09 tra 2008, 23:20
jer mi nije deset godina već 40 i odavno sam iskočila iz pelena.
09 tra 2008, 23:29
IRENA je napisao/la:Mozemo se pitati "cemu razni Uredi i Povjerenstva i Uprave" . i pozivati ih na prvo suradnju i partnerstvo.. ...a potom i na odgovornost..
Po meni, ne mozemo se pitati "cemu Udruge" ukoliko sami unutar njih ili uz njih ne djelujemo..na ovaj ili onaj nacin.. ako ih dozivljavamo kao "produzenu ruku" sustava .. jer one to nisu.. one su upravo instrument kroz koji mozemo / moramo djelovati...
10 tra 2008, 00:05
10 tra 2008, 00:16
dijanam je napisao/la:Irena i martinamama, imate prekrasan stav i znam da treba hrabrosti za stati iza njega!
Ja sam uvjerena da se samo takvim djelovanjem stvari mogu mijenjati. Znam da je vama sporo i da se radi o zivotu vase djece, o zivotu vase obitelji, ali drugacije jednostavno ne ide.
To je na neki nacin i vasa "zrtva" za dobrobit djece koja ce doci iza vas i vase djece.
10 tra 2008, 09:13

), pitala ih kako su uspjele i njihove savjete i iskustva pretočila kod sebe. I svima okolo pričala - MOŽE SE, ali to traži jako puno davanja od strane roditelja; što vremena, što živaca. A za to ipak nije svatko spreman jer jeste, u pravu smo da tražimo da to sistem odrađuje za nas jer zato taj sistem i postoji i dobiva novac poreznih obveznika.10 tra 2008, 13:10
10 tra 2008, 16:37
10 tra 2008, 18:45
10 tra 2008, 22:57
..Kako ćemo se držat zajedno ako recimo jedan roditelj mjenja papire da dobije status ,a po ničemu ga taj status ne pripada? I još mu dite ide po prilagođenom u redovnu?
Meni su nabili na nos da kad sam već izašla u novine nisam pričala - o njihovim problemima.Koga briga što mene muči ili majke koje godinama žive sa dvoje ili troje djece posebnih potreba - a nitko se nije sjetio da im treba više pomoći nego onima sa jednim djetetom .
Ako u razgovore na tribinama nisu uključeni ljudi koji trenutno obnašaju određene dužnosti bilo u sustavu ili u politici ,a mogu nešto promjeniti - od naših razgovora opet neće bit puno koristi ... osim što će nama biti - lakše - jer se ispraznimo ,vidimo i - popijemo kavu ( može sok)
A susrete može organizirati svaki mjesec druga udruga![]()
Nansi Ivanišević je samo jedna osoba u sustavu ...može se zvati i Anu Pezo ( ured Pravobraniteljice u Splitu) recimo da bi po meni taj susret uistinu bio jako koristan jer svi nemamo internet -a prava djeteta su ipak na prvom mjestu.A opet don Grubišića ,da nam i on kaže koju mudru.
Neznam , nadam se samo da me se opet neće pogrešno shvatiti
10 tra 2008, 23:44
11 tra 2008, 00:07
11 tra 2008, 09:52
potpisujem te u cijelosti.
Jeste da me zabolilo kada sma to čula, ali sam ubrzo naučila da oni nisu važni.
U prevodu, da su nam krive vrijednosti postale - prave
11 tra 2008, 14:12
01 lip 2012, 16:49
01 lip 2012, 20:06
) i podršku.