E Lu svi se mi to pitamo, moja je Mia treća po redu, znači najmlađa, a ni ovo dvoje nisu puno stariji, pa se često pitam dali i njima dvoma posvećujem dovoljno pažnje

, ali što je tu je, nastojim koliko mogu, ali mogu reći da oni meni pomažu kad je seka u pitanju, ona bi htjela biti poput njih pa kad vježbamo i oni se uključe da je motiviraju
[quote="abegi54@htnet-dsl"]Nego mene trenutno muči a bukvalno muči želja da bi imala drugo djete. Jedan dan bi pa nebi i tako već odavno. Neuropedjatrica mi to i savjetuje i moj ginekolog jer mi nestoji niš na putu, ali mene je strah. Neznam da li ću to psihičlki moći izgurat.
Ja sam često razmišljala (ispočetka) da je sreća u nesreći to kaj je Mia treće dijete, ali sad mislim da je i prvo da bi bez problema išla na drugo dijete i na treće vjerovatno, u biti najviše nas dotuku financije, jer htjeli bi njoj omogućiti najbolju rehabilitaciju pomagala itd., itd., a to je jako skupo posebno kod nas i za sve se moram boriti, ponekad izgledam sama sebi kao neka babaroga...