sto znaci problem u zimi, cijene paprene u ski sezoni koja traje skoro cijelu godinu ...Sada je: 12 kol 2026, 01:32.
Moderator/ica: nadicab
sto znaci problem u zimi, cijene paprene u ski sezoni koja traje skoro cijelu godinu ...

Dobri andjeo je napisao/la:ah steta, jos dalje i opet skijalistesto znaci problem u zimi, cijene paprene u ski sezoni koja traje skoro cijelu godinu ...

i rezervirali mi app vitranc za nas dvije
51 euro po danu.
. Apartmani su ti odmah pored hotela Larix i imaš mogućnost ulaska na bazen, za onoliko osoba za koliko je prijavljeno u apartman. To će ti u 12 mj. malo biti nezgodno, barem je meni bilo nezgodno, jer ipak treba nakon kupanja, sušenja i svega što kupanjac nosi, prijeći taj put nazad do apartmana, a vani ledara.
. Ako baš želiš da ti mama bude tamo onda zamoli Tanju tako da preduhitriš njihovu reakciju, ak lijepo zamoliš vjerovatno će reći da je ok. 

. 
jooj superDA, evo i mi se prebacili na 4.12. pa se vidimo tamo ak se ništa ne promijeni

, samo moramo nabaciti zimske gume da nas ne gnjave slovenci.
, znam neke koji idu kod Novaka
faith je napisao/la:Pa o tom Roci smo dosta raspravljali ali čini mi se da na kraju nitko nije otišao, znam neke koji idu kod Novaka

MaMi je napisao/la:Cijena kod Domančića? To sam ja uoči prvog odlaska pitala više ljudi i svatko mi je rekao daj kolko daš. Pa ja opet pitam pa koliko da dam, recite ljudi barem okvirno. I opet isti odgovor - daš koliko imaš i koliko hoćeš.
Sistem davanja novaca kod njega je kao u svatovima. Na kraju terapije, zadnji dan, odlaziš do stola gdje sjedi njegova žena i ostvljaš kovertu s novcem. Može biti i prazna jer je nitko ne otvara. A u njoj može biti i 1000 eura, ali ako toliko ostaviš potpiši se da čovjek zna tko je tako široke ruke.![]()
Upoznala sam obitelj čiji su sin i otac bili na terapiji a nisu ostavili niti centa.
Mi smo prvi puta ostavili 100 eura, čini mi se da smo se malo zaletili. Sada ostavimo 50 eura.
Terapija traje 4 dana, seanse su ujutro i poslijepodne. Odabireš termin koji ti više odgovara. Ako imaš većih zdravstvenih problema onda ti kažu da dođeš i ujutro i poslije podne.
Prvi dan jutarnja terapija je u 10 sati, sljedeće dane je u 9 sati. Poslijepodnevna je uvijek u 17 sati.
Sam tretman traje oko 10 min. Najviše vremena utrošiš na čekanje da dođeš na red ukoliko nemaš dijete kao što je naše pa svima smeta i prime nas vrlo brzo (da nas se što prije riješe).
Nadice, sjećam se da se je Roca sam javio na prijašnji topic o Domančiću i bioterapiji jer je netko napisao da on nema odgovarajući stupanj edukacije. tvrdio je da nije točno.

jedva cekam, zimske gume su na autu, no zaboravih plivalice za bazen(ne znam jel ima plitki za djecu ili samo olimpijski ) a sada ih vise nema nigdje za kupiti 

, imam negdje još one male, koliko je stara tvoja curka DA?

faith je napisao/la:Pošalem ti mob na pm, a što se polaska tiče mi ćemo tempirati za popodnevnu terapiju jer nam ionako radi jednom dnevno.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.