Sada je: 12 kol 2026, 15:05.

danas na HRT1

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: danas na HRT1

PostPostao/la nadicab » 10 lip 2010, 09:05

ja pretpostavljam, da su prvo nazvali HTV i rekli da žele pomoći, pa su oni naivno dali broj :/
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: danas na HRT1

PostPostao/la lulamae » 10 lip 2010, 10:37

da,ocito je tak bilo...mene samo cudi koliko su truda spremni uloziti kad postoje i jednostavniji nacini za to..recimo cvenk show i sve one hot linije itd..ne kuzim..rekla sam im da me puste na miru...valjda bu tak ostalo,ak ne,pozive proslijedujem svom zastitaru (posel mog supruga)..a jesam si dobrog nasla :D kam god idem imam privatnog bodygarda,al ocito ni to ponekad nije dosta...

e da..jucer ja nes pricam suprugu kak smo bili na vjestacenju i poslije toga u mcdonald's-u a tam sve roditelji i djeca s pp,ocito svi sa vjestacenja :) a kad veli meni adrian 'to si pricala na kompjuteru o poteskocama' :shock :) kad je bio taj prilog na telki on nije bio u sobi,al kad sam gledala ponovo na kompu onda je bio i ocito je sve skuzio, a ja nisam ni znala da uopce zna za tu rijec-poteskoce..ocito se naslusao a da ja nisam ni skuzila..bilo mi je fora kad je to rekao..sve on kuzi..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.