Denisu~~~~~~~~

Sada je: 13 kol 2026, 01:21.
Moderator/ica: nadicab

ima loš nalaz krvi, leukociti oko 21 000 000. Intravenozno prima atb. Uspjela ga nagovoriti da sam prespava, ostao je hrabar ali pretužan 

čak su i novi rotor napravili 
, Denisu da brzo dođe doma 

..pozdravi nam denisa..
sada ne znam jel od pumpice ili od sinusa.
..skupa smo se druzili..
The finding of small ventricles in a shunted patient can be misinterpreted as a properly working shunt.
Symptoms can include headache, varying degrees of lethargy, with or without nausea, and vomiting. The symptoms may be intermittent. Over drainage is associated with positional headaches that are often relieved when lying down.

da nas se svi sjećaju.

...tako sam nekako vjerovala da će D. danas doma..........

bš mi je žao...nekako se nadam najboljem ishodu...za vas oboje... 

bas mi je drago!
nadicab je napisao/la:Eh, da i MR nam je 11.08.2011.

a kad je to spomenuo doktorici na rebru,ova nije mogla vjerovati da uopce zna sto je to,rekla je da ni srednjoskolci to ne znaju
ugl danas smo u turbo limachu kupili neku spravicu s kojom se rade crvi od plastelina i tako sam sretna sto smo napokon dosli do toga..ne mogu vjerovati-nakon 7 godina..jos ju nije isprobao ali vjerujem da ce mu se svidjeti.. 

ja jos u snu...velim-pa sta ti radis? a on meni da se tusira , da mora isprati mokracu (popiskio se u krevet)..i da mora nauciti sam
ja sam bila presretna gledajuci ga tako..ali istovremeno i uplasena..pa mogao se poskliznuti ili nesto..uopce mi nije jasno kako je usao u kadu! inace mu ja stavim plasticnu stepenicu pa ga pridrzavam..tako je napravio i jucer ujutro ali i navecer..stavila sam ga na wc i mislila doci po njega za 10ak min, kad li on opet u kadi..skinuo stvari -kupila sam neku kutiju za ves da se moze sjesti i presvuci-stavio ih na vesmasinu kako sam mu pokazivala,usao u kadu,namjestio si vodu i tusira se covjek...
objasnila sam mu da se moze tusirati sam samo da dode po mene da tamo stojim jer se jos ne moze skroz sam tusirati..rekao je deset puta - 'ali nemoj mi pomagati,ja cu sam!' ..rekla sam- dobro,ja cu samo stajati sa strane..i kad vidim da treba pomoc ,pitam ga da li zeli da mu pomognem,pa on veli 'da ali samo to i nista vise'..skoro se sam i obukao..ja mu pokazem gdje da primi gacice a on ih povuce gore,tako i s majicom..sam obuje papuce,cak si i sa lijevom pomogne..sam opere zube..ja mu naravno dodam kaladont i cetkicu,malo mu pridrzim da ne fula cetkicu dok stavlja pastu..sam opere..naravno sve proguta jer ne zna pljunuti..ali cak sa lijevom otvara i zatvara pipu jer u desnoj drzi cetkicu..presretna sam zbog toga 

pravi borac

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.