Sada je: 12 kol 2026, 01:30.
Moderator/ica: nadicab

..bili jako simpaticni...ali..nista od svega toga..
cak su mu donijele i tanjur i zlicu d apkaze kako on jede..zapravo su mu prvo dale olovku al je on znao da je to olovka a ne zlica pa nije htio pokazati kako jede..pa su mu donijee tanjur i zlicu ali je on rekao da je prazan pa nije htio..pa su mu onda cak i griz donijele ali nije bilo kakaa pa nije htio jesti
ne kuzim..mozda ja krivo mislim,ali ne znam sto bi on trebao s tim..jasno mi je da mora raditi sto vise s rukicama da bi poboljsao finu motoriku,da bi mogao pisati na masini,da bimogao drzati silo,da bi mogao jesti ali ne kuzim zasto bi on trebao pisati..pa on nece nikada pisati-ne onako kako mi pisemo..stvarno sam zbunjena..

,sunce malo, svaka mu cast na odgovorima i ponasanju, ja jos o tom mogu sam sanjati, on im na ta pitanja nebi uopce odgovarao...
Lotta je napisao/la:zdravu djecu uopce ne gnjave sa takvim glupostima
, ak ti nije daleko možda da ide među svoje staro društvo gdje ste več svoj put utabali i pogotovo ako imate dobru suradnju ti i vrtić, samo koliko se morate voziti do tamo?
za odgovore, ....... jesti sa olovkom
.... pa griz bez kakaa....
i da ne voli griz a zapravo ga obozava..i tako..bilo mi je ok na pocetku kad su ga pitali ovo-ono ali sam zapravo kasnije shvatila da je to fakat pravo strijeljanje pitanjima koje je zapravo trajalo sat vremena!ja sam cijelo vrijeme ocekivala da ok,sad ce malo s njim popricati aonda slijedi niz pitanja za mene,kao sto to obicno biva,ali nista...htjeli su vidjeti svaku pojedinost..kako hoda dok ga se drzi,kako sam,kako pada..mislim 

al gdje bas tu 

, eto tvoj vrt je imao koristi od službenog dopisa...
, nemam snage komentirati ove nebuloze koje su napisali, imam osjećaj kao da su promatrali neko drugo djete a ne tvog A, toliko o njihovoj stručnosti.
, kad čitam ovakve nebuloze koje pišu "stručne" osobe dođe i meni da barem travu počupam. Srećom, nemam vrt, jer ne razlikujem korov od korisnih biljaka 
ugl shvatio je da je to ista stvar..hehe..voznja mu je bila super i to je cekao danima..voznja u busu!pa zamislite,ima li ista bolje
u zoo vrtu je slusao ptice-sovu,gavrana,kakadua i tako..ja sam mu opisivala kako koja zivotinja izgleda,sto jede,gdje zivi (sve je to tami pisalo)..pa sam povezivala s nekim pricicama ili sto bi mi vec palo na pamet..recimo vuk iz crvenkapice..medo pooh,..pa sve one zivotinje i pricice s cd-a jezurka jezic gdje se prica o maxicu..koji imate,znate..slon velik ko tramvaj itd..naravno da je i tramvaj bio zanimljiv koji se cuo cijelo vrijeme..pa su bizoni malo 'mirisali'-sve je on to dozivio..a cijelo vrijeme se drzao s prijateljicom za ruku
(ja s druge strane)..ali i to j eveliki napredak jer prije nije dao da ga drze za ruku..natrag u busu su papali perce i to je bio takav dozivljaj..wow..
, ne gubi on vrijeme bez veze
, slatkica mala.
.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.