Sada je: 12 kol 2026, 01:32.

iskustva sa bioenergijom(umjesto domancic topica )

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: iskustva sa bioenergijom(umjesto domancic topica )

PostPostao/la Dobri andjeo » 23 ruj 2008, 09:36

ah steta, jos dalje i opet skijaliste :ne sto znaci problem u zimi, cijene paprene u ski sezoni koja traje skoro cijelu godinu ...
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la MaMi » 23 ruj 2008, 10:07

Pa neće valjda sirotinja ići Domančiću ne terapiju, on si filtrira najbolje.
Upravo kako si rekla, Nadice, nečije iskustvo mora ti biti vjerodostojno da bi povjerovao u neku metodu. Ova mama čije sam iskustvo s Domančićem opisala meni je djelovala upravo tako.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ive3 » 23 ruj 2008, 10:12

Dobri andjeo je napisao/la:ah steta, jos dalje i opet skijaliste :ne sto znaci problem u zimi, cijene paprene u ski sezoni koja traje skoro cijelu godinu ...

a zar mislis da je to slucajno?
ive3
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dobri andjeo » 23 ruj 2008, 15:21

:(
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la faith » 24 ruj 2008, 11:09

Ma ništa cure, bumo iznajmile bus i potrpamo se svaki dan ujutro, na terapiju, u šoping i nazad doma :mrgreen: .
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dobri andjeo » 09 lis 2008, 12:19

dobila sam termin od 4-7.12. :nana i rezervirali mi app vitranc za nas dvije :) 51 euro po danu.
jel ako sam u tom app vitranc imam isto besplatan bazen u cijeni ? jel ducan ima blizu i jel to blizu tog prostora gdje se odrzavaju terapije ?
jedno pitanje jos, dakle rezerviran mi je jedan mali app u vitrancu tom, e sada mogu li povesti mamu i jos jedno dijete koje nece biti na terapiji vec samo kao pratnju i mogu li oni kao pratnja biti dok smo ja i dijete u tretmanu , i moram li ih posebno negdje prijaviti, mislim domancicima , u app cu ih prijaviti naravno ioank se ne placa za njih posto je app ne?
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la faith » 10 lis 2008, 06:55

DA super, konačno ste dobili termin :dj . Apartmani su ti odmah pored hotela Larix i imaš mogućnost ulaska na bazen, za onoliko osoba za koliko je prijavljeno u apartman. To će ti u 12 mj. malo biti nezgodno, barem je meni bilo nezgodno, jer ipak treba nakon kupanja, sušenja i svega što kupanjac nosi, prijeći taj put nazad do apartmana, a vani ledara.
Domančić ne voli da s jednom osobom dođe više od jedne pratnje, velika im je gužva i onda zamole pratnju da izađe van :dunno . Ako baš želiš da ti mama bude tamo onda zamoli Tanju tako da preduhitriš njihovu reakciju, ak lijepo zamoliš vjerovatno će reći da je ok.
Dućan je jako blizu, mercator, onak, srednje veličine, ima u njemu svega, povrće i voće, možeš kupiti pečeno pile. Uglavnom, ne moraš puno nositi sa sobom osim ako malička jede baš nešto specijalno. :mah

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dobri andjeo » 12 lis 2008, 08:15

ma ne , nije mi bitno da mama bude u sali vec u app i da moze na bazen, jel to trebam reci prije ili kad dodjemo se prijaviti u app. ? bitno mi je da je samnom u app ona i jos jedno dijete, i da mogu s nama na bazen. rekla je tanja da ce nas jos zvati 10 dana priuje da poržtržtvrdi dolazak.
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la faith » 13 lis 2008, 10:29

Onda kad te Tanja nazove reci joj da će još netko biti s tobom tak da imaš upisan broj osoba, jer za bazen dobiješ narukvicu.
:mah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dobri andjeo » 02 stu 2008, 09:25

s obzirom da je tada bas sv nikola morat cu nesto smisliti tamo, jel ima tamo nekih trgovina , kakv je grad kg ? ima kakav veci grad u blizini ?
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la MaMi » 02 stu 2008, 16:12

U KG imaš par dućana (malo) sa sportskom odjećom i opremom te dva dućana sa markama. Imaš Klik, to je diskont s odjećom, vrlo povoljno ali nije baš veliki izbor. Ja sam tamo svom malom kupila zgodnu zimsku kapu za 3,5 kuna. Imaš i kineski dućan, naravno. No, u blizini je austrijski Villach s velikim trgovačkim centrom (HM, CA i ostale nama drage marke i još puno drugih). Uz taj trgovački centar ti je veliki dućan s igračkama (Toy4us ili kako se već piše), Bauhaus, Lidl, Kika... Do Villacha možeš ići preko prevoja Korensko sedlo i onda ti ne treba austrijska vinjeta, samo paziš da ne izađeš na auto-cestu. No, zbog snijega može biti zatvoren taj prevoj pa moraš na tunel Karavanke što ti poskupljuje put. Možeš i u talijanski Tarviso no tamo baš i nije neki izbor. Ja bih za kupovinu preporučila Austriju.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 02 stu 2008, 17:37

DA, evo i mi se prebacili na 4.12. pa se vidimo tamo ak se ništa ne promijeni :mah .
Ma ja bi rado u Vilach ali mm baš ne voli lunjati okolo, možda ga zbog Toysa uspijem i nagovoriti.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 03 stu 2008, 10:28

jao, zavidim vam na mogućnosti šopingiranja u Austriji. Ne sjećam se kada sam zadnji put popingirala tamo - ahh, lijepih li vremena :mrgreen:
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Dobri andjeo » 03 stu 2008, 11:14

ma ne vjerujem da cu do austrije, idem sama pa bi me bilo frka da ne zalutam :whew
DA, evo i mi se prebacili na 4.12. pa se vidimo tamo ak se ništa ne promijeni
jooj super :luv

ograniciti cu se na soping po slov.
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la MaMi » 16 stu 2008, 22:51

Zanima me da li netko zna radi li se ili ne bioterapija osobama koje imaju ugrađene stimulatore kao npr. pace-maker ili umjetna pužnica?
Mojem djetetu je ugrađena pužnica. Ne smije ići na MR, UZV glave i još neke oblike terapija valovima, mora izbjegavati statički elektricitet.
Pa razmišljam da li "zračenje" kod bioterapije može utjecati na rad umjetne pužnice?
Zna li netko što o tome? :dunno
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 19 stu 2008, 12:25

Mislim da pužnica ne smeta ništa kod biotretmana, ali baš ću pitati kad odemo u Kranjsku.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dobri andjeo » 19 stu 2008, 13:07

u kg navodno pada snijeg , veselim se sanjkanju :mrgreen:
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la MaMi » 19 stu 2008, 16:44

Faith, ako ti nije problem, pitaj, biti ću zahvalna.
Blaaaago vama, i ja bih rado malo na svježi zrak i snijeg.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 19 stu 2008, 16:53

Ajme snijeg :band , samo moramo nabaciti zimske gume da nas ne gnjave slovenci.
MaMi, nema problema, samo ti reci što sve treba pitati i bumo ispitali.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 20 stu 2008, 10:02

u Zagreb news je članak o Roci &co u Zagrebu, vele da rade po Domančićevom principu.
Jel bio tko kod njih?
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 20 stu 2008, 11:32

Pa o tom Roci smo dosta raspravljali ali čini mi se da na kraju nitko nije otišao :dunno , znam neke koji idu kod Novaka

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la marijanama » 20 stu 2008, 12:57

faith je napisao/la:Pa o tom Roci smo dosta raspravljali ali čini mi se da na kraju nitko nije otišao :dunno , znam neke koji idu kod Novaka

Ne znam da li sam sve pohvatala vezano za Domančića, a je li tko zna kolika je cijena jednog njegovog tretmana? I koliko ima ukupno tretmana?
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MaMi » 20 stu 2008, 17:19

Cijena kod Domančića? To sam ja uoči prvog odlaska pitala više ljudi i svatko mi je rekao daj kolko daš. Pa ja opet pitam pa koliko da dam, recite ljudi barem okvirno. I opet isti odgovor - daš koliko imaš i koliko hoćeš.
Sistem davanja novaca kod njega je kao u svatovima. Na kraju terapije, zadnji dan, odlaziš do stola gdje sjedi njegova žena i ostvljaš kovertu s novcem. Može biti i prazna jer je nitko ne otvara. A u njoj može biti i 1000 eura, ali ako toliko ostaviš potpiši se da čovjek zna tko je tako široke ruke. :mrgreen:
Upoznala sam obitelj čiji su sin i otac bili na terapiji a nisu ostavili niti centa.
Mi smo prvi puta ostavili 100 eura, čini mi se da smo se malo zaletili. Sada ostavimo 50 eura.

Terapija traje 4 dana, seanse su ujutro i poslijepodne. Odabireš termin koji ti više odgovara. Ako imaš većih zdravstvenih problema onda ti kažu da dođeš i ujutro i poslije podne.
Prvi dan jutarnja terapija je u 10 sati, sljedeće dane je u 9 sati. Poslijepodnevna je uvijek u 17 sati.
Sam tretman traje oko 10 min. Najviše vremena utrošiš na čekanje da dođeš na red ukoliko nemaš dijete kao što je naše pa svima smeta i prime nas vrlo brzo (da nas se što prije riješe).

Nadice, sjećam se da se je Roca sam javio na prijašnji topic o Domančiću i bioterapiji jer je netko napisao da on nema odgovarajući stupanj edukacije. tvrdio je da nije točno.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la marijanama » 20 stu 2008, 17:24

MaMi je napisao/la:Cijena kod Domančića? To sam ja uoči prvog odlaska pitala više ljudi i svatko mi je rekao daj kolko daš. Pa ja opet pitam pa koliko da dam, recite ljudi barem okvirno. I opet isti odgovor - daš koliko imaš i koliko hoćeš.
Sistem davanja novaca kod njega je kao u svatovima. Na kraju terapije, zadnji dan, odlaziš do stola gdje sjedi njegova žena i ostvljaš kovertu s novcem. Može biti i prazna jer je nitko ne otvara. A u njoj može biti i 1000 eura, ali ako toliko ostaviš potpiši se da čovjek zna tko je tako široke ruke. :mrgreen:
Upoznala sam obitelj čiji su sin i otac bili na terapiji a nisu ostavili niti centa.
Mi smo prvi puta ostavili 100 eura, čini mi se da smo se malo zaletili. Sada ostavimo 50 eura.

Terapija traje 4 dana, seanse su ujutro i poslijepodne. Odabireš termin koji ti više odgovara. Ako imaš većih zdravstvenih problema onda ti kažu da dođeš i ujutro i poslije podne.
Prvi dan jutarnja terapija je u 10 sati, sljedeće dane je u 9 sati. Poslijepodnevna je uvijek u 17 sati.
Sam tretman traje oko 10 min. Najviše vremena utrošiš na čekanje da dođeš na red ukoliko nemaš dijete kao što je naše pa svima smeta i prime nas vrlo brzo (da nas se što prije riješe).

Nadice, sjećam se da se je Roca sam javio na prijašnji topic o Domančiću i bioterapiji jer je netko napisao da on nema odgovarajući stupanj edukacije. tvrdio je da nije točno.

Hvala na opširnom odgovoru.
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dobri andjeo » 20 stu 2008, 20:44

mene su danas zvali da vide dal dolazimo :) jedva cekam, zimske gume su na autu, no zaboravih plivalice za bazen(ne znam jel ima plitki za djecu ili samo olimpijski ) a sada ih vise nema nigdje za kupiti :( nosimo i sanjke ;)
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la faith » 20 stu 2008, 21:00

I mi smo danas potvrdili dolazak. Bazen je veliki ali nije olimpijski :mrgreen: , ima jedan dio za djecu ali mislim da ti svakako trebaju leptirići. Ak ih ne nađeš u Zagrebu možda ih bude tamo za kupiti. Pa kaj nemaš baš nikakve? Mi smo svoje rezervne poklonili ovaj vikend jednom posebnom plivaču i skakaču :drink , imam negdje još one male, koliko je stara tvoja curka DA?
Ovo kad kažeš da nosite i sanjke podsjeća me na naš prvi odlazak u KG, mi ponjeli dvoje sanjke, natrpali se ko mladi majmuni :mrgreen: , a frajer na granici rikno od smijeha, kaže - samo ćete se kupati tamo :mrgreen: , nadam se da će ovaj put ipak biti bolje.
Vidimo se tamo obavezno za neku kavicu :mah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 20 stu 2008, 21:02

:oops: Sad sam skužila da ti curka ima 6 godina tak da bi joj ovi naši stari leptirići ionako bili premali. Daj pitaj na mame u akciji, možda netko ima a da mu više ne trebaju. :mah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dobri andjeo » 21 stu 2008, 10:58

ma na moru su mi svi ostali. pratiti cu prognozu pa cu vidit sto sve nosim :mrgreen: za kavicu se obaverzno vidimo. saljem ti svoj mob putem pp aj ti i meni pliz. kad cete vi krenut , ja sam mislila u 6 ujutro iz zg da stignem do 10 na jutarnju terapiju no vidim da mozda necemo ni imati dvije na dan , a u app nemozemo prije 12.
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la faith » 21 stu 2008, 12:45

Pošalem ti mob na pm, a što se polaska tiče mi ćemo tempirati za popodnevnu terapiju jer nam ionako radi jednom dnevno. :mah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la marijanama » 21 stu 2008, 16:14

faith je napisao/la:Pošalem ti mob na pm, a što se polaska tiče mi ćemo tempirati za popodnevnu terapiju jer nam ionako radi jednom dnevno. :mah

Koliko ste dugo čekali na termin?
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.