
Bila sam na duhovnoj obnovi fra Linića u Domu sportova i kod molitvi ozdravljenja, on je uvijek isticao da pored i liječnika treba vjerovati i u Njegovu pomoć ...
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Patricija » 04 lis 2009, 23:18

hej pozzz :mase svima,ja sam evo nova ovdje...pa baš neznam kako šta...ugl.imam jednu lijepu informaciju za sve nas ovdje
Mekki dolazi u subotu 10.10. u Zagreb i terapije započinju u ponedjeljak 12.10.
pozzzzzzzzz svima vidimo se;)
Patricija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Dada.V » 04 lis 2009, 23:37

EXTRA za ovu informaciju...Patricia znas li koliko ostaje, kakvi su planovi... ima li inace tretmana vikendom...HVALA
Zadnja izmjena: Dada.V; 04 lis 2009, 23:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Patricija » 04 lis 2009, 23:40

eh to još neznam,više informacija idući tjedan,na vrijeme ćete bit obavješteni svi sve:D
Patricija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Andjela2 » 05 lis 2009, 19:40

Pozdrav svima,
Ima li netko tko traži stan za iznajmiti za vrijeme Mekkijeva boravka u Zagrebu? Ako ima neka se javi pa bi mogli podijeliti stanarinu.
Andjela2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 05 lis 2009, 22:47

Patricija je napisao/la:hej pozzz :mase svima,ja sam evo nova ovdje...pa baš neznam kako šta...ugl.imam jednu lijepu informaciju za sve nas ovdje
Mekki dolazi u subotu 10.10. u Zagreb i terapije započinju u ponedjeljak 12.10.
pozzzzzzzzz svima vidimo se;)

Potvrđujem samo informaciju iako ja ostavljam rezervu dok ne dobijem potvrdu da je sletio :mrgreen:
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dada.V » 06 lis 2009, 22:16

Super za potvrdu informacije... :) Za sve iskusne koji ste vec bili na tretmanima imam par pitanja... Koliko dnevno Mekki prima pacijente, do odredjenog vremena ili primi sve bez obzira na vrijeme? Radi li vikendom? Sto se tice onog energiziranja vode, negdje sam procitala da je potrebno ponjeti vodu koju ce on dotaci tada kada si na redu, a negdje (ako sam dobro razumjela) da je potrebno ostati do kraja kada on energzira sve zajedno?? :conf Bilo koja korisna informacija od vas iskusnih dobro ce doci svima koji smo novi u ovome. :pee HVALA
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 07 lis 2009, 07:55

Dada.V.... Mekki dođe između 9 i 10 te primi sve koji dođu,nikoga još nije odbio. Uvijek su naglašavali da treba doći do 14 sati, tako da dok sve primi znalo se odužiti i do 16 h.Radio je do sada vikendom i praznikom pa mislim da će i sada.Voda koju trebaš donijeti mora biti kupljena (pročiščena) a ne iz pipe i ne mineralna.Kad dođeš do njega pružiš mu desnu ruku,on položi ruke na tvoj trbuh, i kad završi opet ti pruži desnu ruku i dotakne bocu vode koju nosiš.Sve stvari se drže u lijevoj ruci a desna mora biti slobodna.Kad sve primi na kraju se svi skupimo oko njega i on još jednom blagoslovi vodu (sa rukama u zraku nešto moli)a mi držimo boce u zraku.Dobro je zadržati se što duže u prostoru oko njega, na taj način skupljamo više energije.Terapija je djelotvornija ako se ostane do kraja kad se dobije i zajednički blagoslov.Osobe sa slušnim aparatima i pejsmejkerima ne smiju kod njega,(to mogu potvrditi jer je meni stao sat)a također ni trudnice a one ne smiju piti ni vodu.Vodu koju nosimo možemo dati i rodbini, prijateljima, nije iskljućivo namjenjena nama.Također se mogu njome ispirati rane i umivati se.
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Dada.V » 07 lis 2009, 15:08

Frezija puno ti HVALA...jako mi je korisna informacija ovo za slusni aparat...imam djevojcicu koju cu voditi upravo zbog tog problema...ako je tebi stao sat znaci li to da je bolje u taj prostor uopće ne dolaziti sa aparaticem za svaki slucaj...ne samo pred njega, nego da nema aparatic i dok ceka na red....
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 07 lis 2009, 19:23

Dada.v, Svi koji imaju ugrađene umjetne pužnice ne smiju dolaziti, a tko ima slušni aparatić može ga skinuti prije dolaska.Možda se netko javi tko ima o tome više iskustva.
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Daisy » 07 lis 2009, 20:21

Ja sam svojem F skidala čak i naočale po uputi Mekkija. :)
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunflower » 08 lis 2009, 22:29

drage moje, ovo je odlična vijest za Mekkija da dolazi u Zg, ali zna li iko hoce li u Sarajevo?
Sretno svima od 12.10.
sunflower
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tonka.M » 09 lis 2009, 07:16

smijem se ja ubacit pitanjem? Gdje na velesajmu? U nekom od paviljona ili?
Pitam zbog najave lošeg vremena sljedeći tjedan..
MOŽEŠ TI TO!

* Noa - mali anđeo - 19.10.2011.
Tonka.M
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la frezija » 09 lis 2009, 14:29

inf. o dolasku na http://www.mekkitorabi.com/
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PrethodnaSljedeća