Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Tema je zaključana

Re: KAVA V

01 pro 2009, 00:37

heheeheheh..hvala svim cestitarima ;) bas ste ne razveselile dobrim zeljama.. :)

lotta..kaj se tice nastavljanja niza dobrih vjesti..ehehe..i tu su neki moji pomislili da je nesto slicno ali jos ne ;) ..premda bih htjela ali...dok nadem posao,dok prosirimo prostor..
lea.marijela..drzim i ne pustam ;)

01 pro 2009, 09:35

vidim da si dobila i novi podnick :dada

01 pro 2009, 11:14

Lu, sretan rođendan :rodj ! Od srca ti čestitam za zaruke :buket prekrasne vijesti! :joy :joy :joy

01 pro 2009, 11:26

Gledate li emisiju Supertalent (Nova tv)? U petak je bio jedan plesni par - dvoje djece - dečko ima ozbiljnih problema sa sluhom, skoro uopće ne čuje glazbu, a tako predivno plešu! Dirnuli su me do suza i izuzetno mi je drago što su prošli dalje. Pogotovo me je dirnulo to što je netko od članova žirija rekao: da za njih treba glasati ne zato što on ne čuje, nego zato što zaista sjajno plešu. :srca
http://www.youtube.com/watch?v=OjbO49La7tQ&feature=related

01 pro 2009, 14:11

lulamae je napisao/la:lotta..kaj se tice nastavljanja niza dobrih vjesti..ehehe..i tu su neki moji pomislili da je nesto slicno ali jos ne ;) ..premda bih htjela ali...dok nadem posao,dok prosirimo prostor..
;)

izgovori,izgovori, jednom smo komentirali već te trudnoče, ne znam da li se sječaš....ali ja sam hrabro krenula na drugo....vrijeme curi....idemo! :dada

02 pro 2009, 00:21

hehehehehhe..uopce nisam skuzila podnick :rolf
a izgovori..ipak su pravi razlozi..fakat nemamo mjesta za jos jednog bebaca..jedva imamo za sebe..ali uskoro,nadam se..

a ovi mladi plesaci su mi fantasticni..skuzila sam ih odmah na pocetku jos dok su na audiciji bili..fakat su dobri a to sto mali ne cuje a tako dobro plese mi je wow!

02 pro 2009, 12:07

Uh, u šoku sam. Rodica MM je izvršila samoubojstvo. Cura od 19 godina. Krasna, draga cura, malo preozbiljna. Izgleda da se iza te ozbiljnosti krilo nešto puno dublje i teže što više nije mogla nositi. :place Nisam je dobro poznavala, ali mi je bila draga i žalosna sam što nitko nije prepoznao njenu bol i potrebu da s nekim razgovara i da svoj teret podijeli s nekim.

02 pro 2009, 12:32

zaista tuzno :( sto reci? tuzno da nasi najblizi ne primjecuju sto se s nama dogada..tuzno da nitko s njom nije porazgovarao,vjerojatno bi uocili problem da su zaista bili zainteresirani..zalosno..steta tako mladog zivota..

03 pro 2009, 13:40

pisala sam nedavno kako nam je pauk odvukao auto..dok smo cekali pregled oftalmologa na sv.duhu..
ugl jucer sam dobila pisamce od policije..pise da su odustali od svog naloga kojim su odredili premjestanje vozila i da su od zagrebparkinga zatrazili da odustane od naplate nastalih troskova :joy :joy :joy
eto,ipak se isplatilo..nemrem vjerovati..dosta njih mi je reklo da probam sa zalbom ali da od toga nece biti nista jer su oni imali takva iskustva..al eto :drink
stvar je u tome da smo mi totalno nakitili tu zalbu i napisali zapravo sve kak je..i da je jadan bio gladan nakon dva-tri sata cekanja na pregled i umjesto da idemo doma isli smo u potragu za autom..i to sa inv.djetetom.. a na autu su bile oznake da je auto za prijevoz invalida..i tako..samo da znate,ne odustajte ako vam se desi slicno..ja sam odmah kad sam podizala auto rekla da necu platiti i da cu se zaliti..i jos smo poslije zvali policiju i pricali s pravnicom i sve objasnili jer sam se bojala da mi ne bi ipak naplatili i to jos s kamatama ako ne platim na vrijeme..

03 pro 2009, 16:23

Bravo, Lu. :rodj
Nama je stigla kazna za prekoračeno vrijeme parkiranja pred SUVAG-om i Klaićevom - 650 kuna. :bonk MM kaže da neće platiti, a ja već vidim kako ga posjećujem u Remetincu gdje odrađuje te kazne.

03 pro 2009, 16:57

Ugledajte se na Lu pa se i vi žalite i opišite na dugo i na široko cijelu svoju situaciju pa možda ipak odustanu od naplate.

03 pro 2009, 21:18

kao sto rekoh...zalite se..i ne odustajte..

03 pro 2009, 23:22

lulamae je napisao/la:kao sto rekoh...zalite se..i ne odustajte..

ma ustvari se i netreba žaliti...samo treba napisati molbu Zagrebparkingu i faksirati im...ja sam to isto napravila kad su mi stavili kaznu pred Klaićevom bolnicom....jer sam bila više od tri sata...čekala u redu...sve lijepo objasnila, priložila dokumentaciju i zahvalila...za par dana provjerila i oni stornirali... :)

03 pro 2009, 23:59

da,ali meni su odvukli auto..nisam dobila kaznu...

04 pro 2009, 08:34

da da skužila sam....ma dobro si ti napravila....a jel su ti rekli da će ukinuti i one troškove prekršajnog suda?

04 pro 2009, 10:50

danas idemo u HSS na sv Nikolu i krampusa. Denis se jako boji tog krampusa jer je zbilja strašan, svake godine se plakao od straha. Ove godine je bio u dilemi: ići ili ne ići ali s druge strane sv Nikola i darovi - hmmm
i našli smo rješenje od kojeg je on se rascvjetao - ide Tia s nama i ona će ga čuvati

04 pro 2009, 11:58

:5 Nadice za odluku....ali što ako se i Tia uplaši krampusa :mrgreen: ?

05 pro 2009, 19:01

a zato je tia bila :) odlicna ideja!
meni je osobno onaj cijeli show s klaunicom bio super :srca

06 pro 2009, 17:51

al koji smo pehisti bili što se krampusa tiče :lol Denis se jako jako boji (da ne velim užasava) krampusa i zato nije uopće htio ući u prostorije HSS-a i ostao je s mm-om na stubištu. Ali, ove godine po prvi put je krampus u prostorije HSS-a došao stubištem!!! Ajme, sva sreća da je Tia bila s njime.
Jučer smo mu išli kupiti stolicu za kupanje: s naslonom, natakne se na kadu i ima rotirajuće sjedalo. Cijena, prava sitnica - 1000 kn. Ode cijela invalidnina :ne

06 pro 2009, 18:18

ajaj..pricaj mi o tome..
jedne cipelice dodu gotovo ko cijela adrianova alimentacija..ali to je sasvim dovoljno sto otac treba doprinositi da bi dijete bilo namireno kroz cijeli mjesec.. :roll:

06 pro 2009, 19:29

Nadice sta je to krampus??? :conf
Evo ja tipkam od nervoze, tata i Jovan su otisli na prvi cas plivanja. :znoj

06 pro 2009, 22:08

Majo, idu sv Nikola kao oličenje dobra i krampus kao oličenje zla; u HSS-u je krampus crno obučen, ima lance s kojima zvecka, zavija kao vučina i viče, te trese lancima - ajme meni, Denis se svaki put totalno ufrazi od njega

07 pro 2009, 07:23

Ne javljam se već dugo, samo da pozdravim društvo :zivili .
Mi baš zato što se moji boje krampusa ne idemo na predstave i čekanje sv.Nikole, meni je dodijalo da ih tamo stalno držim u krilu i onda mi danima pričaju o tome.
Nadice, nadam se da je kod Denisa ipak bolje :) .

09 pro 2009, 17:29

Majo, mm putuje ovaj vikend u Skopje - jel trebate nešto iz Zagreba?

09 pro 2009, 23:19

ja se spremam za petak..the day!promocija..
i tako..bila sam kod frendice i pokupila joj pol ormara da isprobam doma kaj bum nosila na promociji..samo da vam napomenem da radi u chanelu i da cu sva od glave do pete biti u chanelu ;) hihi! :joy ko pravi agronom :rolf

10 pro 2009, 07:16

lulamae je napisao/la:samo da vam napomenem da radi u chanelu i da cu sva od glave do pete biti u chanelu ;) hihi! :joy ko pravi agronom :rolf

E ti današnji agronomi :sajkosnjesko :sajkosnjesko , ni manje ni više nego u Chanel, svaka čast Lu!
Želim ti da uživaš u tom prekrasnom danu!!! :zivili :buket :buket :buket

10 pro 2009, 11:12

gdje i kada u petak?

10 pro 2009, 13:16

u 12h....na agronomskom fakultetu...dvorana VI-A....coming? ;)

10 pro 2009, 13:20

lulamae je napisao/la:ja se spremam za petak..the day!promocija..
i tako..bila sam kod frendice i pokupila joj pol ormara da isprobam doma kaj bum nosila na promociji..samo da vam napomenem da radi u chanelu i da cu sva od glave do pete biti u chanelu ;) hihi! :joy ko pravi agronom :rolf

Uživaj u svom danu i obori ih sve s nogu kad se pojaviš u Chanelu! :buket

10 pro 2009, 17:13

Zaboravih napomenuti da očekujemo i slikicu naše drage Lu, pogotovo u tako posebnom izdanju :) .
Tema je zaključana