15 ožu 2010, 00:26
.15 ožu 2010, 08:56

15 ožu 2010, 13:21
roka470 je napisao/la:Ali mi teorija pada u vodu, jer se blizanka H isto prvo dizala na krevetu, Gogilina, jel počela na podu i puzzlama.?No dobro, glavno da je počela sama.
onak nabijena je. Hana je inaće manja od Lidije, ali je jaće muskulature.
15 ožu 2010, 14:29
15 ožu 2010, 14:53
UNA&TIN je napisao/la:e gogilina čini mi se da je ta podloga super. Znam na kaj misliš, kak se mi tog nismo sjetili!
A mislim da sam te možda jedan dan vidla ispred DM-a u Gajnicama. Jel imaš plavu kosu? Bila je jedna ženska s blizankama cca velikim ko tvoje.
...inaće sam čula da ima dosta blizanaca u Gajnicama...15 ožu 2010, 17:21
15 ožu 2010, 20:16
nadam se da će bit ok
15 ožu 2010, 22:28
Ne znam kaj bi ti rekla osim da intenzivno poradite na iskoraku.

15 ožu 2010, 23:40
E sad koliko je to izvedivo. Ma znam koma je kada nekaj rade krivo. S jedne strane ti je drago da idu dalje, a opet je bed kad je krivo.Čuj brzo će četvrtak , pa će ti Karolina reći kaj raditi.Vježbaj puno vježbice za stopala pogotovo tu desnu, da mu se spusti tonus.I sprečavaj koliko možeš.16 ožu 2010, 17:37
16 ožu 2010, 23:24
Čim se probudi, mudro šuti i diže se u krevetiću. Znam da mi kažete da se nebi trebala brinuti, ali ipak nam je teta rekla da mu to branimo, ali ja nemogu nabraniti koliko on može biti uporan. Čim se okreneš, evo ga na nogama. Stopala su nam ravna, ali on to nesmije raditi još!
16 ožu 2010, 23:33
Ovako kad se sam ustane i nije puno na prstima.
17 ožu 2010, 00:00

[/quote]

17 ožu 2010, 00:16
Čak smo ga i snimili i tak je bio sretan jer smo mu konačno dopustili nešto što mu uvijek branimo. A bedaček moj mali!!!17 ožu 2010, 11:19

.
. nevenera, mislim da si ti preko njih narucivala, jesu bili korektni kod isporuke?17 ožu 2010, 15:58
MaminMacak je napisao/la:I mi cekamo one stramplice, mozda mi ih necak donese ovaj vikend ...
...
17 ožu 2010, 20:04
17 ožu 2010, 22:28
UNA&TIN je napisao/la:Mi smo danas vježbali iskorak i to ni manje ni više nego na kanti za smeće. Oprali smo ju i stavili čistu vrečiću unutra i malo zgužvanih papira i foliju. Točno je visoka za njega, lijepo si otvori poklopac i smetlari
, zakon, crkavala sam od smijeha
.Ima dijete neki svoj film.Tu se digne stvarno uz mini pomoć,danas sam joj samo malo stavila dlan iza stopala da joj se ne skliže.Vježbamo na puzzlama, i mora biti skroz gola.I diže se i stoji u četveronožnom što duže, samo da ne mora raditi Vojtu, a ja ju puštam jer je i to naravno vježba.Pokušava i sjesti i pomiće noge i ruke, kao da bi puzala, ali još ne zna spojiti sve.I sad plan je: snimiti ju tako , i pokazati evo diže se u četveronožni.I onda idemo učiti puzanje.
.Ma meni je svejedno kada će puzati za tj ili mj dana, mene samo čeka muka više, sada barem sjedim nad njom na strunjači, onaku ću zgrbljena hodati po cijelom stanu.Ali njoj je tako dosadno,spasit će se kada postane pokretna.
17 ožu 2010, 23:30
Mi smo danas vježbali iskorak i to ni manje ni više nego na kanti za smeće. Oprali smo ju i stavili čistu vrečiću unutra i malo zgužvanih papira i foliju. Točno je visoka za njega, lijepo si otvori poklopac i smetlari
A moj je danas navalio na prljavu kantu za smece
I opet je imao bliske susrete s plocicama u kuhinju 
17 ožu 2010, 23:50
18 ožu 2010, 00:52
- uklještio me vrat pa jedva tipkam - . Pa recimo da je bilo neočekivano - napisat ću dijagnoze
, pravilno glavu držala. Napisala da ne sjedi samostalnoi da nema obrana, tonus normo - hiper. Uglavnom ja sam zadovoljna jer nije tako strašno kako sam se ja brinula, uključena je u razvojnu gimastiku i krećemo sljedeći tjedan.
eto sad ispada da H koja je živahna ima veći problem od L. Ima problem sa lijevom rukicom za koju sam primjetila da ju okreće prema unutra. Dr je napisala da iako je rukica tako sve hvatove ima uglavnom dobre, ali u potrbušnom više teret na lijevo tako i puže više na lijevu stranu. Mislim da to nije strašno i da ćemo to vježbicama riješiti. Dr kaže da joj nije jasno zakaj tako drži ruku jer je to položaj koji može nastati ako je bilo lomova ili ako je oštećen živac bio što kod nje nije bio slučaj. Predložila je pregled ortopeda - rengen rukice ako treba. Bumo vidli. uglavnom vježbice jednom tjedno za početak, pa veli nek u dogovoru sa fizioterapeutom prorijedim i da doma vježbamo...ja jedva čekam vježbice...UNA&TIN je napisao/la:Gogilina super vijest. Ovo je rijetkost da te zovu da dođeš ranije na pregled. Baš mi je drago kaj su baš vas odabrali. SUPER!!!!
Mi smo danas vježbali iskorak i to ni manje ni više nego na kanti za smeće. Oprali smo ju i stavili čistu vrečiću unutra i malo zgužvanih papira i foliju. Točno je visoka za njega, lijepo si otvori poklopac i smetlariČak smo ga i snimili i tak je bio sretan jer smo mu konačno dopustili nešto što mu uvijek branimo. A bedaček moj mali!!!
18 ožu 2010, 10:35
za uheko!
.
18 ožu 2010, 13:24
za uho Tinovo,i da se ne ponovi.
18 ožu 2010, 14:45
18 ožu 2010, 15:53
.18 ožu 2010, 20:21
ništa nam pametno nije ni rekla, ni učinila, ni predložila.
18 ožu 2010, 20:22
19 ožu 2010, 00:17
i veselim se sto cemo moci vise vremena provoditi na zraku, sada kad ne moramo toliko vjezbati.
19 ožu 2010, 00:19
Ja bi ih zadavila. Pa kam si sa njih dve bez auta....jooooooooooooj kak sam ljuta na te idiote debilne. Sorry ali fakat popiz.. kad ovak nekaj čujem. Kaj ste bili sparkirani tam preko puta uz živicu ili poslje živice? Ja sam čula da je dobro sve dok nisi prvi ili zadnji u koloni. Mislim smješno, stvarno!!
za sveznalicu koja super sve objasni nama seljacima
MaminMacak je napisao/la:Jedino sam otkrila da pomazu Teletabisi i Miffy, a mrzim kad puno gleda TV, ali sad mi se cini kao da mi to jedino preostaje?! Pa valjda je veca korist od vjezbanja nego steta od gledanja TV-a, ne znam ni sama, osjecam se jadno jer mu dopustam nesto sto nije zdravo, a opet ne mogu drugacije. Do sada je TV bio uglavnom na programu samo kad seka dodje iz skole, gladna a ja joj jos nisam zavrsila rucak. Dok smo vjezbali nije nam trebao .
e sad bi dobro došlo mišljenje starijih vježbačica!19 ožu 2010, 00:24
pa to su super vijesti. Eto, znači čučanj je OK. Hvala kaj si mi rješila moju nedoumicu. Moj Tin još uvijek nema taj poticaj da bi se kretao lijevo desno uz namještaj ali je danas nakon dizanja uz stolac pokušao dohvatiti stol. Naravno da je imao slobodan pad do poda jer se u isto vrijeme pustio sa obje ruke a noge ko stupovi i ...pljas... Ne znam kaj je mislio da će ko Tarzan skočiti od stolca do stola preko lijane