Sada je: 12 kol 2026, 18:07.
Moderator/ica: nadicab

.

Plava je napisao/la:Evo da vam javim da nam se Gita jučer vratila doma![]()
. Z je rekao da nije isključen epi napad, ali da može biti i od udarca u glavu. Ima poštedu ovaj tjedan i nesmije trčati. A nekak mi se promjenila, možda to prođe, čini mi se da je mirnija. Čak i nije puno reagirala na Domija jučer. Malo su se poigrali i onda je ona uglavnom spavala. Vidjet ćemo, nek se sad odmori.
Stalno si liže i grize šape pa su joj sad već jako crvene, prije smo već bili kod veterinara i trebali smo ispirati u plivasept šamponu. Sad to radimo 4 dana za redom pa onda kontrola. Dali netko ima iskustva sa griženjem šapa?

.

.

i za šetnjicu 

. Gotovo je s nošenjem.
): sada ima 31 kg
ali zato sam ja sve deblja.... 

svi smo isti, stavili smo peseke na dijetu a mi se tovimo
. 
nadicab je napisao/la:živi usisavači, još kada bi usisavali i svoje dlake

stray_cat je napisao/la:mi ti idemo kod homeopatske vetice i ona je protiv dehidrirane hrane (i ja, smatram da je dehistrat najveci otrov koj mozes dati psu i usrokuje 90% oboljenja kod pasa i macaka)
moji jedu sirovo meso

,probajet to je čisto prirodan recept!
e to još nisam otkrila 
nadicab je napisao/la:a protiv zadaha?

Plava je napisao/la:Mi u četvrtak potpisujemo ugovor u centru...mogu vam reči da imam malu tremu...nemam pojma kaj da obučem jer u niš ne stanem
, važno je da obavite taj potpis, baš mi je drago da je to privedeno kraju
. A znam kak ti je što se oblačenja tiče, moje košulje trenutno više liče na šator nego na košulje
.
, napravi mjesta nama mama s veeeeeeeeeelikim karakterom (koji se naravski krije u guzici Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.