Sada je: 12 kol 2026, 23:42.
Moderator/ica: nadicab

Pjevajući je išao u školu i rekao da je jako sretan - kud ćeš više tražiti od života

Cijeli tjedan je na mukama sto ce reci na ispovjedi, treba li brojati sve grijehe od rodjenja....teska muka
i baš kao i Marta, na teškim je mukama sa svojim grijesima
, moja mala produhovljena osobica
, ne interesira je ni kovrčanje kose na dan pričesti, ni vjenčić već kako će zinuti da primi hostiju 

Na to ce mi marta: da, da, al isto stjerat doktora u pm je ipak previse i za poteskoce
zadavit će me otkrije li da njene grijehe ispovjedam pred javnošću 

a onda INTENZIVNA rehabilitacija..skupljamo novce na sve strane za sve to..ali valjda bumo nekak..samo da bude spreman za školu..
radim solo, svaki dan..možda i od toga nešto bude..vidjet ćemo..

Srecno na operaciji, nekako sam uvjerena da ce sve dobro proci
A ti samo zumbaj, tako dobro dodje ispucati svu negativnu energiju radeci stvari koje volis
Ja ljencuga, pa mi se ne da, a i hrpa obaveza se natovarila na glavu

za dva dana ide na izlet, ja sam u pratnji, kako vaši idu na izlete sa vama ili sami?

) radim najbolje od onog sto mogu..zelim zivjeti i iskoristit zivot..cemu se bedirati..meni se iskreno uopce ne da trositi energiju na jadikovanje i padanje u neku bedaru..a za to treba energije..i meni se to stvarno ne da..ne znam da li me kuzite?..eto,ne da mi se..nakon svega sto sam prosla,ne da mi se,nemam volje za to a i vise me nista ne moze toliko deprimirati,pogotovo neke banalne stvari..

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.