lulamae je napisao/la:..postala sam teta!!![]()
![]()
čestitke Lu

Sada je: 14 kol 2026, 05:32.
Moderator/ica: nadicab
lulamae je napisao/la:..postala sam teta!!![]()
![]()

pomagajte..

lulamae je napisao/la:jeste li vidjeli ovo?![]()
![]()
ne mogu vjerovati!!
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0
. Tek što sam trenerici javila da se vraća, ona dolazi iz dvorišta, ruke pune krvi i plače da je pala i porezala se na kamen
??? Odmah smo isprali vodom pa sam se malo smirila kad sam vidjela da je samo dlan, doduše rez je bio dubok i dugačak pa smo išli na šivanje, ali srećom samo koža i masno tkivo
. Hrabrica moja je sama ušla na šivanje. Sad su prošla dva tjedna, izvadili smo konce, ali je još malo boli ako jače pritisne i dosta gadno izgleda. Ipak je krenula i na trening, samo malo čuva tu ruku (srećom lijeva, pa u školi nije zaostajala s pisanjem). Sad se borimo s virozama, Mardži je već dva puta izostajala iz vrtića zbog proljeva, a Mihaela se jutros žalila da je boli uho. Doktorica radi popodne pa ćemo vidjeti. A u subotu smo pozvani na pir, nadam se da ćemo do tad svi biti zdravi! Treba mi malo razonode!

nadicab je napisao/la:Lu, ima pravo na troškove - ovo što si navela vrijedi za npr unutar ZG-a
Traži, dobit ćeš
..idemo na rebro na kontrolu kod neurokirurga,neuropedijatra,endokrinologa,kardiologa, ..na salatu kod ortopeda..na goljak kod fizijatra..u dubravu (na uputnicu) kod fizioterapeuta.. u mali dom..i u vinko bek..

laku noc..
i osjećam da nisam svoja, da sam i opet pala i da sam u down fazi; ništa me ne veseli
...a ja sam u "bjesnoj " fazi nakon razgovora s osobama koje bi trebale pomagati ili barem popratiti ili se uključiti ili...uglavnom danas cijeli dan slušam Riblju čorbu i "Kako je lepo biti glup" usput razgovaram sa sobom i onima s kojima bih trebala, a ne mogu... 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.